Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Inceputul e totul.

din 6 iun 2004 19:19 de Alinutzzza

hihihihihihihihihi.......

Re: PozE HoT!!!

din 6 iun 2004 19:13 de Alinutzzza

o face pe raspunderea lui (in cazul meu), niciodata nu ii voi interzice ceva prietenului meu, e liber sa faca ce vrea, atat timp cat nu ma face sa sufar; ma refer la cazurile in care ma inseala sau filtreaza cu alta sau etc...cele mai multe ...

PozE HoT!!!

din 6 iun 2004 15:58 de FireSoul

Ce ati face daca prietenul/prietena v-ar spune "Vreau sa pozez intr-o revista gen playboy." Ati fi de acord? De ce?

Re: Mark D se retrage!

din 6 iun 2004 10:08 de MarkD

Va multumesc celor care mi-au scris,care m-au inteles,mi-au dat sfaturi,m-au criticat,pacat ca nu ma crede prea multa lume... In lumea voastra,asa cum e ea,fiind atata minciuna,mizerie,ura,invidie,prostie si ce mai vreti voi...nu-i credeti pe cei ...

Re: Inceputul e totul.

din 6 iun 2004 05:15 de OkiVerzi

Cam 12-13 ani e o poveste mai lunga si daca ma gandesc mai bine nu mai e asa de nostima ca atunci cand s-a intamplat si eram mic si ma dadeam "mare" :rolleyes:

Re: Re: Prima intalnire.......

din 6 iun 2004 05:12 de OkiVerzi

Mie sincer mi se pare dubios.... Chiar imi scapa ceva, cum poti sa vb 7 luni pe net??? Si sa mai si pretindeti ca aveti rabdare, mey oameni buni dar voi nu aveti viata personala, te trezesti maine poimaine ca ai 40 de ani si tipului i s-a stricat ...

Re: Re: ce sanse sunt?

din 6 iun 2004 05:03 de OkiVerzi

Destul de rar si oricum incredibil de dificil sa folosesti un prezervativ. Am folosit si eu in cazuri "speciale" de chestii de o seara doua fara sa am incredere ca tipa ar fi curata, dar e oribil mai bine o rogi sa se spele pe maini si ...

Re: Re: Re: Succes vs Compromisuri

din 6 iun 2004 04:59 de OkiVerzi

Sunt de acord cu tine sunt femei si femei, dar din pacate in viata de zi cu zi realitatea nu e asa cum am vrea sa fie. Sunt femei care nu au de ales, au un post foarte bun pentru care au mucit ani buni si pentru a avansa(sau a nu il pierde) ...

Re: Sfaturi

din 6 iun 2004 01:42 de ezary

daca ea a fost prima persoana cu care t-ai inceput viata sexuala:heart:, te-ai atasat mai mult de ea. incearca altceva. nu vei pierde nimick B)

Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 5 iun 2004 22:52 de Taqua

Dar "pi...da" ta stie ca o denumesti astfel? Mai bine da-ti singur un sut in fund, daca nu pentru a face un pas inainte, macar pentru ca meriti... ;)

Re: iubirea ..........pe net???????

din 5 iun 2004 09:56 de lavinia

Daca tot "citeai cateva subiecte pe aici",ar fi trebuit sa observi ca shi acest subiect a fost amplu dezbatut pe forum!Deci shi acest thread este inchis!

Re: ce sanse sunt?

din 5 iun 2004 06:55 de Teo

NU, daca folosesti prezervativ ;)

Re: Sfaturi

din 5 iun 2004 01:13 de anyahsa

Parerea mea e ca nu ai ce sa faci acum, daca abia te-ai despartit de ea... E prea devreme. Si crede-ma, nu exista nimic care sa te faca sa uiti repede (am trecut prin asta). Este adevarat ca doar timpul poate vindeca ranile. Ai putea sa incerci ...

Sfaturi

din 5 iun 2004 00:34 de Dani

Bah .. am si eu nevoie de sfaturi de la voi .. doar ce m-am desp de fosta pretena cu care am stat 10 luni ..am iubito ... Si m-am desp de ea..m-am impacat..si iar m-am desp de ea... Imi dati si mie sfaturi cum as putea sa o uit ?? Am incerca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 4 iun 2004 23:48 de ANDA

Ar trebui sa-ti fie rusine sa mai sustii ca o iubesti. Daca o iubeai cu adevarat nu faceai asa ceva.):():(

Re: Re: Re: DELETE!!!!!!!

din 4 iun 2004 20:57 de Fucker

Probabil aerul nipon..,la varsta ta itzi face rau!:)

Re: Re: DELETE!!!!!!!

din 4 iun 2004 20:20 de last2know

bai tu care stergi daca esti asa destep ,desteapta de ce nu ai curajul sa iesi la iveala ,si in loc sa stai sa faci pe voda in loboda mai bine spune-mi ce te deranjeaza in subiectele mele a??????ca nu-s virgina la 25 de ani ???????ca nu ma-ntilnesc ...

Re: Varicocel

din 4 iun 2004 20:14 de scorpio

Din cate stiu eu, operatia nu e foarte dificila, presupune taierea portiunii varicoase a venei spermatice, recuperarea este destul de rapida (6-7 zile pentru efort usor si 6 saptamani pentru efort sustinut:sala, inot, maraton etc.).Probabil ca cea ...

Re: Succes vs Compromisuri

din 4 iun 2004 14:29 de FireSoul

In cazul celor reduse mental, asa se intampla de obicei. Dar in mod normal oricine se poate descurca fara a fi nevoit sa apeleze la exploatarea trupului. Chiar daca apar "hartuiri sexuale" in cazul in care ea vrea sa avanseze iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: la mare ...

din 3 iun 2004 17:53 de ExoticDream

Glumeam vis-a-vis de varsta de pierdere a inocentei, evident ca difera de la caz la caz, nu am pareri preconcepute, o faci atunci cand te simti pregatit psihic si asta se poate intampla si la 16 ani, si la 18, si la 20, si oricand. A ramane in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3326 din 3731
«   1 ... 3323   3324   3325   3326   3327   3328   3329 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare