Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi din 8 iun 2004 19:38 de ExoticDream
Cand o vezi cred ca te seaca la inima....mai ales daca defileaza cu noul ei "prieten"... e posibil sa fie rautacioasa sa te enerveze lasandu-te sa vezi cum se plimba de mana sau se saruta, asteapta-te la orice. Nu spun ca e usor, chiar ...
Problema moderatorilor din 8 iun 2004 19:34 de Baietii
Chiar daca e pb moderatorilor noi zicem sa il lasati pe Infector in pace ca e singurul care are opinia unui tip care stie ce vrea. Toti baietii gandesc ca el dar spun altceva din cauza politetii... sa nu se deranjeze femeile.
GO INFECTOR!!!
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 19:32 de FireSoul
Asa cum s-a mai scris, ideea de moderator nu se apropie nici pe departe de felul de a "modera" al lui infector.
E problema lui ce shi cum gandeste. Nu Ar trebui sa incercam sa-l schimbam pt ca asta numai el poate face(daca se prinde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vra din 8 iun 2004 19:28 de ExoticDream
Pai tu cu manutza ta ai scris ca vrei sa "inhati" o tipa dragutza si apoi sa o "aduci si in pat", nu ai precizat nicaieri ca te-ar interesa ceva mai complex gen o relatie cu o fata! Daca tot ceea ce-ti doresti este o ...
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... ! din 8 iun 2004 19:12 de Teo
Mai ales daca zici ca nu arati prea bine, principala carte pe care trebuie sa o joci e inteligenta. Ai fi uimit cate fete prefera tipii inteligenti. Oricum, n-ar fi o idee rea sa slabesti vreo 10 kile ;) Ah, si poarta-te natural, e important sa se ...
Re: Prima intalnire....... din 8 iun 2004 18:46 de Baiatzu
eu zic ca cave nu e in ordine ! esti sigura ca e poza lui? esti sigura de calitatile lui? asta nu cred! poti vorbi cu o persoana 7 luni fatza in fatza si tot nu il poti cunoaste indeajuns de bine! sincer iti zic ca poate e un criminal :p si potzi fi ...
Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 18:32 de LatinSexyGuy
Din cele 900 de raspunsuri ale lui ... cate au peste 100 de cuvinte?De cate ori ceea ce scria el era un simplu dialog cu cineva?Trebuia sa deschideti si un chat si sa il faceti pe el moderator ... dar aici ... eu cred ca baiatu` asta e foarte ...
Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 8 iun 2004 18:15 de anyahsa
Sa nu te arati prea interesat de tipa... Daca e mai cerebrala, incearca sa o uimesti cu cunostintele tale generale (ai fi uimit la cat de multe fete merge chestia asta:p), fara sa pari a spune lectia la scoala...
Re: Re: Re: Sfaturi din 8 iun 2004 15:23 de ExoticDream
Mi-ai zis ca dupa despartire ea s-a aruncat in bratele primului venit pe motiv ca are nevoie de afectiune. Imi pare rau sa te intristez, dar faptul ca la nici o luna dupa ce voi doi erati impreuna si va iubeati ea a putut face asa ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, abu din 8 iun 2004 13:25 de ExoticDream
"Respectivul" guru si-a expus opinia chiar aici, cauta-l!!! Efect garantat!!!
Si ca sa-l parafrazez pe maestru, uite inca niste indicatii pretioase:
(>) vorbeste-i fetei ca si cum ar fi o femeie matura, fa-o sa se simta ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 12:17 de Infector
Din seria "hai sa ne bagam in seama" a vorbit si Fucker.
Ma mir ca nu te-ai autopropus moderator.Bai nene eu zic atat. De cand am venit nu am fost influentat de nimeni , am scris doar sub un singur nume (nu ca altii sub 100,fiecare nick cu ...
Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 11:32 de Fucker
Pentru mine..,ideea moderatorului tip "baietzash de cartier",foarte tanar shi privat de viatza sexuala,fara experienta in acest sens,lucru care reprezinta tocmai esentza acestui forum,imi repugna total!
Cu atat mai mult cu cat ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 10:26 de ExoticDream
Nu, lumea nu asteapta sa pleci, ci sa respecti directivele date de Dr Sexpert si expuse in acest thread. Un moderator trebuie sa-si pastreze obiectivitatea, ceea ce tu nu ai prea facut in ultima vreme. Fiecare gandeste cum vrea, nu exista tabere ...
Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 10:17 de Infector
Lumea asteapta sa plec ... daca nu gandesti ca ei dai de belea ..cam asta e faza.
Re: Re: Dr Sexpert: Mesaj pt NIMENI din 8 iun 2004 09:37 de DrSexpert
Imi pare rau pt. neintelegerile aparute, dar intr-un fel si tu si Infector aveti dreptate.
Ceea ce ai scris tu nu punea in discutie nici o problema concreta, ci parea o scrisoare fara nici o legatura cu realitatea.
Daca ai fi explicat de la ...
Re: Re: Re: Prima intalnire....... din 7 iun 2004 22:28 de mymy
sa nu punem raul inainte...dar pana sa vedem daca merita sau nu ...defilam asa...ne simtim atat de bine...:love:
Re: Re: Re: Toamna se numara... bobocii din 7 iun 2004 19:36 de Cynthia
bey deci ce am priceput eu pana aici e faptu ca de fapt ar fi optional si eventual elevii pot sa semneze daca vor sau nu materia asta si cica se baga pe la 1-4 sub forma de pb de igiena,la clasa a 8-a dar se numeste"educatie sexuala"si pe ...
Re: Re: Bordelul din 7 iun 2004 18:54 de Baiatzu
B) se vede ca te sti! uitati ce raspuns de nota 10 ! bv ... gandim la fel... acum voriam sa spun acelasi lucru :D
Re: Re: Succes vs Compromisuri din 7 iun 2004 18:28 de Baiatzu
Exista foarte multe cazuri in care femeile sunt prostite ca vor fi facute vedete ori avansate (daca lucreaza intr-un domeniu) dar e off topic !
Re: Test Sarcina Barza din 7 iun 2004 16:26 de flory2177
Am o intrebare, la vizitatorii acestui forum. Cum se citeste un rezultat la un test de sarcina BARZA? Stiu ca este o legenda pe ambalaj, dar tousi. S-a intamplat, ca la efectuarea unui test sa iasa negativ, iar la al doilea, in prima faza tot ...
Pagina 3324 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |