Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ce sanse sunt? din 3 iun 2004 15:31 de Cynthia
da normal....sanse mai mai mici decat in cazul sexului neprotejat,dar se poate cu siguranta.e discutabil daca sida s-ar putea lua,ca am auzit medici sustinand ca e prea mica cantitatea de lichide seminale ca sa se poate transmite boala,dar sincer ...
Re: Re: Re: Re: la mare ... din 3 iun 2004 15:23 de Taqua
Nu stiu daca generalizarea varstei inaintata de tine este valabila. De asemenea nu sunt de parere ca virginitatea este "dezonoranta", doar ca nu e cazul sa se bata atat apa in piua pe seama ei. Idem, nu stiu ce legatura are tema cu cei ...
Re: Re: Re: la mare ... din 3 iun 2004 13:16 de ExoticDream
Nu. Toata lumea incepe sa faca sex in jurul varstei de 13-14 ani, pe principiul ca in ziua de azi virginitatea reprezinta nu o virtute, ci o dezonoare. Aparatul reproducator este dezvoltat la varsta aceea, asa ca ce mai conteaza ca nu suntem inca ...
Re: Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravagan din 3 iun 2004 12:57 de ExoticDream
Propun sa-ti repari greseala dand dovada de seriozitate si bun simt, nu actionand ca un pusti de clasa a 2-a prins cu o minciuna gogonata sau un sofer care accidenteaza grav pe cineva, dar care din lasitate fuge de la locul faptei, desi stie ff ...
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 3 iun 2004 12:48 de ExoticDream
Din cate ne-a spus, MissSixty traieste prin Italia, asa ca banuiesc ca emisiunile la care se uita sunt altele decat cele de care avem parte noi aici. Oricum, exista si barbati care nu inseala, fidelitatea tine nu atat de sexul persoanei, cat de ...
ce sanse sunt? din 3 iun 2004 11:17 de gualk
poti lua vre-o boala daca cineva iti face o felatie ? eventual procente
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii? din 2 iun 2004 22:47 de AngelGirl
ca sa0mi bat joc de voi oameni prosti ce sunteti...chiar nu va da-ti seama mai intelectoalilor in frunte cu Infractor..vai de capu lui ala ca nu mai abureala ii de el...mi-l imaginez cum arata..adica nici nu tre imaginat ca este si poza....de ...
Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 2 iun 2004 22:36 de AngelGirl
auzi mai Infectule...te-am rugat sa nu te mai bagi in disctiile mele pe forum..ok?...dar vad ca esti tare prost si nu intelegi....dar taciu dracului din gura mai ca in primul rand nici nu stiii nimik despre mine doar din ce am povestit ...
Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselate? din 2 iun 2004 17:37 de FireSoul
In primul rand, ai face bine sa nu mai crezi toate rahaturile care se spun in emisiunile tv(gen de 3ori femeie, din dragoste, scuza-ma, ciao darvin sau stupize-stupize).
In al doilea rand, nu toti barbatii care iubesc inseala. In al treilea ...
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 2 iun 2004 17:32 de ExoticDream
1)Raspuns tipic pt tine! Ca sa te joci de-a dragostea trebuie sa dovedesti ca ai inima. Daca ai inima, ceea ce-ti trebuie vei gasi in ceea ce ai (mai ales ca tu ai ales!).
2)De ce doar 2 si nu 9? "Fericirea" in diversitate dupa care ...
Re: Re: Re: Re: la mare ... din 2 iun 2004 15:25 de bebelusa
nu sunt deloc "obosita" cum zici tu...ma refeream la faptul ca marea mediterana este o apa curata,limpede,ziua poti vedea pietrele de pe fundul ei...in schimg marea neagra...e plina de mizerii....:love:
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche din 2 iun 2004 13:51 de Eu
Deci problema nu se pune daca exista sau nu...ci daca poti sa crezi sau nu;)
Re: Re: Re: Re: Re: Vise... din 2 iun 2004 00:02 de Taqua
Nu incerca sa fii sarcastica. Pana la 19 ani m-am plesnit cu capul de pragul de sus suficient sa imi dau seama ca visele fumoase cu iubiri perfecte raman numai vise. Asta nu inseamna ca nu mai cred in iubire. Doar ca am aflat ca iubirea ...
Re: Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 23:29 de YLoveCamelia
bun bun , dar cum adica daca o face in marea mediterana mai merge ?
adica care este diferenta intre mediterana si marea neagra in ceea ce priveste sexul in apa..
ce obosita esti..
Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 23:26 de orion
imi place ca vorbiti de salinitate si "gunoaie" din componenta ei. cel putin la nivel macroscopic ai dreptate. nu ti-as dori sa stii la nivel "microscopic". V-ati astupa toate...
Anyway, traiasca sistemul nostru imunitar... ...
Re: Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 23:24 de orion
poti detalia mai mult experienta ta? ar fi o ocazie unica pentru multi sa afle si un caz fericit...
Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 23:12 de Taqua
Tu chiar crezi ca toata lumea e virgina?
:unsure:
Re: Re: masturbarea din 1 iun 2004 23:12 de Raul
Felicitari pentru corectitudinea raspunsului. Celorlalti le recomand sa citeasca si cartile aparute dupa 1989, poate si cele de pe alte meleaguri. Pe net va puteti documenta la:http://www.jackinworld.com/ , ...
Re: iubirea ..........pe net??????? din 1 iun 2004 22:16 de copilita
...ca observatie, si exemplu... intre toti oamenii pe care-i cunosc, cunostinte, prieteni, colegi, etc, am intalnit in jurul meu 3(TREI) persoane interesante... una dintre ele e fata... una e partenerul meu... si cealalta e un foarte bun ...
Re: Re: la mare ... din 1 iun 2004 22:00 de bebelusa
daca o face in Marea Mediterana mai merge B)......eu am incercat si a fost super ....dar cum au zis si ceilaltzi.....daca e prima oara ,nu incepeti direct in apa...bye :love:
Pagina 3327 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |