Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: de ce? din 30 mai 2004 03:19 de levi82
Exista un motiv destul de simplu. Problema este ca multe fete au ideea ca baiatul ideal este cel care seamana cu vre-o vedeta sau arata foarte bine, are multi bani, este genul macho-man, fat-frumos, cum vreti voi sa spunieti. Ei... problema este ...
Re: sal din 30 mai 2004 00:07 de realthing
?
Daca vrei am un caine. Ar fi ceva nou ptr. tine dar oricum cred ca te-ai descurca cu el si sotia ta.
Re: Se poate ! din 29 mai 2004 23:58 de realthing
Da.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 29 mai 2004 23:48 de Taqua
Exact punctul meu de vedere... credeam ca stau eu prost cu nervii si rabdarea, daca nimeni nu zicea nimic. :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 22:17 de Teo
Iti arat, dar nu ti-l dau, ca-i al meu :lol:
Pe bune acuma, eu n-am avut niciodata un prieten "jigodie". Tipii de pana acuma nu s-au ridicat la asteptarile mele, dpdv al tariei de caracter sau al maturitatii, de ex, dar jigodii, no ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 21:59 de YLoveCamelia
fii sigura ca nu te pot face sa vezi ce cred eu in cateva post uri amestecate printe cele de seamna cum sunt ale lui infector de exemplu..daca vrei sa discutam, vorbim in private.
sal din 29 mai 2004 21:51 de gaureanu
daca esti baiat de gasca putem sa ne intelegem.Sint casatorit,de mai mult timp,si am intrat in rutina.daca vrei s-o facem in trei lasa-mi msj.si nu mai esti virgin.alege-ti calea.:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata NU este o insiruire din 29 mai 2004 20:45 de nemesis
Intr-adevar mai "chip de lut" (ExoticDream) vorbele tale-ti sunt goale !!! Asculta la ineptiile lui Infector si incearca sa-i "patrunzi nepatrunsul" vorbelor:
Sa-l mai ascultam o data, pe neasemuitul, superbul, ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 29 mai 2004 20:31 de nemesis
Din cate imi aduc eu aminte "geniul" nostru neinteles, si-a atribuit aceste cuvinte, semnandu-se Infector (TM)... :p
:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 20:02 de nemesis
Hmmm... I, fully agree !
Un procent foarte ridicat din baietii adolescenti sau din prima tinerete, prefera aspectul fizic si sex-ul in schimbul cunoasterii mai profunde a personalitatii si a dragostei.
Ce sa-i faci? Sunt batuti in cap, cretini, ...
Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 29 mai 2004 16:49 de Alinutzzza
ba, desteptule eu zic sa iti inghiti cuvintele si sa nu mai critici pe toata lumea cu mistoul tau aspru, cnd tot forumul a citit "povestea" ta in care ai nenorocit sufleteste o fata .......vezi'ti drq lungu nasului intai..... fiecare e ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 29 mai 2004 16:31 de last2know
nu te critic !!si cred ca fiecare dintre noi isi regaseste o durere uitata, in durerea ta,o amintire a unei fiinte cindva atit de draga noua .....si care acum s-a dus nu mai e linga noi .......fiinta care a luat totul si nu ne-a mai lasat nimic ...
Re: Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 10:29 de Alinutzzza
postul tau are o oarecare doza da adevar. chestia cu dorinta refulata cred ca e adevarata. In zilele in care visam acele lucruri, simteam o atractie fizica foarte mare fata de prietenul meu, si nu de putine ori m-i s-a intamplat sa fim pe punctul ...
Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 10:16 de Alinutzzza
Nu visez tipe cu sani mari! N-am predispozitie spre asa ceva! Visez "doar" k fac sex cu diferite personaje......si cum am mai vazut scris p undeva, n-am chef s ma masturbez, sau pt simplul motiv ca visez asa ceva sa ma CULC cu prietenul ...
de ce? din 29 mai 2004 06:19 de inuendo
Mai ales sexul de impacare... ala da motiv de cearta :D
Re: Re: Vise... din 29 mai 2004 00:30 de Taqua
Uf, ma ofticati cu psihanaliza asta aplicata dupa ureche.
Daca toata lumea se da care de care mai informata, ma bag si eu in seama...:D
In primul rand, pulsiunile instinctive ale inconstientului, trecand de bariera subconstientului, ...
Re: penis curbat, normal? din 29 mai 2004 00:05 de Taqua
Ai zis spre stanga?!...Esti stangaci?:D
Lasand gluma mai la o parte, am auzit (doar auzit din pacate), ca a face sex cu posesorul unui penis curbat este o experienta unica...asa ca poti sa te consideri norocos.
Cat despre noduli,desi ...
Re: Vise... din 28 mai 2004 23:50 de FireSoul
Visele erotice sunt ceva normal. Faptul ca le ai oarecum in exces indica, asa cum s-a mai scris, fie o dorinta refulata, fie o saturare a subconstientului cu imagini erotce. Nu incerca sa te lupti cu ele, nu incerca sa le faci sa nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 28 mai 2004 23:38 de Taqua
Pretty please, nu ai putea sa incerci macar sa iti sintetizezi un picut ideile...??!!
Ma dor ochii...
:blink::blink::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Vise... din 28 mai 2004 23:08 de Taqua
Cand ti-am zis nu de mult ca o cauti, stiam eu ce spun...
Bine ca te-au luat ceilalti in primire ca sa nu imi mai bat si eu degetele de pomana...
Spun de pomana pentru ca nu pot sa nu observ din raspunsurile tale atat de promte si batoase ca ...
Pagina 3330 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
90 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |