Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 20:48 de ExoticDream

Nu, nu am prieten in clipa asta, dar am avut 2 pana acum si am iubit cu adevarat, tocmai de aceea imi este astazi atat de greu sa uit si sa merg mai departe. Nu am invatat iubirea din carti, ci am trait-o in realitate, singurul lucru pe care nu ...

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 20:33 de ExoticDream

Poate tu il cunosti pe Infector ceva mai bine decat mine...,desi...eu credeam ca ca mai stiu si eu cate ceva, dar, no offense, poate ti s-a confesat si tie inainte, iar tu poate esti una dintre femeile mature in genul celor pe care le cauta el? ...

Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 20:00 de last2know

si stii care cred eu ca e problema ta?tu ai atitea de daruit dar cred ca nu ai cui!!nu ai prieten nu?stiam eu!!cred ca tu cunosti dragostea din romane ,nu ai trait-o si simtit-o inca si "e usor a scrie versuri cind nu ai nimic a ...

Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 19:33 de last2know

eu nu cred ca infectorul e superficial in gindire si nici nu e vina lui daca viata i-a scos in cale astfel de pustoaice infantile cum zici tu ,si baiatul vorbeste din experienta lui .si asta o inteleg !eu nu te inteleg pe tine ai cunoscut atit de ...

Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 28 mai 2004 19:22 de ExoticDream

Dupa cat am batut campii pe aici si cate cucuie in cap mi-am facut din cauza asta, cred ca stii cam cum gandesc! Si ce daca simt asa? E dureros, dar mai rusinos mi se pare sa ai sentimente peste care poti trece in 1-2 zile, sa urasti azi ce ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 28 mai 2004 18:53 de ExoticDream

Te superi daca te intreb ceva cam intim? Tu esti virgin? Dar ea? Daca ti se pare o indiscretie, nu raspunde, OK?

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 28 mai 2004 18:44 de ExoticDream

Scuza-ma daca am inteles gresit faza cu marea, era neclara fraza aia...Acum, dupa ce ai povestit ce s-a mai intamplat si stiind ca la mare cu tine ar fi mers, cred ca sunt sanse mari sa va impacati si sa va fie bine. Daca ar fi vrut sa pleci din ...

Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 28 mai 2004 18:21 de xtrame

si daca nu e d acord nici cu sexul fara penetrare? ce ma fac?

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 28 mai 2004 17:52 de xtrame

ok, va multumesc tuturor din suflet pentru sfaturile date.acum sa va povestesc c s-a mai intamplat...si sa va mai dati cu parerea,pt mine conteaza fff mult si parerea voastra. asa... marti p l 6 am primit2sms in care imi spunea ca s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mai 2004 15:33 de ExoticDream

:love:Imi pare sincer bine ca gandesti asa! Iti tin pumnii sa iasa bine! Sentimentul acela pe care l-ai avut cand ai privit-o in ochi si ti-ai amintit ce ai facut dovedeste ca esti pe calea cea buna! Scrie-ne ce s-a intamplat azi! :love:

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 28 mai 2004 15:29 de ExoticDream

De ce nu faci, draga, ce vrei tu? De ce mai ceri sfaturi aici daca oricum nu dai 2 bani pe ele? Eu m-am linistit...ori de cate ori am incercat sa deschid ochi cuiva parca a fost si mai rau, asa ca....loviti-va, fratilor, cu capul de pragul de sus ...

Re: Re: Re: Re: Vise...

din 28 mai 2004 15:18 de ExoticDream

Da, ai dreptate, baietii de 18-19 ani nu au au vise erotice cu Pamelutza, ci cu colega de banca al carei bust generos il admira in fiecare zi. Ideea era ca in timp ce numarul de orgii cu baieti macho, negri superatletici si alte minuni masculine ...

din 28 mai 2004 15:16 de ExoticDream

Daca iese cu mine pe strada, nu inseamna ca-mi face o favoare, iar eu trebuie sa innebunesc prin sali de cosmetica si cabinete de chirurgie estetica, sali de fitness si mai stiu eu ce ca sa ii atrag privirile asupra mea! Asta nu inseamna nici ca ...

din 28 mai 2004 15:14 de ExoticDream

Poate exagerez, dar in ultimele 2 luni am asistat la nu mai putin de 5 despartiri (dintre care una a mea) si in toate cazurile a fost vina lui minimum 70-80% (ca sa nu ziceti ca dau vina doar pe baieti!), am vazut baieti care isi critica ...

Re: Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 28 mai 2004 15:14 de OkiVerzi

Chiar sunt de acord cu 90% din ce spui dar avand in vedere ca esti totusi moderator lumea cam are pretentii de la tine, daca vroiai sa o faci neaparat tarfa proasta incearca sa o faci mai cu perdea ca asa ne permitem toti limbaj din asta colorat ...

Re: Poate sa ramana insarcinata?

din 28 mai 2004 15:10 de OkiVerzi

Mey de putut poate dar sansele se injumatatesc daca nu termini inauntru. Vezi tu ca exista totusi un risc cu chestia asta , unii ar spune ca e siguranta doar 70% asa ca ... mai bine "mascat"

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 15:09 de ExoticDream

N-am vazut filmul, dar am sa-l caut, suna interesant! Eram sigura ca la acel gen de relatie plina de conflicte te referi (cu plictiseala din prea multa dragoste impartasita!), cred insa ca lucrurile sunt oarecum OK doar daca cei 2 se iubesc si ...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 28 mai 2004 15:08 de ExoticDream

Ma gandeam eu ca se va gasi cineva sa-mi dea ideea asta! Singurul impediment este ca de-abia am incheiat o relatie si nu sunt omul care zboara din floare in floare, iubirea nu moare la comanda, mai trebuie sa treaca timp, vreau sa fiu singura o ...

Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 15:05 de ExoticDream

Stii tu ce vrea de la viata o pustoaica, ai idee cum stie ea sa iubeasca? Esti tu insuti suficient de matur incat sa pretinzi o partenera “coapta� la minte? Poate ai trait numai intre pustoaice care nu dau 2 bani pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 28 mai 2004 13:58 de coyoteugly

asta cam asa e... sa spunem ca nu-ti place fizic..o.k, se poate trece peste asta, mai ales cand devine ceva serios...dar daca nu-ti place nici cum se comporta...cum isi petrece timpul...ceea ce face..in general?si totusi esti atrasa de el..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3331 din 3731
«   1 ... 3328   3329   3330   3331   3332   3333   3334 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare