Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si i

din 26 mai 2004 16:44 de ExoticDream

Imi pare rau daca te-au deranjat lenjeria mea de pat expusa pe forum, pe viitor voi incerca sa ma limitez la 2-3 propozitii simple, bine? Nu-ti face griji, nu mor sa experimentez fel de fel de nastrusnicii, am rabdare, stiu ca si timpul meu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2004 16:39 de ExoticDream

URAAAA!!! Pt prima data ma asculta si pe mine cineva aici!!! Imi pare sincer bine ca te-ai lamurit ca dragostea si infidelitatea nu fac casa buna impreuna si ai ales sa fii fericit alaturi de iubita ta care este o fata cum rar ai mai putea gasi, ...

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 26 mai 2004 16:26 de ExoticDream

Cum situatia este deja cel putin albastra, ai putea sa o enervezi un pic spunandu-i ca vrei sa terminati aceasta relatie, ca te-ai plictisit de mofturile ei si ca, in definitiv, poti si tu sa gasesti alte fete cu care sa te simti OK. Fa pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena priete

din 26 mai 2004 16:21 de ExoticDream

Poate doar daca va stabiliti in Utah, au aia acolo o comunitate de mormoni...Daca fetele accepta acest superb "menage a trois", mergeti acolo si nimeni nu va va judeca pt preferintele voastre! Dar ceva imi ciripeste mie ca fetele nu ...

Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 26 mai 2004 11:09 de Dani

Asculta-ma pe mine frate...da-o-n mo*tii m*sii !!! de proasta nu stie ce e bun ..Sfatul meu este : Nu o mai baga si tu atat in seama sa vezi ca vine ea la tine..uite-te si tu dupa altii si daca face "aa te uiti dupa aia " tu zici ..da ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si i

din 26 mai 2004 05:16 de default

apropo, cu nevasta shi cu sexul oral, simpatic ai spus-o:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubir

din 26 mai 2004 05:14 de default

eu am incercat sa fiu bun shi parca v-am spus ca am terminat-o cu amanta...dar voi tot pe a voastra o tineti. lasatima cu caii voshtri verzi shi albashtri, deschide ochii domnishoaro shi intelege ce se intimpla imprejurul tau. nu shtiu citi ani ...

Re: voi ramane insarcinata???

din 26 mai 2004 04:24 de anyahsa

Cel mai sigur e sa faci un control la ginecolog... sau macar un test de sarcina din farmacii... Si cum s-a mai zis, offtopic, da-i papucii daca e ceva, dar nu-l mai insela... poate nu merita asta...:(

Re: de ce?

din 26 mai 2004 04:21 de anyahsa

cica contrariile se atrag... alta explicatie nu am (cu toate ca si mie imi plac de obicei baietii nepotriviti)...

Re: AJUTOR!

din 26 mai 2004 01:47 de Taqua

Pai, avand in vedere ca dezvirginatul nu e chiar ca scarpinatul in ureche sau scobitul in dinti, mai greu...Si daca s-a dezvirginat singura, e vreo problema? Tot raul spre bine...fericit de cel ce va suporta mai putine smiorcaieli la prima ...

Re: Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravagan

din 26 mai 2004 01:30 de Taqua

Baaai, voi aveti toate tiglele pe casa? Cum puteti sa faceti o pustoaica de 15 ani curva, destrabalata, vagaboanta si o trimitei la psihiatru pt ca se intalneste UNEORI cu cate 6-7 baieti pe zi? Voi ati auzit de varsta critica...trecerea de la ...

Re: voi ramane insarcinata???

din 26 mai 2004 01:18 de Teo

Pai prietenul tau e steril sau nu!? Daca e, don't worry, daca nu, da, e posibil...

de ce?

din 26 mai 2004 00:40 de coyoteugly

de ce de multe ori se intampla sa ne placa baietii nepotriviti? mie mi s-a intamplat sa-mi placa un baiat care era exact contrariul "listei" mele..baiatului ideal...poate nu de fiecare daca e exact contrariul dar e posibil ca la inceput ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 26 mai 2004 00:39 de Taqua

stai putin domnule. eu nu am spus ca nu cred in dragoste si ca ar trebui sa scuipam, dar pe linga iubire mai exista si sex de cel ceresc care din pacate nu mi-l pot permite cu prietena mea. nu-mi spune ca nu ai avut vreo dorinta sa-ti faci putin de ...

Re: Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 26 mai 2004 00:35 de levi82

Situatia ta seamana foarte mult cu ceea ce am experimentat eu foarte recent: Am avut o prietena pe care am iubit-o foarte mult, dar a inceput si ea sa se poarte ca prietena ta, adica sa se uite dupa altii, chiar sa flirteze cu ei in fata mea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 25 mai 2004 23:34 de copilita

De asta mi-e cel mai frica... de situatii ca cea care li s-a intamplat lor... mi-e frica de ceea ce nu pot controla... destin... nu am spus niciodata ca lucrurile nu sunt frumoase, sau ca sunt imposibile...insa tu vedeai doar partea frumoasa ...

Re: de ce?

din 25 mai 2004 23:24 de kapoera

Fiindca fetele mai mari sunt mai inteligente, experimentate, etc. .Probabil tu nu te-ai lovit de prostia fetelor mai mici sau de aceeasi varsta( ex.: in timp ce-mi facea sex oral s-a oprit si m-a intrebat daca ramane insarcinata).

din 25 mai 2004 23:16 de default

frumos vorbeshti...aproape ca mai shi convins... nu cred in cea ce am facut, deshi a fost foarte hot, remushcari mereu vor ramine. oricum acum mi-am dat seama ca nici o tipa cit de tare shi cit de experimentata nu ar fi, niciuna nu m-ar satisface ...

Re: relatia la distanta!

din 25 mai 2004 21:28 de anonim

...mai sa stii ca eu am o releatie la distanta..cum zici tu..sunt cu persoana respectiva de 1 an si 5 luni ne vedem cam la 2 luni...si vreau sa spun ca il iubesc pe respectivul..chiar daca imi este dor de el...ma resemnez vorbind mult la ...

din 25 mai 2004 18:23 de ExoticDream

Daca datele din profil sunt reale, ai doar 17 ani...si totusi spui ca ti s-au intamplat multe...e destul de trist.... Eu am cunoscut mai mult baieti care gandesc ca noi, care ar fi fericiti cu o singura fata langa ei si carora nu li s-ar parea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3334 din 3731
«   1 ... 3331   3332   3333   3334   3335   3336   3337 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare