Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau?

din 24 mai 2004 23:13 de danuta2409

nici n-ai idee cat e de ciudata viata... potoleste-te... daca ai chef de... chef... macar fa-o in asa fel incat sa nu existe posibilitatea sa se afle... te-ai gandit tu ca asa, intre prieteni, ar fi nimerit?! si, daca o faci, nu mai spune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mai 2004 22:56 de default

:lol: exact la cuvintele tale ma refeream. cinstit va spun O IUBESC!!!! dar ea pentru mine reprezinta altceva decit sex. cu dinsa fac gragoste si credetima nici un alt sex in lume nu mi-ar placea mai mult, dar... cum am mai spus eu nu-mi pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 24 mai 2004 22:50 de copilita

nu stiu cat de bine shtii... vorbeshti prea idealist, ca sa shtii suficient de bine... cat timp ai trait asha ceva, shi de ce s-a sfarshit, daca s-a sfarshit?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul

din 24 mai 2004 22:43 de copilita

draga mea, era vorba de total altceva... nu sustin ideea sexului practicat ca sport, shi nici a celui 'practicat' cu trecatori...nu-i genul meu... insa intr-o realtie sexuala dintre doi parteneri care se iubesc, au o relatie bazata pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mai 2004 21:00 de bebelusa

nu am vrut sa zic nimic din ce ai spus tu mai sus...ma refeream la faptul ca poate atunci vei accepta ca nu totul e roz cum zis tu,si plin de cupluri fericite....si o sa iti dai seama ca pt baietzi treaba cu sexul e altfel ca pt noi...evident ca ...

Re: cum pot s-o uit...

din 24 mai 2004 20:41 de rasfatzata

ar trebuii sa vb clar cu ea, sa-i spui tot ce simti,tot ce vrei...e pacat sa lasi sa se piarda aceasta iubire...daca ea te iubeste si tu o iubesti nimic nu va impiedica sa ma impacati...succes.. :)

Re: Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 24 mai 2004 19:26 de anyahsa

Nu te mai gandi atat, altfel chiar daca te vei casatori cu el, vei fi mereu bantuita de experienta lui anterioara...:( Si prietenul meu are experienta fff multa la capitolul sex (cand eu experimentam primul sarut, el avea prima experienta ...

Re: Re: Re: Se poate !

din 24 mai 2004 18:52 de Cynthia

fii mai expicit cum adica daca ii vine ciclul cand?mult mai devreme decat de obicei?poate sa fie efect secundar in caz ca a luat vreun contraceptiv de urgenta,altfel nu stiu.La urma urmei a 12-a zi e destul de periculoasa ai vorba cuiva peste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

din 24 mai 2004 17:46 de ExoticDream

Nu ma supar, ascult orice parere daca e argumentata. Vrei sa spui ca va veni ziua in care voi adora sa fac sex fierbinte cu un tip pe care abia l-am intalnit si fata de care as simti doar atractie animalica? Si poate voi lasa deoparte prostia cu ...

Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului ta

din 24 mai 2004 17:34 de ExoticDream

Tocmai pe prietena prietenului tau ti-ai gasit s-o ametesti??? Ce conteaza ce gandeste ea??? Las-o in pace, nu mai cauta sa intelegi ce si cum ca te afunzi si mai rau, trezeste-te si vezi de relatia ta! Nu stiu daca avand asemenea ganduri ...

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 24 mai 2004 17:29 de ExoticDream

Nu neaparat....stiu si eu cazuri in care un partener i-a cerut celuilalt un timp pt a se intelege pe sine, pt a-si da seama ce simte cu adevarat. Acel TIME-OUT nu trebuie sa dureze luni de zile, daca se intampla asa atunci ceva e tulbure. Totusi, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

din 24 mai 2004 17:19 de ExoticDream

Departe de mine gandul sa va fac sa va simtiti prost! Fiecare cu parerea lui, nu? Daca Fat-Frumos ala o sa debarce dupa prima blonda de pe turnanta, atunci ii dau si eu un sut sa aterizeze mai repede in bratele ei generoase si sunt prima care ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeil

din 24 mai 2004 17:12 de ExoticDream

Normal ca nu te afecteaza, tu esti imun la orice lucru cu tenta sentimentala! Nu te mai da la mine, degeaba esti geniu neinteles (by the way, ce IQ ai???) daca mie nu-mi plac "smecherii bulangii care joaca super teatru", eu sunt mai ...

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 24 mai 2004 17:02 de ExoticDream

Eu nu as rade niciodata de tine, esti un om demn de toata admiratia. Si ce daca esti inca virgin la 27 de ani? S-a intamplat pur si simplu sa nu ai timp, sa te preocupe lucruri mult mai importante in viata (cum este sanatatea mamei tale) decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul

din 24 mai 2004 16:59 de bebelusa

se vede ca inca esti virgina...cand o sa te mai maturizezi putzin,nu o sa fii la fel de naiva...sper ca nu te-am suparat,nu asta era scopul meu.....dar asta e adevarul..:love:

Re: virgina?

din 24 mai 2004 16:48 de ExoticDream

Mai ai rabdare un pic cu ea....chiar daca e matura fizic, dpdv emotional sigur nu e dezvoltata cine stie cat (doar daca a trecut prin ceva experiente mai mult sau mai putin traumatizante). Pune si tu accent pe partea romantica a relatiei.....tu ...

Re: Prima intalnire...........

din 24 mai 2004 16:45 de bebelusa

spui ca e jumatatea ta si in 7 luni nu v-ati intalnit?cat e de mare orasul in care stai ibcat nu v-ati vazut niciodata pe strada ,sau etc?cum adica e jumatatea ta?cand iubesti pe cineva iti doresti sa fii cu el cat mai mult,sa iti petreci cat mai ...

Re: Re: sexul si iubirea

din 24 mai 2004 16:41 de ExoticDream

Spune-i adevarul! Minciuna se afla pana la urma si va fi mai dureros! Oricum e ciudata aceasta "dragoste" a ta pt prietena ta....nu inteleg cum poti fi lesinat sa te arunci in sex fierbinte cu alta daca iubesti cu adevarat! De rupt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si i

din 24 mai 2004 16:36 de ExoticDream

La mine se confunda pt ca oricum nu as face sex cu un tip de care ma leaga o "dragoste" de 2 saptamani-1 luna, iar daca iubesc atunci ceea ce se intampla in pat, pe covor, pe iarba sau unde o mai fi este cu siguranta ceva extrem de ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 24 mai 2004 16:29 de ExoticDream

Stiu ce inseamna o relatie la distanta. Este infernal de greu, ti se rupe sufletul si iti dau lacrimile cand nu te poti intalni cu cel drag, cand ai vrea sa-ti simti mana in mana lui, cand mangaierea lui tandra e tot ceea ce ai avea nevoie ca sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3336 din 3731
«   1 ... 3333   3334   3335   3336   3337   3338   3339 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare