Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenulu din 25 mai 2004 18:22 de bebelusa
sa stii ca iti apreciez raspunsurile de pana acuma.....si sper ca nu te-ai suparat prea tare pt ce am discutat la celalalt subiect....intradevar nu exista prietenie pura intre un barbat si o femeie..:love:
Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 18:17 de bebelusa
hmm...si eu care credeam ca numai baietzii sunt cei care se plictisesc cand tzi-e lumea mai draga....se pare ca nu e asa....dupa atata timp petrecut cu ea,iti zice ca vrea sa cunoasca si pe alti ?ba chiar sa mearga la mare cu ei...?ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mai 2004 18:08 de bebelusa
Nu este teoria mea mai Cia (asa am intzeles ca te cheama) ...!binentzeles ca nici eu nu sunt deacord...ar fi culmea sa pot fi deacord ca prietenul meu cu care stau de 2 ani sa ma insele cu alta si eu sa stiu,si sa mai si fiu deacord.... dar nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata NU este o insiruire din 25 mai 2004 17:49 de ExoticDream
Oare??? Si daca sunt pline de intelesuri ce nu le poti patrunde? Ca veni vorba de chip de lut...., iti spun ceva versurile astea (usor adaptate)?
"Ce-ti pasa tie, chip de lut,
Dac-oi fi eu sau alta?"
Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului ta din 25 mai 2004 17:02 de ExoticDream
Ai dreptate, nu prea exista prietenie pura intre un barbat si o femeie, lucrurile evolueaza in general catre mai mult si daca vreunul din cei 2 este deja intr-o alta relatie...se lasa cu inimi ranite! Las-o sa-si lamureasca situatia cu iubitul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mai 2004 16:55 de ExoticDream
NU, nu cred ca o iubesti, altfel nu ai putea fi atat de intim cu alte femei. Daca ai fi iubitul meu si ai gandi asa, te-as parasi imediat! Tipi ca tine vin aici, sunt laudati pt felul in care gandesc si apoi pusti imaturi de 18-19 ani se iau dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mai 2004 16:48 de ExoticDream
Crede-ma stiu ca viata nu e roz si plina de cupluri fericite, de multe ori in cuplurile alea exista unul care iubeste mai mult si unul care se lasa iubit, de aici suferinta, lacrimile, certurile si mai apoi despartirea. Sunt rarissime situatiile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta! din 25 mai 2004 16:25 de ExoticDream
Stiu de la prietena mea...nu e nimic idealist, nimic inventat, ea a trait timp de 3 ani o astfel de relatie la mii de mile distanta. A fost ceva sublim, iubire impartasita, fara gelozie, fara suparari inutile, o poveste de iubire superba in care ...
Re: Re: Se poate ! din 25 mai 2004 15:53 de Robert
Nu pe bune voi vorbiti serios:) (ca innebuneste lupu :)) ma refer daca ii vine ciclu cand trebuie asa ca la carte mai trebuie sa fie ceva grija ...
Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 25 mai 2004 15:53 de ExoticDream
Din pacate traim inca intr-o lume in care "armasarii" fac legea! Masculul "trebuie" sa-si inceapa viata sexuala repede-repede pt ca nu-si poate stapani hormonii (l-a ascultat el si interpretat asa cum ii convine pe nenea ...
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 14:46 de xtrame
dupa cum ai spus si tu, chestia aia cu monotonia cred ca este si o bucatica de adevar, pt ca eu nu ma vad cu ea decat in uikenduri dar mai fac si multe eforturi sa ne vedem si in alte imprejurari,iar cand vin akasa vreau sa stau mai mult cu ea,nu ma ...
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 14:42 de xtrame
dupa cum ai spus si tu, chestia aia cu monotonia cred ca este si o bucatica de adevar, pt ca eu nu ma vad cu ea decat in uikenduri dar mai fac si multe eforturi sa ne vedem si in alte imprejurari,iar cand vin akasa vreau sa stau mai mult cu ea,nu ma ...
Re: Re: Re: cum pot s-o uit... din 25 mai 2004 09:29 de fIREsOUL
What is so hard to understand??? Intoarce-te la ea
(!)FIGHT!!!!(!)
Re: Re: cum pot s-o uit... din 25 mai 2004 05:12 de on the edge
prima dragoste...cit de frumos suna...intradevar a fost ceva unique. ai dreptate, nu cred ca o voi uita vre-o data. nu cred ca cineva ar fi in stare sa uite un inger. am s-o pastrez mereu in inima, si ii doresc numai fericirea, asha ca mai bine ...
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 00:54 de levi82
Intradevar, dar in acest caz, din cate am inteles, ea i-a cerut timp pentru ca sa se poata vedea si cu altii. Eu cred ca nu ai observat acest mic, dar importanta amanunt, pentru ca sunt sigur ca nu mai spuneai acelasi lucru.
In rest sunt de ...
Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 00:43 de levi82
Eu aici vad 2 situatii posibile.
Prima este ca relatia voastra a devenit foarte monotona, si a intervenit plictiseala, iar ea acum doreste sa faca lucruri noi, eventual sa intalneasca persoane noi. Aceasta este ceea mai buna situatie. Ceea ce ...
Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii? din 25 mai 2004 00:32 de DarkAngel
Draga u esti prea proasta ca sa ai dreptul sa traiesti si iti dau un sfat care ti s-a dat si inainte...Shoot yorself!!!
Re: pauza ceruta d prietena mea din 25 mai 2004 00:27 de DarkAngel
Poate fi un lucru bun dar poate fi unul rau...cel mai indicat ii sa-i dai pauza si dupa pauza o sa afli si u de ce a avut nevoie de ea...
Re: Virgin la 25 de ani! din 25 mai 2004 00:20 de DarkAngel
Dupa ce ai zis vad ca ai realizat destule in viata dar ai uitat de tine...acuma ii momentul sa traiesti... nu rata ocaziile ce ti se vor ivi de acum inainte ...iti urez succes!!
Re: Prima intalnire........... din 24 mai 2004 23:56 de DarkAngel
Hmm 7 luni mie mi se pare un pic cam ciudat si te sfatuiesc sa nu il chemi la tine acasa... ca nu se stie ce se poate intampla (nu vreau sa te sperii acuma) dar cel mai bine este cum au zis si ceilalti intr-un loc public...la o cafea..un suc sa ...
Pagina 3335 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |