Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 24 mai 2004 16:12 de ExoticDream
Conform principiului ca fetele care umbla cu 7 baieti sunt usuratice (si de condamnat), iar baietii care umbla cu 7 fete armasari (si de laudat), o sa o facem praf si pulbere pe fatuca asta de 15 ani care are probabil un corp frumusel, s-a vazut ...
Re: prea liberala si si extravaganta din 24 mai 2004 15:36 de inuendo
idee e ca e frumos, marfa, dar mai, nu ii poti avea pe toti :( candva am trecut si eu prin asta, iar daca continui o sa ajungi sa fi tratata de tipa usuratica, o sa capeti doar sex si nimic alceva, si o sa ajungi sa urli dupa o relatie ...
Re: Prima intalnire........... din 24 mai 2004 13:37 de rasfatzata
eu am aceeasi parere, nu e bine sa-l chemi la tine acasa, chiar daca el si-a format o parere despre tine.Cred ca ar fi bine sa va intalniti intr-un bar sau ceva de genul asta...si cum de a avut rabdare sa astepte atat de mult timp?
Re: o noapte de neuitat din 24 mai 2004 13:32 de rasfatzata
treaba ta daca esti pervers :, ... merci oricum ptr idei :D
Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii? din 24 mai 2004 13:29 de rasfatzata
si tu nu te mai da atat de desteapta,ca de-ai fi asa cum te crezi, ti-ai da seama ca nu e bine ce faci, dar tu cum ai prea multe fitze, ti s-a dus creierul in ... trezeste-te la realitate draga!!!Revino cu picioarele pe Terra!!!!
Re: blestematele astea de droguri din 24 mai 2004 12:32 de Infector
Canabisul (marijuana/iarba/canepa indiana/joint/etc.) nu provoaca dependenta! Dar asta nu inseamna ca prietenul tau nu-i un drogat iresponsabil! Parerea mea ... sa-ti cauti un baiat de treaba si sa-l lasi pe sconcsu ala in fumul lui de iarba sa ...
Re: Re: Se poate ! din 24 mai 2004 12:02 de Robert
Dar daca ii vine ciclu asta ce inseamna ....
Re: el a mai facut sex,eu nu din 24 mai 2004 11:30 de monalisa
Poate sunt sadica si nu o zic cu tenta ironica.
Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 24 mai 2004 10:11 de Dani
Lasa mai fata in pace .E imatura si ca i-au zis vreo 7 baietzi ca e "frumoasa" si-a luat-o in cap o sa-i treaca cand toata lumea o sa o considere o mare curva..ca daca asa face la 15 ani la 17..o sa se futa cu toti 7,daca ii mai are..o ...
Of course you know , this means war ! din 24 mai 2004 03:01 de inuendo
hehe, si tu le impingi la extreme:)
daca nu ai ce raspunde nu raspunde, nu trebuie neaparat sa ai un raspuns mereu...
Dar daca nu glumeste, daca e adevarat?
Re: Prima intalnire........... din 24 mai 2004 02:46 de Penicilina
Fata nu v-a cerut parerea referitor unde sa iasa cu el . Ea a intrebat ce parare o sa aiba tipul despre ea daca il invita la ora 10 seara la ea .
Eu cred ca in 7 luni de zile de vorbit tipul si-a facut o parare destul de solida despre tine . De ce ...
Re: Re: Of course you know , this means war ! din 24 mai 2004 02:38 de Penicilina
Am prins ideea si de aia nu raspund a posturile serioase . Recunoaste si tu ca multe sunt puse la misto , la caterinca , in fine ... cum vrei sa le zici .
Hai sa iti dau un examplu de post cu tenta de seriozitate :
I: Vai , forum , ce sa ma ...
Re: Of course you know , this means war ! din 24 mai 2004 02:27 de inuendo
Hai sa iti explic clar si incet, ca sa intelegi
Cand cineva vine pe un forum, si expune ce simte sau ce face, este o mare tampenie sa sari sa critici, mai ales in halul si cu cuvintele astea de maidan, oameni cer sfaturi si pareri, nu sa fie ...
Re: cum observi daca femeia a facut sex de curind din 24 mai 2004 02:23 de inuendo
dar, de ce?
Of course you know , this means war ! din 24 mai 2004 02:23 de Penicilina
Banuiesc ca la mine te referai . Ea cu gurita ei a zis ca e infidela , ca se intalneste cu nu stiu cati , bla , bla ... cum ai vrea sa ii raspund ?
Nu are rost sa iti raspund la faza cu tampitul , pentru ca probabil de aia ti-ai pus poza aia . ...
Re: blestematele astea de droguri din 24 mai 2004 01:55 de anyahsa
dar TU ce vrei sa faci???
Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii? din 23 mai 2004 20:14 de Penicilina
Eu cam asta ti-am scris . "IN CAZ CA ESTI PROASTA" . Daca ai pus botul , concluzia trage-o singura , sau e prea mult de gandit pentru tine ?
Fie vorba intre noi , de unde naiba sa stie lumea ce e mai bine pentru tine ? Chiar crezi ca ...
Blestematele astea de droguri! din 23 mai 2004 18:50 de rasfatzata
Mai demult prietenul meu fuma marijuana,dar cand m-am suparat pe el, l-am pus sa-mi jure pe ce simte el ptr mine ca nu se va mai intampla,iar daca mai aflu ca se mai intampla asta ma voi desparti de el,atunci el mi-a jurat!Apoi in vara cand a fost ...
Re: Se poate ! din 23 mai 2004 18:36 de www
Exista un calendar pe net dar nu mai stiu pe ce site. Poate stie cineva de pa forum.
Se poate ! din 23 mai 2004 18:30 de www
In calculul perioadei fertile se tine cont si de lungimea perioadei ciclului menstrual (de la prima zi a unui ciclu la prima zi a ciclului urmator).
Da, daca ai facut sex in a 12-a zi, calculata de la prima zi a menstruatiei sunt toate sansele de ...
Pagina 3337 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |