Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: prea liberala si si extravaganta

din 24 mai 2004 16:12 de ExoticDream

Conform principiului ca fetele care umbla cu 7 baieti sunt usuratice (si de condamnat), iar baietii care umbla cu 7 fete armasari (si de laudat), o sa o facem praf si pulbere pe fatuca asta de 15 ani care are probabil un corp frumusel, s-a vazut ...

Re: prea liberala si si extravaganta

din 24 mai 2004 15:36 de inuendo

idee e ca e frumos, marfa, dar mai, nu ii poti avea pe toti :( candva am trecut si eu prin asta, iar daca continui o sa ajungi sa fi tratata de tipa usuratica, o sa capeti doar sex si nimic alceva, si o sa ajungi sa urli dupa o relatie ...

Re: Prima intalnire...........

din 24 mai 2004 13:37 de rasfatzata

eu am aceeasi parere, nu e bine sa-l chemi la tine acasa, chiar daca el si-a format o parere despre tine.Cred ca ar fi bine sa va intalniti intr-un bar sau ceva de genul asta...si cum de a avut rabdare sa astepte atat de mult timp?

Re: o noapte de neuitat

din 24 mai 2004 13:32 de rasfatzata

treaba ta daca esti pervers :, ... merci oricum ptr idei :D

Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 24 mai 2004 13:29 de rasfatzata

si tu nu te mai da atat de desteapta,ca de-ai fi asa cum te crezi, ti-ai da seama ca nu e bine ce faci, dar tu cum ai prea multe fitze, ti s-a dus creierul in ... trezeste-te la realitate draga!!!Revino cu picioarele pe Terra!!!!

Re: blestematele astea de droguri

din 24 mai 2004 12:32 de Infector

Canabisul (marijuana/iarba/canepa indiana/joint/etc.) nu provoaca dependenta! Dar asta nu inseamna ca prietenul tau nu-i un drogat iresponsabil! Parerea mea ... sa-ti cauti un baiat de treaba si sa-l lasi pe sconcsu ala in fumul lui de iarba sa ...

Re: Re: Se poate !

din 24 mai 2004 12:02 de Robert

Dar daca ii vine ciclu asta ce inseamna ....

Re: el a mai facut sex,eu nu

din 24 mai 2004 11:30 de monalisa

Poate sunt sadica si nu o zic cu tenta ironica.

Re: Re: prea liberala si si extravaganta

din 24 mai 2004 10:11 de Dani

Lasa mai fata in pace .E imatura si ca i-au zis vreo 7 baietzi ca e "frumoasa" si-a luat-o in cap o sa-i treaca cand toata lumea o sa o considere o mare curva..ca daca asa face la 15 ani la 17..o sa se futa cu toti 7,daca ii mai are..o ...

Of course you know , this means war !

din 24 mai 2004 03:01 de inuendo

hehe, si tu le impingi la extreme:) daca nu ai ce raspunde nu raspunde, nu trebuie neaparat sa ai un raspuns mereu... Dar daca nu glumeste, daca e adevarat?

Re: Prima intalnire...........

din 24 mai 2004 02:46 de Penicilina

Fata nu v-a cerut parerea referitor unde sa iasa cu el . Ea a intrebat ce parare o sa aiba tipul despre ea daca il invita la ora 10 seara la ea . Eu cred ca in 7 luni de zile de vorbit tipul si-a facut o parare destul de solida despre tine . De ce ...

Re: Re: Of course you know , this means war !

din 24 mai 2004 02:38 de Penicilina

Am prins ideea si de aia nu raspund a posturile serioase . Recunoaste si tu ca multe sunt puse la misto , la caterinca , in fine ... cum vrei sa le zici . Hai sa iti dau un examplu de post cu tenta de seriozitate : I: Vai , forum , ce sa ma ...

Re: Of course you know , this means war !

din 24 mai 2004 02:27 de inuendo

Hai sa iti explic clar si incet, ca sa intelegi Cand cineva vine pe un forum, si expune ce simte sau ce face, este o mare tampenie sa sari sa critici, mai ales in halul si cu cuvintele astea de maidan, oameni cer sfaturi si pareri, nu sa fie ...

Re: cum observi daca femeia a facut sex de curind

din 24 mai 2004 02:23 de inuendo

dar, de ce?

Of course you know , this means war !

din 24 mai 2004 02:23 de Penicilina

Banuiesc ca la mine te referai . Ea cu gurita ei a zis ca e infidela , ca se intalneste cu nu stiu cati , bla , bla ... cum ai vrea sa ii raspund ? Nu are rost sa iti raspund la faza cu tampitul , pentru ca probabil de aia ti-ai pus poza aia . ...

Re: blestematele astea de droguri

din 24 mai 2004 01:55 de anyahsa

dar TU ce vrei sa faci???

Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 23 mai 2004 20:14 de Penicilina

Eu cam asta ti-am scris . "IN CAZ CA ESTI PROASTA" . Daca ai pus botul , concluzia trage-o singura , sau e prea mult de gandit pentru tine ? Fie vorba intre noi , de unde naiba sa stie lumea ce e mai bine pentru tine ? Chiar crezi ca ...

Blestematele astea de droguri!

din 23 mai 2004 18:50 de rasfatzata

Mai demult prietenul meu fuma marijuana,dar cand m-am suparat pe el, l-am pus sa-mi jure pe ce simte el ptr mine ca nu se va mai intampla,iar daca mai aflu ca se mai intampla asta ma voi desparti de el,atunci el mi-a jurat!Apoi in vara cand a fost ...

Re: Se poate !

din 23 mai 2004 18:36 de www

Exista un calendar pe net dar nu mai stiu pe ce site. Poate stie cineva de pa forum.

Se poate !

din 23 mai 2004 18:30 de www

In calculul perioadei fertile se tine cont si de lungimea perioadei ciclului menstrual (de la prima zi a unui ciclu la prima zi a ciclului urmator). Da, daca ai facut sex in a 12-a zi, calculata de la prima zi a menstruatiei sunt toate sansele de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3337 din 3731
«   1 ... 3334   3335   3336   3337   3338   3339   3340 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare