Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Monogamie sau "multigamie"?

din 21 mai 2004 19:40 de LatinSexyGuy

Waw ... complicat dar foarte adevarat ;)

Re: relatia la distanta!

din 21 mai 2004 19:21 de SARRA

da .......se poate, daca va leaga si alte sentimente decat.......sex. poti fi prieten bun.....si la distantza .....poti sa ai sentimentul......."suna un prieten":) se poate cu certitudine..cand exista vointza si mai ales dorintza ca odata ...

Re: Monogamie sau "multigamie"?

din 21 mai 2004 19:04 de FireSoul

Sunt persoane care-si gasesc sufletul pereche shi stiu sa-l pastreze. Dar mai sunt unii care, chiar daca il au langa ei, nu-l recunosc din prima;)Mai sunt persoane care-si gasesc jumatatea, dar "uita" ca o iubesc...sau se plictisesc pe ...

Re: Re: Viata NU este o insiruire de...

din 21 mai 2004 18:24 de ExoticDream

Nu era vorba daca credem sau nu in filme, ele raman totusi fictiune, din film am luat doar citatul, nu si actiunea (desi filmul e reusit, fie vorba intre noi). Ideea este ca probabil tu te-ai inspirat din acel citat, cu deosebirea ca i-ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubir

din 21 mai 2004 18:14 de Teo

Mai oameni buni, va certati degeaba. Pe bune. E vorba de mentalitati complet diferite, de experienta de viata diferita... Oricum, sex fierbinte poate exista si fara dragoste si exista si relatii de dragoste care nu implica sex fierbinte. La ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata

din 21 mai 2004 18:13 de ExoticDream

Da' mai lasati-ma, mai, n-ati auzit ca mai am putin si ma ridica astia si ma duc la "Nr.9" pt delictul de a visa? Bombonica de mine il asteapta pe bulangiul ala super smecher care o sa ma prosteasca in asa hal incat nici n-o sa realizez ...

Re: Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de v

din 21 mai 2004 18:06 de ExoticDream

Nu te mint, il prefer pe ala cu caruta si n-am sa mor daca nu ma plimba in Ferrari atat timp cat asta amaratul ma iubeste cu adevarat, iar pt celalalt nu as fi decat un ornament achizitionat precum un cal sau o masina si langa care m-as simti cea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 21 mai 2004 17:54 de ExoticDream

De ce nu poti face cu iubita ta orice fantezie iti trece prin cap si ai nevoie de altcineva pt asta? Sex ceresc poti face cu alta, dar cu ea nu??? Sex fierbinte merge cu o oarecare, nu si cu iubita??? E o ciudatenie mare aici! Parca ai fi un tip ...

din 21 mai 2004 16:56 de ExoticDream

Persoanele care inseala nu sunt aceleasi cu cele care si-au gasit sufletul-pereche (mi se pare o aberatie sa fii atat de fraier incat sa ai sansa sa descoperi ceea ce multi nu descopera o viata intreaga - acel alter-ego al tau, dublura ta in ...

Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau?

din 21 mai 2004 16:38 de ExoticDream

Just!!! Cine stie ce inseamna o relatie la distanta intelege cel mai bine cum e sa fii fidel! Nu face prostia sa strici 2 iubiri si o prietenie, o relatie cladita pe ramasitele altor relatii nu are sanse de reusita!

Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau?

din 21 mai 2004 16:30 de tina

cine fuge dupa doi iepuri .....ramane flamand :D

Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 21 mai 2004 16:24 de ExoticDream

Da, prefer sa hibernez si sa visez in continuare si as sacrifica oricand totul pt cel pe care il iubesc! Stiu ca radeti de mine, poate n-am sa mai postez aici pe viitor,.... am sentimentul ca nimeni nu mai crede in iubire, in anumite principii ...

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 21 mai 2004 16:10 de ExoticDream

Si eu sunt de parere ca 25 de ani reprezinta o varsta la care in mod normal oricine era bine sa-si fi inceput viata sexuala. De asemenea consider ca masturbarea este doar o solutie temporara pt satisfacerea unor nevoi pe care omul le resimte ...

din 21 mai 2004 16:06 de tina

nu poate coexista intr-o propozitie verbul "a insela" cu "suflet pereche" decat daca spunem: sufletul pereche nu inseala niciodata, el crede, spera, sufera si iubeste totul. in orice alt context nu mai vorbim de suflet ...

jurnalul unui copil nenascut

din 21 mai 2004 15:55 de tina

impresionant! atat de frumos si atat de trist. oare aceste randuri pot intoarce din drum orice fata sau femeie care doreste sa faca avort? ce sa intampla insa daca vorbim despre o sarcina extrauterina sau despre un copilas despre care se stie din ...

Re: Re: Avortul

din 21 mai 2004 15:39 de Kirio

Fapte uimitoare -------------------------------------------------------------------------------- Viata incepe in momentul conceperii. Din momentul conceptiei 46 de cromozomii cu 30.000 de gene se combina determinand toate caracteristicile ...

Monogamie sau "multigamie"?

din 21 mai 2004 15:12 de fragutza

Eu sunt de parere ca fiecare isi are perechea undeva pe Pamant.si-o va gasi la un moment dat, nimeni nu ramane singur.Daca avem iubirea langa noi de ce inselam persoana? avem doua maine, doi ochi, doua picioare dar avem o singura minte si o singura ...

Re: cum observi daca femeia a facut sex de curind

din 21 mai 2004 11:41 de georgiana

efectele actului sexual asuupra unei femei nu exista decat la nivel psihic( la nivel fizic numai la primul contact sexual cand se rupe membrana( in marea majoritate a cazurilor)) singurele efecte fizice la femei sunt cele ce apar in timp: 1. o ...

Re: Re: Viata NU este o insiruire de...

din 21 mai 2004 08:40 de Infector

Fetelor, dragelor, scumpelor ... ca m-ati crizat!... n-aveti logica! Ori credeti in destin ori credeti in actiuni cu mai multe posibilitati de abordare si diferite consecinte depinzand de modul in care am actionat la momentul X ... IO NU MAI INTELEG ...

cum observi daca femeia a facut sex de curind

din 21 mai 2004 04:23 de mixx19

Am si eu o intrebare pt cei care sunt amabili si sami raspunda leas multumi enorm de mult. Cum poti sa observi la o fata daca a facut sex in ultimul timp sau de curind? Daca cineva poate sami raspunda si serios as fi tare multumit mersi mult pt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3340 din 3731
«   1 ... 3337   3338   3339   3340   3341   3342   3343 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare