Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Viata NU este o insiruire de... din 21 mai 2004 04:23 de anyahsa
"Serendipity" Asa se numeste filmul.:,
Eu cred in destin. Fiecare actiune a noastra are una sau mai multe consecinte, care duc la alte actiuni si tot asa...
Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau? din 21 mai 2004 04:19 de anyahsa
Well said!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si i din 21 mai 2004 01:18 de default
Pot sa-ti spun ca am iubit, foarte mult. dar surpriza!!!!! am fost inselat de dinsa. eram gata sa merg la sfirsitul lumii pentru dinsa, si mai ca nu am renuntat la familie pentro "dragostea mea" si cu ce m-am ales la urma, cu citeva mii ...
Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 21 mai 2004 01:16 de Taqua
:blink: Ori faci misto ori ai trecut prin experiente traumatizante?
De fapt, ce vorbesc eu, doar am mai vazut genul asta de tipi care aruncau astfel de comentarii pentru a incinge spiritele unor feministe stresate de viata si nesatisfacute de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea din 21 mai 2004 01:10 de default
stai putin domnule. eu nu am spus ca nu cred in dragoste si ca ar trebui sa scuipam, dar pe linga iubire mai exista si sex de cel ceresc care din pacate nu mi-l pot permite cu prietena mea. nu-mi spune ca nu ai avut vreo dorinta sa-ti faci putin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de v din 20 mai 2004 23:40 de Infector
Frate las-o mah pe ExoticDream sa Dream in continuare .... crede-ma ca e irecuperabila!
Pana o sa-si ia o teapa de la un bulnagiu care o sa-i prinda slabiciunea pentru "feti frumosi din povesti cu zane si nunti de trei zile si trei ...
Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 20 mai 2004 23:30 de Dani
aaa si la faza cu milionaru ..las-o drq de treaba tu vrei sa mah mintzi pe fatza?? Adika tu ai prefera un barbat care te iubeste si e sarac...in locul unui barbat cu ferrari,vile,hoteluri bla bla ?? Sa fim seriosi ..si eu sunt de parere ca dragostea ...
Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 22:01 de georgiana
exotic, ramai copil si viseaza in continuare numai ca atunci cand o sa te trezesti din visul asta frumos al copilariei si al dragostei adevarate pt. care dai totul inclusiv propria viata o sa ai un soc mult mai puternic decat iti ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 21:19 de unu'
Perioade scurte (chiar si cateva luni) de abstinenta in viata unui om pot fi in regula. In cazul acesta vorbim despre o persoana care nu a facut niciodata sex, desi au trecut mai bine de 10 ani de cand a ajuns la maturitatea sexuala. Cat sa mai ...
Re: despre.. din 20 mai 2004 20:27 de Alinutzzza
e oleaca mai mult decat normal.... vibratorul pe la anus. nu-i nimic grav, dar totusi, eu ti-as spune sa o mai raresti cu masturbarea ca zilnic e prea des, si inca esti mica. poate avea repercusiuni asupra vietii tale sociale mai tarziu.....
Re: sex prea rar din 20 mai 2004 20:19 de Alinutzzza
si ai de gand sa iti tii necazul in tine si sa continui cu masturbarea. Intr-adevar te poti umi o mica disperata in momentul in care nu ai tupeul sa ii spui oful prietenului tau, cel cu care faci dragoste si cu care esti de 10 luni! daca vrei sa ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 20:07 de Alinutzzza
i-am mai spus eu lui infector ca nu toata lumea gandeste dupa "propozitia" lui...eh. am vazut si eu filmul ala, intr-adevar e superb, recunosc ca mi-a taiat respiratia......dar ...pana la urma e doar un film. trebuie sa fie adevarat? ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 19:27 de Infector
Frate tu crezi in ceea ce vezi in filme?Lol!Si vrei sa te iau si in serios?
Viatza este doar o insiruire de coincidente si situatii! Ori sunt eu un neinteles ori sunteti voi intr-o perioada de "negare" a adevarului.
Oricum geniile ...
Re: din 20 mai 2004 19:19 de inuendo
limiteaza-te la o data pe zi pentru inceput..
el a mai facut sex,eu nu din 20 mai 2004 19:01 de inuendo
daca tu te chinui, sa se chinuie si el..nu?
de ce?
Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau? din 20 mai 2004 18:48 de LatinSexyGuy
Stai cuminte frate ... eu nu m-as cupla cu fosta prietena a unui prieten de-al meu nici dupa ce ei nu ar mai fi impreuna ... stai cuminte ... ea va veni inapoi ... el la fel si vei avea iar o iubita si un prieten langa tine ... daca faci ceva poate ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 18:20 de FireSoul
Destinul ni-l facem singuri. Ceea ce ni se intampla azi e rezultatul a ceea ce am facut ieri,iar ceea ce facem azi ne va afecta maine.
Sunt lucruri pe care nu le alegem noi-cum ar fi "our soulmate"...sau lucruri pe care le alegem ...
Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau? din 20 mai 2004 18:01 de bebelusa
in jur de 6 ani are prietena ta?:D
acuma serios vorbind....e normal sa te atraga acea tipa dar daca iti iubesti prietena zic ca nu are rost sa strici 3 relatii...pe a ta cu prietena ta, pe a prietenului tau cu cealalta si amicitiza dintre voi ...
Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 20 mai 2004 17:50 de ExoticDream
Poate visez, te deranjeaza? Tu n-ai probleme d-astea! Cat despre intalniri de 100000, mie nu-mi cade rangul, am fost si la unele de 40000 (2 inghetate la cofetarie), ca si la intalniri in care am servit doar floricele in parc sau chiar nimic! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea din 20 mai 2004 17:45 de ExoticDream
:ninja: Nu te lua dupa el, nici el nu crede ce spune! :ninja:
Pagina 3341 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |