Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sacrificii din iubire

din 19 mai 2004 09:19 de banditu

Cred ca 1 si 2 dar la celelalte nu as putea ... aa si 6 ar mai merge dar restu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din

din 19 mai 2004 01:31 de levi82

Frumos!:love: Cred ca daca mai multe persoane ar gandi la fel, ar exista mai putine "broken hearts":heart:

din 19 mai 2004 00:28 de andra14

Mersi pt sfaturi totusi nu cred ca mam pocait incat sa nu mai pot sa ma masturbez. Ca orice tanar/tanara o fac de cate ori simt nevoia. Intrebarea mea era daca o pot face atat de des.

Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 18 mai 2004 18:26 de ExoticDream

Nu sunt partinitoare, vina poate apartine oricaruia dintre cei cei, dar cel mai adesea e vina ambilor parteneri cand o relatie o ia razna. Nu sunt insa de acord ca nu mai conteaza a cui e vina. In primul rand pt ca descoperindu-se acest amanunt ...

Re: Re: cum o fi cu doua ...

din 18 mai 2004 17:51 de ExoticDream

Bun sfat. Daca va iubiti, o asemenea aventura poate schimba radical relatia voastra, vor interveni remuscarile, gelozia, fel si fel sentimente pe care nu le-ati luat in calcul cand v-ati programat momentul de ratacire! Riscati sa va distrugeti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iub

din 18 mai 2004 17:38 de ExoticDream

Sper sa il intalnesc candva.... si, daca as simti ca merita, as sacrifica orice pt el si nici macar nu as considera ca este un sacrificiu, ci, cum a zis cineva, o adaptare. Nu as regreta nici un sacrificiu, as considera ca se inscrie in lupta pt ...

Precautie

din 18 mai 2004 15:56 de Madalina

In mare masura sunt de acord cu tine .Eu si prietenul meu am folosit metoda mai sus mentionata de catre tine 2 ani,dar iata ca dupa asta s-a intamplat sa raman insarcinata... am facut avort(n-are rost sa va explic motivele...) Oricum ceea ce vreau ...

Precautie

din 18 mai 2004 15:55 de Madalina

In mare masura sunt de acord cu tine .Eu si prietenul meu am folosit metoda mai sus mentionata de catre tine 2 ani,dar iata ca dupa asta s-a intamplat sa raman insarcinata... am facut avort(n-are rost sa va explic motivele...) Oricum ceea ce vreau ...

un articol crestin, daca esti crestina

din 18 mai 2004 12:19 de Kirio

Patima masturbarii - o abordare ortodoxa "Daca mâna ta te sminteste…" Masturbarea (auto-satisfacerea sexuala) este înca un subiect tabu pentru foarte multe carti ortodoxe care încearca sa abordeze problemele ...

Incearca sa te calmezi

din 18 mai 2004 09:57 de Mishutz

Nu mai fii asa de agitata. nu esti singura care a facuto fara prezervativ.eu sunt baiat si cu fosta prietena am facuto de mai multe ori fara prezervativ. si nu sa intamplat nimic. daca el stie cand sa se retraga, poti so faci pana la cap fara ...

Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat

din 18 mai 2004 08:58 de OkiVerzi

Raman la ideea ca o atractie naturala nativa suplineste carca de afrodisiace, la urma urmei care e placerea sa stii ca persoana de langa tine are cheful ala nebun din cauza unor prafuri? Oricum mai e si chestia ca

Re: Re: Avortul

din 18 mai 2004 08:51 de OkiVerzi

Decizii de genul asta nu se iau la cererea cuiva, iar daca faci tot ce spune prietenul tau fara sa tii cont de ce simti, iarta-ma ca iti spun dar meriti sa suferi. Nu imi plac femeile care afirma ca "am facut asta" pt ca asa a zis ...

Re: Re: a-nnnebunit lupu' si lumea

din 18 mai 2004 08:43 de OkiVerzi

Sa stii ca eu ca si marea majoritate a barbatilor te sustin iar ceilalti sunt din categoria de mai sus asa ca parerea lor nu conteaza....

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 18 mai 2004 06:28 de OkiVerzi

Diplomatic raspuns, trebuie sa recunosc ca ai putina clasa, bv, sunte de aceeasi parere!

Re: Re: Re: Re: Re: sex prea rar

din 18 mai 2004 06:26 de OkiVerzi

Mai cunosc inca 5 cazuri care "s-au abtinut" de a spune ce vor si au pierdut. Omul probabil crede ca vrei sa te ia mai incet si de aia nu "exagereaza". In fine daca o faceti mai des si tot nu merge inseamna ca nu sunteti ...

Re: el a mai facut sex,eu nu

din 18 mai 2004 06:15 de OkiVerzi

Revenind la visatori si visatoare, cine zicea ca femeile nu gandesc asa? Oricum daca simti nevoia de alte experiente parerea mea ar fi sa vb cu prietenul tau(care nu va fi prea incantat apropos) si sa nu iei vre-o decizie pe care sa o regreti mai ...

Re: sexul si iubirea

din 18 mai 2004 06:05 de OkiVerzi

NU MARTURISI NIMIK!!!!! 1) pt ca o e posibil sa te paraseasca indiferent de cat regreti gestul facut 2) pt ca daca nu te paraseste iti reproseaza de fiecare data 3) daca te inseala are justificare 4) iti ridica aceeasi problema de fiecare ...

Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 18 mai 2004 05:52 de OkiVerzi

Prefer sa trec sincer pe sistemul japonez, acolo nu se pierde timpul cu "cine e de vina" ci mai degraba cu " cum se poate rezolva o problema" , daca ceva se termina se termina pt ca nu a fost sa fie indiferent de cat s-ar ...

Re: oleak de sex neprotejat

din 18 mai 2004 05:47 de OkiVerzi

Acum a ramas totul in seama zeitei Fortuna sincer vorbind, sexul neprotejat poate aduce o sarcina nedorita dar si asa sansele sunt destul de mici, depinde de cat esti de norocoasa si depinde de asemenea de perioada lunii( vezi metoda ...

Re: oleak de sex neprotejat

din 18 mai 2004 02:34 de Cineva

Vai de capul tau, altceva nu pot sa-ti spun!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3344 din 3731
«   1 ... 3341   3342   3343   3344   3345   3346   3347 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare