Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: sex prea rar din 17 mai 2004 22:53 de ralu-k
As putea dar nu ma lasa :heart: ... cum as putea sa-i spun eu ca vreau mai des...?dar sa stii ca n-am de gand sa ma marit cu el, abia ma 17 ani...
Re: Re: Re: sex prea rar din 17 mai 2004 22:49 de danuta2409
..hmmm... nu stiu cati ani ai... pot sa iti spun ca intr-un cuplu absolut nimic nu poate fi jenant... daca exista si cea mai mica jena... mai cu seama cu privire la ... pat... ceva e putred acolo... si n-o sa mearga...
tu stii cat de ... cuplu ...
Re: Re: sex prea rar din 17 mai 2004 22:37 de ralu-k
...poti vorbi cu cine vrei tu despre asta... dar numai daca vorbesti cu el este posibil sa si rezolvi ceva... parerea mea...
Ai perfecta dreptate..dar totusi ce i-as putea spune?ca vreau s-o facem mai des?ca eu ma simt bine cu el in pat dar ...
oleak de sex neprotejat din 17 mai 2004 22:33 de tyna
inainte de a-si pune prezervativul, m-a penetrat oleak,dar totusi eu am ramas cu indoiala...daca am ramas insarcinata...si dupa o ora dupa actul sexual,am mai facut putin iar fara prezervativ...am auzit ca si lichidul semnial contine spermatozoizi.el ...
Re: sex prea rar din 17 mai 2004 22:31 de danuta2409
...poti vorbi cu cine vrei tu despre asta... dar numai daca vorbesti cu el este posibil sa si rezolvi ceva... parerea mea...
:)
Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 17 mai 2004 19:51 de Alinutzzza
cine a spus ca femeile nu sunt de ina sau se considera nevinovate?:blink:
eu una de cand l-am lasat pe primul meu preten ma aflu intr-o stare de culpabilitate continua. stiu ca niciodata nu o sa scap de sentimentul asta. o am pe constiinta ...
Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat din 17 mai 2004 16:22 de last2know
tu ar tebui sa fi afrodiziacul femeii iubite ,pt ca nici o substanta nu o poate excita mai mult decit prezenta si mingiierile tale si daca vrei sa aiba si orgasm asta depinde de cit de dibaci esti si cit de mult te iubeste ea ,poate sa aiba orgasm ...
Re: Re: sexul si iubirea din 17 mai 2004 11:34 de Dani
Nu fie fraier nu ii spune ca nu vrei rez nik ..chiar daca te va ierta tot timpul iti va reprosa ..asa ca ce crezi ca e mai bine :
1. Sa ramai cu constiinta incarcata
Sau
2.Sa o pierzi si sa strici toata relatia ??
P.S.:Crede-ma ca da ii zici nu ...
Re: sexul si iubirea din 17 mai 2004 03:19 de Teo
N-ai cum sa repari ce-ai facut, tot ce poti sa faci e sa inveti sa traiesti cu asta, sa lasi la o parte remuscarile, ca nu-si au rostul, si mai ales sa nu-i zici nimic si sa nu dai nimic de banuit. Si, eventual, sa nu o mai inseli, daca zici ca o ...
Re: cum o fi cu doua ... din 16 mai 2004 23:02 de ancky
Stii ceva? Exact azi noapte am visat ca eram in pat cu prietenul meu si cu... colega mea de grupa, cu care obisnuiam sa mai iesim din cand in cand. Aveam si juriu. S-a propus...nu stiu cum...sa incercam in trei. Nu cred ca vrei sa cunosti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de din 16 mai 2004 22:16 de ursulake1
vezi c-ai inteles :D
nustu ce savanti au facut un studiu si cica majoritatea barbatilor se pierd in primele 5 minute ale axtului sexual deci think about it
durata actului mai conteaza si de starea de spirit a barbatului
daca esti "cu o ...
Re: sexul si iubirea din 16 mai 2004 21:48 de Infector
Frate daca ai suflat ceva ti-ai dat foc la valiza!Parerea mea :)
Si nu mai asculta la pustoaicele astea...ca-s visatoare rau...
Incearca sa fii realist nu-ti pune cenusa-n cap mai frate-miu... se intampla sa fii atras de o tipa misto, asta e ...
Re: sexul si iubirea din 16 mai 2004 21:32 de FireSoul
O relatie bazata pe minciuni are sanse f. mari sa se destrame. Doar spunandu-i adevarul te vei elibera, altfel te vei simti mereu vinovat shi asta va afecta comportamentul tau fata de ea. Vei deveni abatut, morocanos, trist shi nu-i vei putea ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 16 mai 2004 19:02 de anyahsa
Nu vad care e problema. Daca tu te simti bine, totul e ok.
Dar poate ar trebui sa-ti asculti putin si hormonii...:,
Re: sexul si iubirea din 16 mai 2004 18:58 de anyahsa
Mda... Te miri ca nu te poti uita in ochii prietenei tale?! Oare d c???? Ai INSELAT-O!!!!!! Asa ceva nu se uita pur si simplu.:unsure:
Nu ar fi bine sa-i spui (chiar daca va afla oricum - mereu se afla). Chiar daca ar zice ca te iarta, nu va ...
Re: cum o fi cu doua ... din 16 mai 2004 18:22 de nikki
...daca e vorba de sentimente adevarate intre voi, de dragoste, nu ar trebui sa te gandesti sa o imparti cu alta, fie ea si femeie.....daca te iubeste nu accepta.....daca e vorba doar de sex...atunci?! sa fie la voi acolo... Pentru dragoste sunt ...
Re: despre.. din 16 mai 2004 18:06 de nikki
Ai inceput sa te cunosti...sa-ti cunosti corpul mai bine...........dar cred totusi ca ar trebui sa lasi vibratorul...nu e prea indicat sa faci ce faci cu el...las-o mai moale puiule
Re: despre.. din 16 mai 2004 15:31 de ancky
Este normal ceea ce faci: ai inceput sa te descoperi pe tine si ceea ce-ti place. Sunt fete care nici la 19 ani nu stiu ce trebuie sa faca sa se simta bine. Si chiar daca au prieten. Oricum, trebuie sa stii ca esti OK si diferita de ...
Re: despre.. din 16 mai 2004 15:04 de MissSixty
Pai da...eu zic k e absolut normal sa te masturbezi.Dar stii k nu e bine sa imprumutzi vibratoru-l e la una la alta...pt k nu e igienic.Dar ai prieten?De ce nu incerci sa o faci cu el dak te simtzi deja pregatita?
Re: Virgin la 25 de ani! din 16 mai 2004 13:29 de Infector
Frate,nu-i nimik naspa parerea mea ... dar ar cam fi timpul sa te lasi de sportul asta :)
Pagina 3345 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |