Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ce te supara alex???? din 14 mai 2004 22:55 de Infector
Nu ma deranjeaza nimik. Am invatat sa nu mai supere nimic.
Viata asta chiar e doar o insiruire de coincidente si situatii si tre luata in felul asta ... pana la urma urmei cu cat vezi totul intr-un mod mai simplist cu atat esti mai fericit caci ...
Re: Ceva... din 14 mai 2004 22:39 de danuta2409
mai fetelor... sincer, nu inteleg... dar... accept... am invatat sa accept cateodata si ce nu inteleg...
daca voua va e bine... pai... bine sa va fie! sau.. sa va fie de bine... cum vreti voi...
:)
Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 22:25 de Teo
4, 5, 6 si 10.
Re: despre.. din 14 mai 2004 19:54 de georgiana
nu e absolut nimic anormal in a te masturba si a-ti cunoaste propriul organism si ce anume iti face placere...
totusi mi se pare ca ai inceput putintel cam devreme...vezi sa nu duca la frigiditate mai tarziu ' abuzul' asta de propria-ti persoana
Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 19:26 de ExoticDream
Nu e vorba de ce vrea iubita...., uneori familia se opune relatiei....ce faci in cazul acela? Presupunand ca va iubiti, desigur... O dai naibii pe iubita pe principiul "are balta peste"? Nu-s de acord...
Masturbare din 14 mai 2004 19:26 de andra14
Vreau sa stiu daca ceea ce fac este normal. Am 14 ani si de jumate de an ma masturbez in fiecare zi. Cateodata chiar de mai multe ori(2-3). La inceput am fost curioasa cum e apoi a devenit o obisnuinta. Acum 2 zile o buna prietena dea mea mia dat un ...
Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 19:19 de inuendo
deci daca e sa ma cert cu familia , ma cert doar daca imi face mie placere, nu ca vrea prietena, iubita, etc..
familia e ceva ce nu iti alegi, si s-ar putea sa ai nevoie de ei in viata... pe cand femeile viiiiinnnnnn si se duccccccccccccc
Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 18:39 de danuta2409
mda... 1-8; 10,11...
si... sa stii ca pot sa treca multi ani pana sa afli ca, de fapt, nu a meritat... :(
:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 18:39 de LatinSexyGuy
O sa il intalnesti ... dar cred ca o sa fie mai frumos daca o sa intalnesti un om pt care sa sacrifici mai multe din lucrurile de mai sus :)
Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 18:29 de LatinSexyGuy
Si mai este ceva ... un lucru pe care multi o considera o mare piedica ... ea e mai mare decat mine cu 7 ani!!!
Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 18:26 de ExoticDream
Eu te cred.... Nimic nu pare prea greu daca sunteti 2 si va iubiti..., orice piedica poate fi invinsa... stiu ca suna idealist, dar cei ca voi dovedesc ca se poate....
Re: de unde sti ca s-a simtit bine din 14 mai 2004 18:09 de georgiana
atunci... adresa si nr. de telefon al tau te rog:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demo din 14 mai 2004 18:07 de georgiana
uite ca nu am patit asa cand am trecut pragul asta ... era doar o idee cam cum ar fii cand amandoi sunt virgini...asta ca tot doreai sa impartasesti pareri...:blink:
Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 17:47 de LatinSexyGuy
Pai eu pt relatia care o am acum am facut cam asa : 1,2,3,4,7-am renuntat la toti prietenii mei odata cu mutarea in alt oras , 9-am renuntat la familia mea care e la 500km departare si pe care o vad de 2-3 ori pe an!!!MUltumita de raspuns?
Re: Re: Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 16:54 de ExoticDream
Nici macar 8-ul nu l-ai face?......Chiar daca ea merita?
Sacrificii din iubire din 14 mai 2004 16:22 de ExoticDream
Daca relatia ta cu persoana pe care o iubesti si care te iubeste ar depinde de asta si nu ar putea continua altfel, ce sacrificii ai fi capabil sa faci dintre cele de mai jos:
1.sa faci modificari minore in caracterul tau
2.sa faci modificari ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata din 14 mai 2004 16:09 de ExoticDream
Nu stiu de ce crezi c-ar trebui sa ne aranjeze neaparat cineva si poate nici nu stingem lumina! Tocmai ca mi se pare special sa fie cu iubitul meu neexperimentat si nu cu un mascul ultra performant care sa-mi etaleze cunostintele lui de sexologie ...
Re: el a mai facut sex,eu nu din 14 mai 2004 15:55 de ExoticDream
Si eu imi doresc sa fac dragoste prima data si sa am o relatie cat se poate de lunga cu un virgin, dar la voi e vorba deja de lucruri serioase de tot: casatoria. Stii..., am constatat ca de foarte multe ori barbatii care se casatoresc fara a avea ...
Re: Re: Re: Suflet per din 14 mai 2004 15:51 de alexandra
exact prin asta trec eu acum din pacate...:(:(:( desi eu nu stiu exact daca asta ar fi motivul,asa simt....:(
Re: Re: de unde sti ca s-a simtit bine EA din 14 mai 2004 15:39 de ExoticDream
Mimam atatea chestii in viata....de ce Dumnezeu sa mimam pana si asta??? Ne prefacem ca ne place o mancare gatita de cineva drag, ne prefacem ca ne intereseaza fff mult scoala, serviciul, ne prefacem ca iubim......, dar chiar sa simulam si ...
Pagina 3347 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |