Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: din nou?

din 13 mai 2004 09:47 de LatinSexyGuy

Undeva mai sus ai zis ca el vrea sa fie amic cu toate ... tu vrei sa fii amic cu el ca sa il cunosti mai bine ... daca el vrea acealasi lucru nu vad care e problema

Re: Re: Dulce razbunare

din 13 mai 2004 09:33 de LatinSexyGuy

Corect ... daca nu are nici o remuscare poti sa te razbuni in orice fel ... nu o sa il afecteze ... poate ca ceea afectata o sa fii tot tu ... o sa simti dezamagirea ca razbunarea ta nu a avut succes!!!

Re: Orgasme de neuitat :)

din 13 mai 2004 09:19 de alina

Re: Re: cum o fi cu doua ...

din 13 mai 2004 05:22 de rul3r

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: o sa incerc si eu asta(just kidding)...sunshine is coming now..

Re: Re: cum o fi cu doua ...

din 13 mai 2004 03:45 de anyahsa

Ce pot zice?! Nice........not!!!!!):( "(daca te iubeste e simplu) drogheaz-o"!):( Baietii ca tine nu merita decat tipe care sa stie sa profite de ei! Fara sa simta nimic (poate doar dispret si lehamite)!):(

Re: Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 13 mai 2004 03:39 de anyahsa

Chiar daca aveti dureri, nu prea cred ca se compara cu durerile nasterii.:/

Re: Dulce razbunare

din 12 mai 2004 22:55 de levi82

daca tipului ii pare rau pentru ce a facut nu mai are rost sa te razbuni. Daca nu-i pare rau atunci nu stiu cum ai putea sa te razbuni, pentru ca nu-i pasa de tine.

Re: cum o fi cu doua ...

din 12 mai 2004 22:14 de tot |io|

Mai e super misto.Mai ales sa-ti faca amandoua sex oral in acelasi timp. Ii super mah, super mah intelegi? Ii super mah. Ca s-o determini (daca te iubeste e simplu) drogheaz-o mai, drogheaz-o mai sh'apoi nici nu tre s-o convingi ca o sa vrea ea si ...

Re: intrebare

din 12 mai 2004 22:02 de shikin

Asta e cea mai tare intrebare. (dupa alea cu "raman gravida daca fac sex oral") Raspuns: Bineinteles ca poti contacta boala daca nu ai relatii cu el, daca o sa ai cu altu' care are boala.( :lol:)

Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 12 mai 2004 21:58 de Madalina

Nu stiu sigur cum se numesc acele pastile dar am auzit ca sunt unele care opresc menstruatia timp de aprox 3 ore ... timp sufient zic eu pentru ceea ce vrei tu... apoi totul revine la normal. Sincer nu stiu mai multe pentru ca nu am folosit ...

Re: Dulce razbunare

din 12 mai 2004 21:45 de anyahsa

Ignora-l! Incearca sa gasesti fericirea in alta parte. Nu are nici un sens sa-ti consumi energia razbunandu-te (dar daca gasesti razbunarea perfecta, spune-ne si nouaB)).

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 12 mai 2004 21:40 de |io|

Hmmmm. Mai dar tu tot virgina esti. Cat mai dureaza?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 12 mai 2004 21:24 de Infector

In fata ta , el nu ar putea niciodata sa bata un tinerel la 19-20 de ani asa, romantic, mai putin sau foarte putin experimentat, romantic si istet ......... Ok nu ma vb cu mine. M-am obisnuit deja ca lumea sa se fereasca de mine.Nimic nou la ...

Re: virginitatea nu e demodata?

din 12 mai 2004 20:29 de ExoticDream

Ai dreptate, doar ca baietilor nu le place sa o recunoasca deschis. M-ar interesa parerea ta vis-a-vis de comparatia "a face dragoste" versus "a face sex".

Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 12 mai 2004 20:19 de ExoticDream

Dar de ce iti...arde, daca nu sunt indiscreta? Mda...concurentza poate ca nu exista intr-adevar...EL e matur, 26 de ani, experimentat, stie ce vrea de la viata, stie sa aprecieze dragostea atunci cand o intalneste, e si bun la pat (presupun!), ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet

din 12 mai 2004 18:38 de danuta2409

ok.. am exagerat cand am zis prefer, poate... dar "mi-e mai usor sa suport"... asta ai zis, nu?! ce n-am inteles? nu-i vorba de a fi abject sau altfel... daca gandeam asa, asa iti spuneam... e vorba de a fi... necopt... nu ai inca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet per

din 12 mai 2004 18:35 de FireSoul

Depinde ce intelegi tu prin moarte... Moartea pentru mine nu inseamna nefericire,inseamna eliberare. Cel care moare nu e nefericit...Iar ExDream nu a vrut sa zica "mai bine mort decat fara mine"- se referea la cu totul altceva

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet per

din 12 mai 2004 18:33 de ExoticDream

Nu asta am vrut sa spun!!! Doamne....o sa scriu un roman!!! Ma crezi o fiinta abjecta???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche

din 12 mai 2004 18:29 de danuta2409

hmmm... felicia... trebuie sa te contrazic... o sa ajungi vreodata sa iubesti atat de mult incat sa poti sa-i dai drumul celui iubit... sa zboare.. daca asta este ceea ce el isi doreste... poate nu intelegi ce vreau sa spun... sa iubesti atat de ...

Re: Re: Re: Re: din nou?

din 12 mai 2004 17:01 de ce conteaza!

nu sunt prea sincera?unde crezi tu ca nu am fost sincera?...deocamdata nu stiu nici eu exact ce vreau...dar dupa cum am spus, vreau sa fim mai intai amici..si dupa, daca e sa fie mai mult bine... oricum...e aiurea ca nu stiu ce vreau

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3350 din 3731
«   1 ... 3347   3348   3349   3350   3351   3352   3353 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare