Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 16:27 de ExoticDream
Vad ca esti documentat bine in ale psihologiei....intai piramida lui Maslow, acum asta...lucrezi cumva in domeniu? Sa-mi mai spui chestii de-astea, sunt fff interesante!
Deci am nimerit-o cu moartea partenerului....doar ca pierderea locului ...
Re: : metode de a rezista din 12 mai 2004 16:15 de ExoticDream
E adevarat, nu am experienta, nu am avut inca parte de nici un fel de sex, dar daca totul ar fi mers bine as fi facut pasul asta la vara. Poate ca sexul de calitate e ceva super special, nu neg ca te poate propulsa in al 9-lea cer, dar daca m-ai ...
Re: Re: sexul-E chiar asa important? din 12 mai 2004 16:03 de ExoticDream
Pana la cei aproape 19 ani ai mei eu n-am simtit niciodata dorinta de a face "doar sex", ci dragoste. Tu ai 20 de ani....ai trait ambele experiente? Vreau sa stiu ce simti in ambele cazuri.... nu prea ma vad facand "doar sex" ...
: metode de a rezista din 12 mai 2004 15:53 de inuendo
hihi, be exotic, but stop dreaming...stii ce reise de aici?din ce ai spus tu? ca nu ai avut parte inca de sex de calitate...si in plus consideri ca ai si lipsa de experienta... nu amesteca sexul de calitate cu dragostea..astea 2 marfa rara.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 15:49 de ExoticDream
Uneori iti gasesti sufletul-pereche, iubesti si esti iubit din toata fiinta si la un moment dat viata ti-l ia pe cel drag...cand el dispare fizic si stii bine ca nu e vina nimanui, ca Dumnezeu l-a luat la El, nu te gandesti nicidecum ca la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 15:23 de alexandra
Ai dreptate! E un pacat sa lasi iubirea sa moara, sa nu traiesti asa cum te indeamna sufletul si mintea! [ /quote]
eu asta am facut si uite ce am patzit :( !!!! cel mai tare doare cand persoana pe care o iubesti si crezi ca te iubeste te ...
Re: Re: Re: Re: metode de a rezista din 12 mai 2004 14:17 de ExoticDream
Daca fata te iubeste si nu este nici ea super experimentata, cele 30 de secunde fac sigur mult mai mult decat 1-2 ore cu o persoana oarecare. O fata indragostita se concentreaza nu atat pe durata actiunii in sine, cat pe senzatiile unice de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un din 12 mai 2004 13:22 de ExoticDream
Ceea ce dorim cu adevarat vom obtine daca luptam pt el, daca ne imaginam mereu ca acel lucru are rost, daca tanjim dupa el si daca credem cu adevarat in el. Tot ce inseamna palpabil, constienta s-a nascut prin durere, iar nasterea este si ea ...
Re: Re: metode de a rezista din 12 mai 2004 11:53 de banditu
Mersi mult o sa incerc si chestia asta ... sper sa dea roade :)) hai pa pa
Re: Re: Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri! din 12 mai 2004 10:18 de ExoticDream
Si baietii sinceri,romantici,loiali si nematerialisti sunt rara avis! Gandirea mea mi-a adus aproape numai necazuri, nu mai stiu daca in ziua de azi e un atu sa mai ai principii, sa mai crezi in adevar...sa nu uitam ca traim intr-o lume super ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 03:01 de anyahsa
Eu nu am folosit "stiu" decat atunci cand nu am avut ce spune, cand sentimentul nu a mai fost reciproc...
Re: sexul-E chiar asa important? din 12 mai 2004 02:55 de anyahsa
Doi tineri fac dragoste. De acord cu tine, dar (intotdeauna exista un "dar")) cateodata simti ca vrei doar sex (cel putin asta e parerea mea).:D
Nu ai cum sa nu vb despre sex. Trebuie sa recunoastem ca toata lumea se gandeste la sex, ...
virginitatea nu e demodata? din 12 mai 2004 01:31 de inuendo
hmmm.. pai e alceva atunci..dar..ca sa am ultimul cuvant ..baieti de obicei isi pierd virginitatea cu prima fata care e dispusa sa o faca cu ei ( nu sariti in sus, ganditi-va ce si cum gandeati in jurul varstei cand ati facut-o prima data...) pe ...
Re: virginitatea nu e demodata? din 12 mai 2004 01:20 de levi82
Da, este adevarat ca sexul este sanatos (daca este vorba de safe sex) fizic si psihic, in orice situatie. Din punctul asta de vedere este ca sportul. Dar in situatia in care exista si iubire sanatatea psihica este mult mai insemnata.
Cred ca ai ...
virginitatea nu e demodata? din 12 mai 2004 01:06 de inuendo
virginatate? pana la ce varsta? eu cred ca e si demodata si supraestimata, daca astepti sau te abtii prea mult, fiindca la urma urmei e vorba de o pielita, si sexul e ceva si sanatos(fizic si psihic) si frumos, ca sa te abtii...
oricum sansele ca sa ...
Re: Re: virginitatea nu e demodata din 12 mai 2004 00:29 de VirusLove
cu sigurantza cel mai frumos e intre doi virgini. Asta v`o spune unu` care shtie ;)
Re: Re: din nou? din 12 mai 2004 00:26 de ce conteaza!
nu am intrat in detalii pt ca nu stiiam care parte sa o "dezvolt" mai mult..acum am sa va raspund..
nu am spus un lucru(care cred ca e destul de imp)...nu am facut-o cu el..am avut ocazia dar era prea devreme..
problemele lui nu au ...
Re: virginitatea nu e demodata din 12 mai 2004 00:23 de 3shpe
..important e sa scapi cat mai usor, nu cu cine..ptr ca daca ai ghinionu' si te chinui, adica treaba cu ruptu' sigiliului merge greu, la urmatoarea ta partida o sa te tot gandesti cat de nashpa a fost prima data, o sa fii inhibata incat n-o sa poti ...
Re: Help!!! din 12 mai 2004 00:07 de 3shpe
..sa-ti explic..dupa ce ai luat pilula de a 2-a zi trebuia in scurt timp sa-ti vina chestia aia rosie..si ATENTIE!..vine individual de ce vi se intampla voua in fiecare luna..ce ai tu de facut: 1)ori te risti si mai astepti sa-ti vina (ai destule ...
Re: Re: Re: Re: Re: Help!!! din 11 mai 2004 23:38 de Taqua
Tare in gura si anonim...nice. :x
Pagina 3351 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |