Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: site de kkt

din 11 mai 2004 14:58 de Infector

Bine...oricum lasa-neeee lasa-neee!

Re: Re: Re: sexul-E chiar asa important?

din 11 mai 2004 14:55 de ?

Ai auzit de descarcare sexuala si ce efect are ea? Daca nu, iti spun ca influienteaza foerte mult - pozitiv - activitatea unei persoane. Daca nu esti casatorit cum o faci?

Re: Re: site de kkt

din 11 mai 2004 14:38 de valy2jan

Mi-a spus un prieten ca te legi de mine. V-am spus acu o buna bucata de timp ca nu mai intervin in acest forum si asa a ramas; nu am postat nimic de atunci. De aceea te rog sa nu ma mai amesteci in postarile tale. Daca vre-o data am sa revin, te ...

Re: Re: Re: Re: Re: copii vor sa se faca mari...

din 11 mai 2004 11:41 de cravataBlo

si tu cine ai fi !?.. un pui de om refulat care a luat din desaga trei vorbe mai istetze care ti se ivesc din gura cu fiecare ocazie (si doar ele)... si te iei de un alt idiot mai mult sau mai putin, care habar n-are ce sa scrie !!.. daca tot esti ...

Re: site de kkt

din 11 mai 2004 10:59 de Infector

valy2jan lasa-ne frate ca ne deranjezi .. si daca ai ceva de spus as prefera sa o spui folosindu-ti nick-ul inregistrat ca aici nu-i site de travestiti! Morala: Lasa-neeee!Lasa-neeee!

Re: Re: sexul-E chiar asa important?

din 11 mai 2004 04:33 de VirusLove

lasa`tzi ma fata in pace, n`o agresatzi "intelectual" aci ;) revenind la tema discutziei sexul este cat se poate de important in viatza umana, shi chiar am auzit o teorie sustzinuta de un sexolog roman, ca nu numai in viatza umana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un bar

din 11 mai 2004 04:08 de rul3r

Eu imi vad iubita in total 4 luni pe an 3 vara si 2 saptamani in vacante...suntem de 3 ani impreuna si nu am inselat-o niciodata...nu e greu sa nu inseli...a suferi pt/din dragoste e ceva placut...Ar trebui sa incercatzi.:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un barbat

din 11 mai 2004 04:04 de nuConteaza

Cred ca asta tzine foarte mult de mentalitate shi de seriozitatea unei relatzii. Voi fi pus foarte curand in situatzia in care timp de 3 luni, sa nu`mi pot vedea iubita. Da chiar simpla idee de a o inshela ma sperie, shi cu sigurantza n`o voi inshela ...

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 11 mai 2004 04:01 de rul3r

Serios ai dreptate in privinta asta...ne da noua baietzilor un sentiment superb desi noi nu avem nimika de meritat la asta:love:

Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 11 mai 2004 03:57 de nuConteaza

ca sa fiu mai explicit: virginitatea e cel mai frumos cadou pe care o femeie il poate face unui barbat. Shi nu oricarui, ci barbatului potrivit pt ea, pe care`l iubeshte shi care o iubeshte, shi de care are de gand sa`shi lege destinul. E ...

Re: Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 03:48 de nuConteaza

evident, nu putem delimita in functzie de sex e adevarat ca majoritatea fetelor de 16-20 de ani au nishte fitze in cap de`tzi vine sa le plangi de mila , da personal inclin sa cred ca fitzele astea sunt shi foarte mult o metoda de autoaparare, ...

Re: Re: Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 03:47 de rul3r

Daca Infector e misogin si tu esti o feminista atuncea... asta e un din prostiile vietii cotidiene: barbati dau vina pe femei si invers... cand dracu o sa intelegeti ca suntem la fel! Ca femeile nu conduc mai naspa ca barbatii , ca barbatii nu au ...

Re: Re: Re: Re: copii vor sa se faca mari...

din 11 mai 2004 03:21 de nuConteaza

daca prostia ar provoca durere, lumea ar umbla urland pe strada asta pt "autorul" topicului asta din care am intzeles shi io ca : nu are mai mult de 15 ani e complexat ca inca e virgin o fost lasat balta de una la fel de intelijenta ...

Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 03:13 de levi82

Am specificat ca nici unii baieti nu sunt mai buni. Si n-am spus ca asa sunt toate fetele. Dar pana cand nu voi cunoaste astfel de fete, eu personal voi crede ca majoritatea sunt asa. Mai urat este cand fetele te fac sa crezi ca nu sunt asa.):( ...

Re: Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri!

din 11 mai 2004 03:02 de nuConteaza

hai ma, la noi chiar shi cu RATT`ul ideea e ca,daca nu in intregime, cel putzin partzial tot noi masculii suntem de vina ca ele au ajuns asha. Shi daca o fata e cu tine doar pt ca ai bani, o scotzi in lume shi`shi permite ea sa`shi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

din 11 mai 2004 02:46 de Teo

Pai esti primul ei prieten? Daca da, e normal... trece repede daca te porti cu blandete, don't worry... :)

Re: metode de a rezista

din 11 mai 2004 02:16 de Alex69

Salut...pai ,uite ce as face eu ,in primul rand i-as face un sex oral partenerei pana ajunge la orgasm ca-sa nu zica ca n-a fost cat de cat satisfacuta ( se zice ca femeile dupa ce au avut un orgasm il pot atinge pe celalalt mult mai usor ), si ...

Re: Re: Help!!!

din 11 mai 2004 01:05 de levi82

Daca a intarziat pana acum atunci poate sa intre in panica. :lol::lol::D

Re: Help!!!

din 11 mai 2004 00:54 de anyahsa

Nu intra in panica. Cel putin nu inca. E posibil sa intarzie putin... Daca totusi nu vine, cumpara un test de sarcina (eu am facut 2 ca sa fiu mai sigura:,).

:)

din 11 mai 2004 00:32 de levi82

Ideal ar fi ca si tu si iubita/iubitul tau sa invatati sa-l faceti si sa vi-l oferiti reciproc, ca un cadou si o bucurie pe care o puteti impartasi din cand in cand si care va creea o stare de intimitate si comunicare chiar foarte puternica. Masajul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3353 din 3731
«   1 ... 3350   3351   3352   3353   3354   3355   3356 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare