Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 9 mai 2004 11:55 de banditu

Salut .. foarte bine spus .. Si de aceea incerc sa conving si eu niste prieteni dar ei nu inteleg ,zic ca prin acest cuvant "Te Iubesc" castiiga increderea fetei .. Da asa cam este dar nu este bine .. In fine fiecare face ce vrea si cum ...

Re: Peste tot numai J.Lo-uri!

din 9 mai 2004 11:51 de danuta2409

.. numara cate puncte au adunat purisancele in doar cateva randuri... .. ce sa mai zic?! I rest my case... :)

Re: Re: Re: Re: Va ramane gravida ???

din 9 mai 2004 11:48 de banditu

salut.. Da mersi pt raspuns .. In mare stiam si eu dar ce as vrea sa stiu este : Stiti ca o tableta are cam 20,28 de pastile ,plus inca 6,8 mai mici decat celelalte , acelea nu stiu ce sunt ... si tot despre ele nu stiu daca mai au efect de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pustoaice

din 9 mai 2004 11:36 de Infector

Pana nu vad cu ochii mei nu cred nimik :p ! Daca ma pacalesti? :)

Re: Suflet pereche...

din 9 mai 2004 02:54 de anyahsa

Hmmmm... Suflete pereche... Am vazut mesajul asta de cand a aparut pe forum, dar n-am stiut ce sa raspund...:unsure: Intotdeauna am vrut sa cred ca exista un suflet pereche... cand eram mai mica chiar credeam in existenta acelei "jumatati ...

Re:

din 9 mai 2004 02:42 de anyahsa

Chiar daca ma simt destul (subliniez cuvantul destul) de bine cu prietenul meu, crede-ma ca as da orice sa stiu si eu!!!!:(

Re: Re: Re: Va ramane gravida ???

din 9 mai 2004 02:38 de anyahsa

Sunt sanse f mici sa ramana insarcinata daca ia pastilele conform indicatiilor. :)

din 9 mai 2004 02:28 de anyahsa

Chiar daca sunt fata, trebuie sa recunosc ca asa este... cum spui tu.:. Cel putin ma bucur ca eu si majoritatea prietenelor mele nu suntem asa.:, Daca tii neaparat sa gasesti o fata de treaba, poti sa o gasesti pana la urma...:D

rupere de atza

din 9 mai 2004 02:04 de 11

Ce se tot leaga toata lumea de ata ? Stati linistiti baieti... Ruperea atei se produce doar in cazul in care preputul este prea strans si nu permite decalotarea competa a glandului in momentul penetrarii vaginului. Si daca se intampla, nu doare mai ...

mai mult decat dureros

din 8 mai 2004 23:28 de inuendo

Cateodata presupunerile astea nu duc la concluzia corecta, poate cel mai bine ar fi sa discuti...sa il intrebi direct...desi.. hmm daca tii neaparat sa afli adevarul si stii engleza acceptabil da-mi mailul tau si iti trimit un document in care ...

din 8 mai 2004 23:17 de levi82

Am observat si eu fenomenul asta. Nu pot spune ca toate sunt asa, dar marea majoritate se incadreaza in aceasta descriere. Materialismul si fitzele inving orice urma de iubire si lucruri dragute de care vorbeai.

Re: Re: Re: metode de a rezista

din 8 mai 2004 23:17 de inuendo

cred ca sunt un pic, dar in timp creste performanta...si oricum e mai bine decat sa termini in 30 sec...

Peste tot numai J.Lo-uri!

din 8 mai 2004 22:21 de Infector

In ultimul timp am observat o chestie , si as vrea sa mi-o confirmati sau infirmati... Fetele din ziua de azi (moliile astea de 16-20 ani :/ ) au devenit toate (aproximativ) niste impresare de incepi sa dai cu praf de mers cand le vezi ce harfe au ...

Re: Re: Pe la spateee, pe la spateee

din 8 mai 2004 21:45 de Infector

Dar oare ce nu ti se pare tie tampit?

Re: metode de a rezista

din 8 mai 2004 17:51 de Alinutzzza

metoda cea mai simpla e atunci cand simti k te apropii de momentul final, te retragi si astepti un pic, apoi incepi din nou, astfel vei obtine o durata mai lunga a actului si poate si o placere mai mare.alta metoda nu-mi vine in minte acum..... ...

Re: Pe la spateee, pe la spateee

din 8 mai 2004 17:33 de Alinutzzza

daca tu te iei dupa niste versuri compuse de un manelist rupt in cur...e bine:lol: m-i se pare cam tampita pozitia asta de capra.......... sincera sa fiu, mi-ar place sa detin eu controlul, sa-l calaresc eu pe ...

Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 8 mai 2004 17:24 de Alinutzzza

si zici ca 3-4 zile e mult??? la mine tine aproape o saptamana! n-ai cum sa-ti opresti menstruatia. daca vrei asa mult sa nu-ti mai vina ramai insarcinata:D ...si daca nu iti place s-o faci cnd esti p stop, n-o fa. nu poti sa te abtii trei ...

Re: Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 8 mai 2004 16:53 de MissSixty

Ok!Merci mult de tot oricum pt tot...

Re: Re: Re: Va ramane gravida ???

din 8 mai 2004 16:45 de Cynthia

daca le ia conform indicatiilor nu ramane insarcinata,ca asta e scopul anticonceptionalelor.si e protejata oricand atata timp cat respecta cu strictete indicatiile

Re: Re: Va ramane gravida ???

din 8 mai 2004 16:29 de banditu

Salut .. Da mersi pt raspuns .. pot sa spun ca nu am 15 ani, am 22 de ani ... si am scris asa ca sa inteleaga lumea care citeste, de unde sa stiu eu cine intra pe acilea... Da am fost la un planing si de acolo i s-a prescris ce sa ia,stiu si eu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3356 din 3731
«   1 ... 3353   3354   3355   3356   3357   3358   3359 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare