Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: o intrebare pt fete

din 6 mai 2004 13:52 de ExoticDream

Daca "prostu'" ala e iubitul meu, atunci cu siguranta am sa ma simt si eu bine facandu-l pe el sa se simta bine!

Re: Ma masturbez excesiv?

din 6 mai 2004 09:56 de Infector

Stai bah calm ca n-ai nimik! Acum daca te-ai lasat de chestii d'astea cauta-ti si tu o femeie si e perfect. :p

Ma masturbez excesiv?

din 6 mai 2004 09:51 de beast0913

Am 14 ani si pana acum 3 zile ma masturbam de 4-5 ori pe zi. Ma excitam din orice..... Faza e ca am auzit ca dauneaza ... Acum mam lasat si sper sa ma insanatosesc. Dauneaza masturbarbarea erectiei?Daca nu ma mai masturbez deloc totul revine la ...

Re: Re: Suflet pereche...

din 6 mai 2004 09:34 de Alinutzzza

povestea ta este fooooarte asemanatoare cu a mea. te inteleg 100% cand zici ca esti foarte tulburata de faptul ca in inima ta isi au loc doua persoane. ca tu ai crezut ca primul este sufletul tau pereche.......stii, am avut si eu un prieten, ...

Re: Re: Re: virginitatea

din 5 mai 2004 23:23 de jaden

uneori, nu tot ce-ti imaginezi ca va fi minunat, e minunat... ma refer in general la ideea petalelor de trandafiri, lumanarele, etc(cu toate ca sunt o romantica, chestiile astea mi se par deosebit de absurde, siropoase, shi daca m-ar ashtepta cu ...

Re: copii vor sa se faca mari...

din 5 mai 2004 21:14 de Alinutzzza

pe scurt, fata aia e cam.....ciudata. nu inteleg prin nici o logica de ce nu vrea s-o faca cu tine pt ca esti virgin, si asteapta sa te duci la alta cu care sa te futi ca sa devii "barbat", si apoi sa te intorci la ea.....freeeeek de ...

Re: cum sa o conving(oral) ?

din 5 mai 2004 21:04 de Alinutzzza

inreab-o daca vrea si atat. altceva nu ai ce sa faci.nu poti sa-i pui cutitul la gat daca nu vrea.bafta:)

Re: sexul-E chiar asa important?

din 5 mai 2004 20:58 de Alinutzzza

pt ce ai mai intrat p site-ul asta daca ti se pare "ca prea mult sex strica"? asta e parerea ta. si nu se face zarva, se discuta,. eu cred ca ai incurcat site-ul de referate cu site-ul despre sex. nu-i nimic, mai incearca :D

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea

din 5 mai 2004 20:49 de Alinutzzza

ai facut ce trebuia, ai judecat logic si corect, bravo tie:)

Re: Re: Re: Re: virginitatea

din 5 mai 2004 20:35 de coyoteugly

o.k..cam acum 2 luni de zile am incheiat o relatie(daca o pot numi asa..pt ca a fost destul de scurta) pt ca el nu-si dorea decat sex..chiar daca am suferit putin de pe urma lui...am preferat sa plec... daca o faceam sunt sigura ca sufeream mult ...

Re: sexul-E chiar asa important?

din 5 mai 2004 19:42 de LatinSexyGuy

Nu cred ca strica nici daca il practici si nici daca vorbesti despre el!!!Te doare pe tine de cate ori facem noi sex sau de cate ori vorbim?Nu iti place?Cauta-ti un site cu forum pentru croshetat sau de facut goblenuri ... numa ai grija sa nu te ...

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 5 mai 2004 19:32 de ExoticDream

Ai procedat corect si ca un adevarat gentleman. Ce suflet meschin are fata aia...stia ca o iubesti si a venit cu papagalul ala dupa ea! Nu te merita, intr-un fel ti-a facut un serviciu, nu merita nici macar prietenia ta, nimic! Te admir pt ...

Re: Re: Re: cum sa o conving(oral) ?

din 5 mai 2004 19:30 de LatinSexyGuy

Atunci fa-i si vezi daca primesti inapoi ... daca nu primesti cere ... dar atentie ... daca ea nu vrea nu insista ... eu merg pe principiul "ofera si o sa primesti" ... cred ca e bine de aplicat si in problema ta!!!

Re: Re: copii vor sa se faca mari...

din 5 mai 2004 19:11 de ExoticDream

Dupa cum a descris el situatia, se pare ca fata doar il excita foarte mult, nu se pune problema de iubire, iar el vrea sa "o faca", ori cu ea, ori cu una de pe bulevard, nu conteaza! "Barbatii" de 2 lei asa fac!!! :p

din 5 mai 2004 19:07 de FireSoul

Doar tu poti sti pe cine iubesti cu adrvarat...shi sufletul pereche e doar 1...fiecare om are shi 1 "suflet frate" pe care deseori il confunda cu sufletul pereche...

Re: cum sa o conving(oral) ?

din 5 mai 2004 19:06 de LatinSexyGuy

Eu zic sa ceri ... daca ti se da bine ... daca fata nu vrea este decizia ei si cred ca ar trebui sa o respecti ... mai poti face ceva ... fa-i tu oralei si poate ca o sa iti fie recunoscatoare :p

Re: copii vor sa se faca mari...

din 5 mai 2004 19:03 de LatinSexyGuy

Daca te duci la curve esti un barbat de 2 lei ... cred ca indiferent cand o sa vina si momentul tau o sa fie ceva special ... daca tu vrei sa scapi de virginitate chiar si in ruptu` capului, treaba ta , bulevardul este plin si oferta mare ... nu cred ...

Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 5 mai 2004 18:55 de ExoticDream

Ex-ul a fost prima ta iubire, poate de aceea ai simtit acei fiori speciali...Totusi te-a facut sa suferi si intr-un colt al sufletului ti-e greu sa treci peste asta...suferinta din dragoste macina sufletul...mai ales daca vina o poarta celalalt ...

Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 5 mai 2004 18:47 de alexandra

chiar as vrea parerea voastra pt ca in momentul asta sunt foarte confuza si totul mi-e tulbure in minte...da,intradevar e ciudat sa iti gasesti de 2 ori sufletul pereche....ar trebui sa fie numai unul....cateodata ma gandesc ca daca ex-ul ar fi ...

din 5 mai 2004 18:23 de ExoticDream

E ciudat sa-ti gasesti de 2 ori la rand sufletul-pereche....oamenii nu se aseamana atat de mult...lasa-ma sa mai reflectez si-ti spun!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3359 din 3731
«   1 ... 3356   3357   3358   3359   3360   3361   3362 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare