Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Varsta primului sarut din 4 mai 2004 17:02 de Infector
Cia , tovarasha mea :) , daca vrei ma duc sa-mi imprim pe un tricou " EL special" :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 4 mai 2004 16:48 de ExoticDream
(?) Ce s-a mai intamplat? Ai tacut si ne-ai lasat in ceata! Ai vorbit cu el pana la urma? (?)
ReWind: sunt un virgin de 20 de ani din 4 mai 2004 16:48 de cravataBlo
a trecut ceva mai mult timp de cand nu am mai ajuns pe acest site.. si lucruri noi n-au incetat sa apara. de vestitul 1 mai muncitoresc am dat o fuga la mare, la costinesti. si pe la white horse (o terasa rock) am dat peste o tipa din bucuresti ...
Re: vraja de vraja din 4 mai 2004 16:21 de Alinutzzza
chiar iti dau dreptate. la asta ma gandeam si eu, chestia cu autosugestia...acum imi vine sa rad ca m-am gandit la ce mi-a spus ghicitoarea aia, ca voi ramane insarcinata,etc,etc.... toate pe lumea asta trebuie sa vina de la sine, nu cauti tu si ...
Re: am si eu o intrebare din 4 mai 2004 16:15 de Alinutzzza
si nu ai spus ce varsta are ea in prezent
Re: Re: din 4 mai 2004 16:13 de Alinutzzza
ce probleme de natura medicala poti sa ai de la masturbare(?)(?)(?):blink: n-am mai auzit de asa ceva. poate doar sa nu te mai poata excita prietenul...as vrea sa stiu. oricum, faza cu inaltimea...nu are nici o legatura cu mast. daca tot ii ...
Re: din 3 mai 2004 22:43 de Taqua
Metoda masturbarii utilizand jetul de apa este destul de frecventa la femei (desi am auzit ca si barbatii pot:D), orgasmul obtinandu-se cu putin efort si relativ repede. Ce pot sa o avertizez insa pe prietena ta este ca in timp orgasmele din ...
Re: din 3 mai 2004 19:37 de anyahsa
Mi s-a dat in carti si s-a intamplat ce mi s-a spus. Dar chiar nu pot spune daca s-a intamplat pur si simplu sau am contribuit si eu, stiind ca asa mi s-a prezis...:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mai 2004 18:41 de LatinSexyGuy
Eu nu prea vorbesc pe irc ... daca intra un amic vb cu el dar ca sa stau la asl pls cum ziceai tu ... nu mai am rabdare ... prefer si eu forumurile ... cate un site cu jocuri si orice mi se pare interesant ... gasesc destule de facut pe internet ... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 18:27 de ExoticDream
Nu te mai chinui atat! Daca te iubeste, te va ierta ca ai sters acel SMS amarat si totul va trece usor. Eu zic sa-i spui pt ca altfel risti sa afle de la tipa aia (in cazul in care il mai cauta) si te va judeca pt ca i-ai ascuns asta. Eu zic ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 18:07 de necunoscuta
ma doare rau sufletul fiindca eu il iubesc enorm si simt ca viata mea fara el nu are sens.nu vreau sa ma gandesc ca el ma inseala.locuim imreuna si nu inteleg de ce m-ar insela?nu ar avea motive si gandul ca ar face-o ma omoara.nu vreau sa il ...
Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:35 de ExoticDream
Nu-ti mai face singura rau! ASTEAPTA! Daca e intr-adevar ceva, tipa va mai scrie! Daca nu mai rezisti in nesiguranta asta, spune-i lui adevarul! Daca te iubeste si iti este fidel,ai sa citesti asta in reactia lui. Daca te inseala, iarasi iti vei ...
Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:33 de necunoscuta
cum sa scriu sms de pe tel lui ca si cum l-ar fi scris el?daca il suna aia si el ii spune ca nu i-a scris nici un sms?
sau daca el nu s-a intalnit niciodata cu ea cum sa ii scriu un astfel de sms:nu vreau sa ne mai vedem?
daca ar afla s-ar ...
Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:26 de necunoscuta
nu stiu ce sa mai cred si cum sa mai procedez.
ce sa fac in continuare sa imi dau seama daca ma inseala?daca el nu stie nimic si aia il cauta doar asa?fiindca nu am observat nimic in comportamentul lui.din contra se poarta frumos si nu ...
Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:26 de ExoticDream
Uneori cred ca cei care inseala au un fel de remuscari si atunci probabil ca inceraca inconstient sa faca ceva sa mai atenueze din efecte, de aceea sunt mai activi la pat! Dar in cazul tau nu cred ca se peterece nimic suspect, SMS-ul poate fi si ...
Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:21 de ExoticDream
Daca in comportamentul lui nu remarci nici o schimbare,lasa sa mai treaca un timp...vezi daca respectiva mai incearca sa-l contacteze.Daca da, poti face asa: scrie-i un SMS ca din partea lui de pe tel lui si vezi ce se intampla!SMS-ul poate fi de ...
Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:17 de necunoscuta
a si inca ceva.cum adica sa vad daca am observat o imbunatatire a vietii sexuale?daca m-ar insela nu ar trebui sa fie invers?adica din contra lipsa unei activitati sexuale?
eu am incredere f mare in el si nu pot sa cred ca m-ar insela.tocmai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:15 de ExoticDream
Si ce sa fac, sa ma implic in relatii cu nepapagali care isi ascund cu strasnicie secretele ca sa poata evada oricand vor muschii lor? Orgoliu nu inseamna lipsa de comunicare. Daca as sti ca el imi permite sa-i "inspectez" ...
Re: mai mult decat dureros din 3 mai 2004 17:06 de necunoscuta
si eu ce sa cred acum?ca daca aia a scris sms ala ca ma inseala sigur?pai si atunci de ce mai sta cu mine si nu cu ea?
poate el nu are nici o legatura cu sms ala iar eu nu am cum sa il intreb nimic fiindca i l-am sters.de intarziat nu intarzie ...
Re: Re: Re: urgent din 3 mai 2004 17:06 de damn anonima
pana la urma stie cineva daca exista ceva intre pilula de a doua zi avort.. adica o solutie intre astea doua.. sau se trece direct d la una la alta daca prima esueaza? :ninja:
Pagina 3361 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
119 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |