Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 mai 2004 16:27 de LatinSexyGuy

Ai si tu partea ta de dreptate aici ... eu intru pe mIRC de 4 ani ... acolo mi-am intalnit iubirea ... dar niciodata nu mi-am pus relatia in pericol din cauza mIRC-ului cu toate ca am o gramada de "amice" si poate ca as fi putut sa le ...

Re: Re: doar pt baieti

din 3 mai 2004 15:47 de ExoticDream

De acord cu punctele 1 si 3, dar in privinta nr.2 as zice ca exista si cupluri in care, datorita sentimentelor impartasite si a unei foarte bune comunicari, fanteziile sexuale ale celor 2 sunt destainuite si in masura in care nu e nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 mai 2004 15:41 de ExoticDream

mIRC-ul ala de 2 lei poate sa-ti aduca o mare fericire, dar la fel de bine poate demola o relatie deja existenta. La inceput din curiozitate, apoi din plictiseala, mai apoi din obisnuinta intri in fiecare zi acolo, ajungi sa legi ...

Re: doar pt baieti

din 3 mai 2004 15:22 de LatinSexyGuy

Hmmm ... cred ca in primul rand tu ai deschis acest subiect pt ca esti in cautare de lucruri noi in relatia ta si nu neaparat pt ca ti-ar pasa de cei care posteaza ... in al doilea rand nu cred ca este cineva pe site-ul asta care sa aiba norocu` sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un barbat la d

din 3 mai 2004 15:19 de ExoticDream

Nu prea inteleg de ce iubirea ar trebui sa scada, mi s-ar parea normal sa ramana constanta sau sa creasca. Si vasele comunicante la ce se refera? La sentimentele celor 2? Explica un pic...

Re: Re: Re: mai mult decat dureros

din 3 mai 2004 13:50 de ExoticDream

Daca n-ai retinut,era vorba de a "inspecta" uneori tel sau mailul iubitei/iubitului cu acordul acesteia/acestuia. Daca relatia este de iubire impartasita,ce ar avea de ascuns? Discretia, intimitatea si delicatetea nu sunt niste ...

Re: Re: ce sa fac?

din 3 mai 2004 11:23 de Quankhi

daca ar fi fost ca eu sau prietena mea sa ne luam dupa gurile asa zisilor prieteni, am fi de mult timp singuri...vreau sa ti spun ca cea care ti a spus asa ceva nu a avut decat 2 motive: ori ii place barfa si sa vada scandal si intriga (probabil ...

Re: mai mult decat dureros

din 3 mai 2004 11:16 de Quankhi

acum chiar trebuie sa mi exprim parerea contrara a acestei idei...adica, vrei sa spui da daca vreau sa am o relatie stabila trebuie sa mi destainui toate secretele si sa o las pe respectiva sa mi umble prin lucruri, buzunare, etc? asta e cea mai ...

Re: Re: Cat rezista un barbat la distanta?

din 3 mai 2004 11:13 de ExoticDream

Si eu cred ca daca iubesti cu adevarat pe cineva nu mai ai ochi si pt alte persoane de sex opus. Daca iubita/iubitul e departe si totusi te tenteaza altcineva, inseamna ca ar trebui sa te gandesti cat de serioase iti sunt ...

Re: Nu mi s-a sculat!!

din 3 mai 2004 11:06 de ExoticDream

Cine va pune sa apelati la "toaletele alea publice" cum bine le zicea cineva aici? La 15 ani chiar e musai "sa o faci"? Hai sa-ti raspund: 1.Este normal sa nu te simti prea excitat datorita conditiilor improprii de ...

Re: Cat rezista un barbat la distanta?

din 3 mai 2004 11:02 de Quankhi

Sunt cu prietena mea de aproape 3 ani si in fiecare vara am fost despartiti...3 luni pe an in care nu vb decat la tel sau, daca avem noroc sa ne vedem o zi, doua...pot sa spun ca am trecut foarte bine prin ele fara sa insel...poate cu gandul, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un barbat la dista

din 3 mai 2004 11:01 de Infector

:love: Pai mai si creste, mai si scade , nu prea imi dau seama oricum eu cred in principiul vaselor comunicante :) Cotele se egaleaza la un moment T1 fata de To :p

Re: Re: Re: Re: Cat rezista un barbat la distanta?

din 3 mai 2004 10:58 de ExoticDream

Si....in acest caz....iubirea este aceeasi sau se mai diminueaza pe ici, pe colo? Sau poate creste, mai stii? Cum e?

din 3 mai 2004 10:56 de ExoticDream

:ninja: Doamne, sper sa nu intalnesc niciodata o persoana ca tine! Vai de fata care te va iubi... Stii ca cea mai buna pedeapsa pt tine este sa fii inselat in acelasi mod in care o faci tu si sa te doara!:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o seara

din 3 mai 2004 10:25 de nemesis

Pe rand... Infector... "anagramato" se scrie cu cratima; adica "anagramat-o" pentru ca este "cuvant derivat in exxpresie compus prin inversiune" din mai pe largul: "tu esti o anagramata"! P.S. Asta ...

vraja de vraja

din 3 mai 2004 04:07 de inuendo

Mai, o teorie extraordinare din psihosociologie spune asa, si e demonstrata, nu e aiurea, cred ca se chema efect pervers nu mai stiu sigur tre sa verific...dar spunea ca in cazul prezicerilor, de multe ori oameni daca cred in ele, fac tot ce pot, ...

Minciuna/sunt confuz

din 3 mai 2004 03:56 de inuendo

Mai uite cum vad eu...daca eu si ea nu mai suntem impreuna, atunci nimic nu ne mai leaga, iar de un prieten in plus nu am nevoie, am prea multi, eu eram cu ea pentru tot ce oferea in relatie, prietenia fiind doar o parte....iar daca restul nu mai ...

mai mult decat dureros

din 3 mai 2004 03:48 de inuendo

Dar e asa simplu mai, intr-o relatie nu ai nimic de ascuns, de la asta se pleaca. Daca nu le dai urmeaza direct intrebarea, ai ceva de ascuns?? Si in 99% raspunsul, este, da....

din 3 mai 2004 03:46 de anyahsa

Guess so... ;)

Cat rezista un barbat la distanta?

din 3 mai 2004 03:44 de inuendo

Nemesis da-ti un capac, nu asa se rasplateste sinceritatea! Mai, daca o prind e game over...nici nu mai poate fi altfel, si viceversa. Happy?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3362 din 3731
«   1 ... 3359   3360   3361   3362   3363   3364   3365 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare