Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Minciuna/sunt confuz

din 1 mai 2004 13:03 de danuta2409

mda... totul sau nimic... insa nu e chiar imposibil... poti ajunge, dupa destul timp (destul timp este o notiune diferita de la caz la caz...) sa poti comunica la rece cu o.. fosta iubire... daca ma gandesc, asa ar fi si normal, nu? daca am iubit ...

Re: Cat rezista un barbat la distanta?

din 1 mai 2004 12:55 de danuta2409

hahaha!!!! coreeeect!!! cu categoriile, adica... dar sa stii ca de aflat, tot se afla pana la urma.. totul se afla, mai devreme sau mai tarziu.. si, in functie de cat de "pe aceeasi unda" sunteti, ea va si simti... ceva... dar apreciez ...

o poveste

din 1 mai 2004 06:56 de inuendo

de fapt intrebarea cu adevarat interesanta este de ce iti e frica sa faci sex? Poate fiindca mamica ti-a zis ca doar asta vor baieti de la tine si sa te feresti?(ce daca vor asta, si tu vrei la fel de mult)Sau ai fost abuzata sexual in copilarie ...

Prostie sau cum o numiti?

din 1 mai 2004 06:36 de inuendo

Nu, fata nu era fraiera..pur si simplu cantitatea de durere si agonis a fost mai mult decat a putut duce, si probabil nu a primit suport emotional de la parinti, frati , prieteni, care in situatiile astea sunt de neinlocuit.. am fost in situatia ei, ...

mai mult decat dureros

din 1 mai 2004 06:31 de inuendo

hmm ce vad eu este faptul ca ei s-au mai vazut inainte, fiindca nu era nici o introducere, deci nu e de bine. si ce mai vad eu este ca el este avertizat acum fiindca ai sters sms, si nu are cine alcineva sa il stearga si ar trebui sa fie mai atent, ...

Cat rezista un barbat la distanta?

din 1 mai 2004 06:20 de inuendo

cand vad atata moralitate, etica, fidelitate mi se face rau :D nu stu care a zis da a zis unu ca fidelitatea inseamna tentatii insuficiente... Eu unul clar nu m-as abtine daca am ocazia, si lol, chiar sunt in situatia asta, dar, darrrrrrr, eu nu va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un vi

din 1 mai 2004 02:38 de jaden

Prin preludiu si petting inteleg apropiere intima, cunoasterea diferitelor zone ale corpului, reactiile acestora la diferiti stimuli, etc, etc... de fapt, ce inseamna ca o fata e virgina? Ca mai are himenul tot, 'intreg', shi ca nu a fost ...

Re: sunt o virginica...

din 1 mai 2004 01:41 de levi82

Aici poti lasa timiditatea deoparte. Mai vezi si pe la alte subiecte de pe forum, deoarece s-a mai discutat despre probleme similare. Spui ca il iubesti, si vrei sa faci acest pas cu el. Daca esti convinsa de acest lucru primul obstacol este ...

sunt o virginica...

din 1 mai 2004 01:17 de timida

sunt pt prima oara pe acest forum si va marturisesc ca imi fac foarte mult curaj sa va scriu avamd in vedere ca sunt foarte timida .problema mea este urmatoarea: am 21 de ani si sunt virgina ,am un prieten pe care il iubesc si vreau sa fac acest pas ...

din 1 mai 2004 01:13 de levi82

Cred ca asta depinde de foarte multi factori. Eu personal nu am trecut prin asa ceva, dar am un prieten al carui prietena a fost plecata din tara timp de 9 luni (erau impreuna de un an jumate, inainte ca ea sa plece). In timp ce ea a fost plecata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acuratete...orgasm..

din 1 mai 2004 00:51 de anyahsa

Super!!!:lol: Foarte haios!!!:):D:lol:

Re: Re: Re: mai mult decat dureros

din 1 mai 2004 00:42 de anyahsa

Nu trebuia sa-l stergi! Il lasai si ii vedeai reactia (sau lipsa ei). Daca nu ai curajul sa-i spui ce ai facut, asteapta. Daca mai da tipa vreun sms (asta ar insemna ca tu sa stii de el), vezi cum se comporta si daca iti zice ceva...:rolleyes:

nelamurire

din 1 mai 2004 00:37 de anyahsa

Am si eu o nelamurire. Folosesc anticonceptionale, iar in prospectul lor scrie ca protectia impotriva sarcinii incepe in prima zi de tratament si se mentine si pe perioada de 7 zile in care nu se iau pastile. As vrea sa stiu daca este adevarat. Adica ...

Re: Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 23:59 de Swann

Desteapta mai esti. ):( Cum poti da asemenea sfaturi? Eu unul n-as arata nimanui SMS-urile si mailurile primite si nici nu cer nimanui acest lucru. "Scuze tampite"? Cuvintele "discretie", "intimitate" sau ...

Re: Re: Re: Eritromicina !Efect Asupra Pilulelor !

din 30 apr 2004 18:12 de nemesis

Totul depinde de refacerea florei... 1-2 zile este rezonabil chiar poate un pic prea lung...

Re: Re: Eritromicina !Efect Asupra Pilulelor !

din 30 apr 2004 17:53 de Je`r`r`

oky.. nu e problema , , chiar daca ar fi sa zicem , , dupa cat timp un antibiotic,, cum ar fi eritromicina , luat timp de 2 zile ,, iese de sub influentza[tratament] ??? am fost clar ? ? ?:) dupa cat timp trece efectul lor din organism ! eu stiu ...

Re: Re: Cat rezista un barbat la distanta?

din 30 apr 2004 17:24 de ExoticDream

Nici nu stii ce incurajator este sa auzi barbati care mai pun pret pe fidelitate in ziua de azi! Cred ca refuzul de a cadea in pacat tine in primul rand de sentimentele de iubire adevarata si abia apoi de demnitate si bun simt. Bravo tie, iti ...

Re: Re: o seara

din 30 apr 2004 17:21 de nemesis

BA este "un capat de tara"... acolo unde locuieste ea! Blocul acela unde oamenii pot sta linistiti pe scari ore intregi fara sa urce sau sa coboare nimeni... :D:lol::D:ninja::/

din 30 apr 2004 17:11 de nemesis

Trec momentan printr-o astfel de experienta... Sanse, in conditiile descrise de tine - conditii alpicabile ad literam si mie -, sunt cam 100% in ceea ce ma priveste. Nu ai cum sa cazi in pacat daca te gandesti mereu si nu-ti abandonezi bunul ...

Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 17:05 de nemesis

Simplu! Nu-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala! Nu ai treaba cu e-mailul, cu telefonul, cu posta sau cu locul de munca... Daca esti fata desteapta te prinzi cand te insala si ii dai papuci pe loc... Faptul ca ti-ai bagat nasul in tel lui nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3365 din 3731
«   1 ... 3362   3363   3364   3365   3366   3367   3368 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare