Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 17:04 de ExoticDream

N-am stiut ca el n-a vazut SMS-ul.Poate lucrurile sunt mult mai simple decat par!Pur si simplu aia ar vrea sa reinnoade ceva din trecut, dar asta nu inseamna ca si pe el il intereseaza! Doar spui si tu ca simti ca pe tine te iubeste! Sunteti ...

Re: Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 16:54 de necunoscuta

multumesc mult pt sfat dar e pre riscant sa fac asta.atat timp cat locuiesc cu el e clar ca pe mine ma iubeste. el nu stie de sms ala fiindcatel era inchis si eu cand i l-am deschis atunci a primit sms si eu l-am citit si l-am sters.deci el nu ...

Re: Re: ce sa fac?

din 30 apr 2004 16:35 de ExoticDream

Un sarut eate uneori mai periculos decat un act sexual in sine pt ca poate denota existenta unor sentimente! Eu zic sa-i spui! Vezi cum reactioneaza... Daca ai dubii sau daca recunoaste ce s-a intamplat, renunta la el! Te va insela din nou si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin

din 30 apr 2004 16:17 de ExoticDream

Si eu sunt de parere ca exista o evolutie fireasca in cadrul oricarei relatii in care cei doi se iubesc. Daca sunt virgini, e normal ca fazele gen preludii lungi sau petting sa dureze un timp ceva mai mare decat in cazul unui cuplu cu experienta. ...

Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi!

din 30 apr 2004 16:01 de FireSoul

Pai, daca dragostea se duce, inseamna ca nu a fost dragoste adevarata... Nu, nu e nevoia ceea ce creaza dragostea, caci nevoia tine de satisfacerea intereselor personale, pe cand dragostea pp a darui neconditionat;)

Re: Prostie sau cum o numiti?

din 30 apr 2004 15:59 de ExoticDream

Este o tragedie si in nici un caz nu as putea sa spun despre o fata care a murit ca este fraiera. Sigur ca viata ne-a fost data cu un scop si nu noi suntem cei care avem dreptul sa renuntam la ea, dar exista situatii in care iubirea este atat de ...

Re:

din 30 apr 2004 15:56 de FireSoul

Sunt unii(pe cale de disparitie) care stiu sa "dea in carti" shi uneori, se intampla exact cum zic ei. Dar, de fapt, numai shi numai tu iti poti alege destinul. Daca ti se spune "maine mori" nu i seamna shi ca asa ti se ...

Re:

din 30 apr 2004 15:40 de FireSoul

Daca il iubesti precum spui, LUPTA oentru el shi nu lasa fericirea sa treaca pe langa tine. Fa tot posibilul pt a fi impreuna shi arata-i cat il iubesti "Nu te gadi la trecut shi nu visa la viitor"

Re: Prostie sau cum o numiti?

din 30 apr 2004 15:37 de FireSoul

Yo o inteleg. sunt oameni care simt ca daca nu au iubire, nu au de ce sa existe, shi asta nu din cauza unor motive in genul celor enumerate de teo(atasament,prieteni comuni, obisnuinta etc) As fi tentata sa fac la fel daca as ramane fara ...

Re:

din 30 apr 2004 15:26 de ExoticDream

Esti extrem de tanara si aceasta suferinta are proportii apocaliptice in mintea ta (la fel ca si experienta pe care ai trait-o cu celalalt baiat). Incearca sa te aduni, nu cred ca e totul pierdut, da o sansa relatiei voastre, daca are la baza ...

Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 15:15 de ExoticDream

Fetelor, din cand in cand faceti urmatorul exercitiu si observati reactia iubitului vostru: cereti-i sa va dea voie pt cateva minute sa-i consultati mesajele de pe telefon si mailurile. Daca refuza, invocand fel de fel de scuze stupide, e clar ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 30 apr 2004 14:53 de FireSoul

mey, daca nu vrei sa-si dea nimeni cu parerea shi sa-ti spuna ce sa faci, atunci la ce(cenzurat de nemesis shi de yo!) mea ne mai intrebi daca ala te mai iubeste sau ce sa faci? Taqua ti-a zis parerea ei shi daca nu-ti convine, nu face ce ti-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 30 apr 2004 14:25 de necunoscuta

Imi pare rau sa iti spun, dar am impresia ca ai trait langa un om doi ani fara sa ajungi sa il cunosti, sa ai incredere in el, in tine si in voi doi...Mai ales in tine, insa.. Timp pierdut daca ajungi sa incerci sa cauti raspunsuri despre ...

Re: mai mult decat dureros

din 30 apr 2004 09:03 de Teo

Pai nu trebuia sa-ti bagi nasul in tel lui :unsure: Asta una :) Si a doua, mesajul suna destul de "unilateral", nu dovedeste ca el iti e infidel, ci doar ca il vor si altele... nu mai pune raul inainte... ai putea sa vorbesti cu el (nu ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 30 apr 2004 08:47 de Teo

Eu militez pentru libertatea de alegere... doar pentru ca eu nu as face asa ceva, nu inseamna ca altele nu au dreptul... pana la urma fiecare stie cel mai bine in ce situatie e si ce are de facut. E mai bine de ex. sa faci un copil la 15 ani, sa ...

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 30 apr 2004 08:41 de Teo

Hehe... ely, citeste absolut TOT ce s-a scris, daca vrei sa intelegi ceva B) Esti depasit(a) de evenimente :p

Re: o seara

din 30 apr 2004 05:53 de Teo

suna a vrajeala... Sa ne spui si noua unde locuiesti, ca pe la blocul meu de ex. nu exista nici 2 minute in care sa nu fie vanzoleala ziua... Anyway, daca vorbesti serios, stai calma, nu e un capat de tara, trebuie sa mai traiesti un pic, sa inveti ...

Re: Re: o poveste

din 30 apr 2004 00:52 de coyoteugly

te-ai combinat cu el din greseala?...cred ca nici tu nu te-ai crezut cand ai scris asta.ai spus ca i-ai facut rau...sunt doua optiuni:daca ti-a spus el ca are probleme din cauza ta,ori intradevar ai fost tu cea care i le-a creeat..ori are el ...

Re: Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 29 apr 2004 23:33 de Taqua

Imi pare rau sa iti spun, dar am impresia ca ai trait langa un om doi ani fara sa ajungi sa il cunosti, sa ai incredere in el, in tine si in voi doi...Mai ales in tine, insa.. Timp pierdut daca ajungi sa incerci sa cauti raspunsuri despre ...

Re: Re: ce sa fac?

din 29 apr 2004 20:42 de anyahsa

Vorbeste cu el. Spune-i ce ti s-a zis si intreaba-l daca este adevarat sau nu. Daca zice da, uita-l. Chiar daca ramaneti impreuna, sa stii ca cine a inselat o data, o va face si a doua oara.):( Daca zice nu, dar nu esti multumita de raspuns ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3366 din 3731
«   1 ... 3363   3364   3365   3366   3367   3368   3369 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare