Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: o seara din 27 apr 2004 17:52 de ExoticDream
Nu mai radeti, se poate sa fie adevarat. Cred ca esti fff tanara si nu-ti poti controla inca bine senzatiile...Iti iubesti la nebunie "puiul",dar te-ai lasat pacalita de un alt baiat care,daca lucrurile ar fi evoluat in locul acela ...
Re: Cum decurge un avort? din 27 apr 2004 17:45 de Madalina
Ce ar fi mai iesi si tu din lumea roz si sa mai dai piept cu realitatea . Sunt oameni care fac eforturi supraomenesti ca sa aiba ,efectiv,o paine sa manance intr-o zi fara a fi sigur ca maine va mai avea alta.In aceste conditii cum crezi ca ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 27 apr 2004 17:35 de ExoticDream
De unde atata incrancenare???
1.Cartea "tampitului" nu am rasfoit-o decat pret de 2 minute intr-o librarie, nu neg ca omul se cam da mare ( partea spirituala nu ne intereseaza), dar ceva cunostinte de sexologie o avea si el "la ...
Re: Re: Re: extrem de dureros din 27 apr 2004 17:08 de ExoticDream
Poate te-ai grabit sa-l judeci...stiu ca doare cand cel drag "uita" de ziua ta...mi s-a intamplat si mie...,dar stii...mie mi-ar fi fost de ajuns sa rupa o floare din parc si sa-mi spuna TE IUBESC..., uneori valoreaza mai mult decat cel ...
Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 27 apr 2004 16:47 de ExoticDream
Hai ca nu poate fi chiar ca la dentist,mai!M-am consultat cu o prietena care e tot virgina si uitati la ce concluzii am ajuns impreuna.
Noi ramanem la ideea de "make-love not sex" si ne adresam doar celor cei care sunt de acord cu ...
Re: instinct sau prostie?? din 27 apr 2004 16:45 de FireSoul
Ce ai tu este o capacitate care te poate ajuta in multe situatii. Este un talent care poate fi dezvoltat de orice om, dar putini il gasesc. In viziunea mea, ceea ce ti se intampla tie e ceva normal(ma refer la "premonitii"), dar ai ...
Re: Re: O parere din 27 apr 2004 16:30 de Alinutzzza
totaly agreed:,
Re: O parere din 27 apr 2004 16:27 de Alinutzzza
nici o fata nu este frigida. e vina pt asa zisa "frigiditate" sunt factorii psihici si sociali. mediul in care a crescut cu restrictionari in privinta sexualitatii (chiar si in ziua de azi mai exista astfel de familii), frica de ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 27 apr 2004 16:21 de Alinutzzza
cred in viitor. fiind insarcinata, nu as pune raul inainte, as face eforturi supaomenesti pentru a-i putea asigura copilului macar un trai cat de cat. daca toata lumea o ia din start asa..."nu am ce viata sa-i ofer, nu-l nasc" mai bine ...
Re: Re: O parere din 27 apr 2004 16:15 de ExoticDream
De acord 100%. Daca as fi prietena ta, mi-as dori sa ma tratezi cu dragoste si tandrete,sa simt ca-mi esti aproape,ca ma intelegi si ca vrei sa ma ajuti sa trec peste inhibitii pt ca pe urma sa ne bucuram impreuna de niste clipe de vis! O fata ...
Re: Blind Date din 27 apr 2004 15:58 de kissie
e destul de interesant...daca te tine..ca nu se stie ce personaj gasesti la capatul intalnirii de-ti vine sa fugi si nu ai scapare....
daca o pers nu e pregatita..mai bine nu se baga...aici tine si de noroc....ca unei prietene de-ale i-a venit la ...
Re: din 27 apr 2004 15:49 de LatinSexyGuy
Daca un doctor ti-a pus acest diagnostic ... de nu l-ai intrebat pe el de ce si cu ce!!!Crezi ca noi suntem mai avizati decat un doctor?
Re: urgent din 27 apr 2004 15:34 de kissie
stai ca nu asa se pune problema,nu ai specificat in ce perioada a lunii esti tu (ma refer la menstruatie, adica in a cata sapt esti de cand nu ti-a venit?)ca asa ai mai multe sanse sa nu fi ramas.apropo, iei cumva anticonceptionale sau de unde ti-ai ...
instinct sau prostie?? din 27 apr 2004 15:19 de fulgusor
am o mare indoiala. mai intai sa va spun ceva ce v-ar putea uimi deci sper sa ma credeti. am oarecum talentul sa simt o chestie inainte ca ea sa mi se intample,sau oricum ceva rau ce mi se pregateste in prezent sau in viitorul f apropiat.mai precis, ...
Re: Re: Re: extrem de dureros din 27 apr 2004 14:47 de LatinSexyGuy
Concluzie ... toata lumea l-a judecat gresit pe baiat ... sau poate baiatu` intra si el pe acest forum si a intuit ca e vorba despre el si a vrut sa indrepte lucrurile ;):wacko:
Re: Re: extrem de dureros din 27 apr 2004 14:37 de necunoscuta
multumesc pt parerile voastre si apreciez ca mi-ati raspuns atat de repede.
as vrea sa va spun la toti care mi-ati scris ca am primit cadou de la el seara cand a venit o fusta f frumoasa si probabil si-a dat seama ca m-as fi suparat daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2004 14:06 de Joanaxxx
....da, chestia cu lumina conteaza si pt mine. nu cred ca as putea s-o fac prima data, cu becul in ochi. poate doar ceva infim de tot, de ex. o singura lumanare in coltul camerei, ca sa fiu sigura ca nu sarut perna:D. dar nu cred ca as putea cu ...
Re: Re: o seara din 27 apr 2004 12:49 de LatinSexyGuy
Mda foarte "inflorita" povestea ta ... chiar daca e adevarat ce zici ma mir ca ai curaju` sa o zici la zeci de oameni ... nu cred ca este o chestie de povestit nepotilor ... totusi chestia cu sinuciderea e stupida rau ... crezi ca ...
Re: Re: Re: Re: Blind Date din 27 apr 2004 12:14 de LatinSexyGuy
In subiectul pe care tu l-ai deschis , cel referitor la masturbarea la fete ... dar se pare ca nu prea stii tu ce postezi pe aici!!!
Re: o poveste din 27 apr 2004 11:52 de ELY
Cum ce rau i-a facut?Din cate am citit la parasit pe acel baiat fara sa aibe un motiv prea serios shi pe deasupra a inceput sa vorbeasca cu un amic de-al lui,asta ca sa fie suferintza mai mare...Daca o fortza sa faca sex cu el sau era cat de cat ...
Pagina 3369 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |