Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dry-hugging

din 24 apr 2004 12:33 de princess

Daca iubesti persoan de langa tine aceste atingeri sunt f excitante,dar ceea ce ai avut tu nu cred ca este orgasm..

Re: Blind Date

din 24 apr 2004 12:11 de Alinutzzza

?????????:blink: ce-i aia?

Re: Senzatii necunoscute...

din 24 apr 2004 12:07 de Alinutzzza

eu zic ca daca te simti atrasa de femei locul unde gasesti rezolvarea "problemei" nu e aici, forumul asta. Daca asta simti, ia-o ca atare. Nu-ti refula dorintele si simtirile. Fiecare persoana e unica. Sau ceea ce simti tu acum, atractia ...

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 24 apr 2004 11:23 de Cynthia

Sa stii ca eu te admir foarte mult,vrei sa ai o amintire deosebita cu o persoana deosebita si asta e tot ce conteaza.De ce sa te duci la o "profesionista" e absurd,ca sa ce?nu trebuie sa demonstrezi nimic la nimeni;vorba ...

Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 24 apr 2004 11:01 de cravataBlo

si eu la 17 ani as fi zis acelasi lucru. jenant in orice caz.. ar fi tampenie sa te simti asa. totusi sunt chestii la care te-ai fi asteptat sa se petreaca mai devreme, ca o calificare a romaniei din nou la un turneu final, dar parca nu vrea. mai ...

Re: Blind Date

din 24 apr 2004 10:45 de ursulake1

yo n-am participat insa stiu pe cineva care s-a dus la o astefel de intalnire si si-a luat tzeapa de 3 ori cu aceeasi fara :D:D:D:D:D:D:D so think about it ... zbye

din 24 apr 2004 09:54 de LatinSexyGuy

Daca o sa ajungi sa o faci un o femeie atunci o sa vezi daca intradevar iti place si apoi nu cred ca o sa mai fie o problema pt tine!!!

Blind Date

din 24 apr 2004 08:56 de LatinSexyGuy

Ati participat vreodata la asa ceva , ati fi de acord sa participati la asa ceva ... daca ati participat care au fost asteptarile voastre si ce ati gasit in final ... daca vreti sa participati la asa ceva ce asteptati de la aceasta intalnire?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciu

din 24 apr 2004 08:29 de Teo

Nu te amagi ca puteti sa fiti doar prieteni. Imagineaza-ti numai ca, in scurt timp, isi va gasi pe altcineva si va veni la tine sa-ti povesteasca despre relatia lor. Cum ai suporta asta? In iubire, e de obicei "totul sau nimic"... sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/s

din 24 apr 2004 04:51 de levi82

Multumesc pentru "laude", si eu sunt oarecum multumit ca am reusit sa fac acest pas. Cat despre timpul necesar pentru a ajunge sa iubesti o persoana nu sunt de acord cu parerea ta. Cred ca in aceasta privinta Tina are mai multa ...

Re: sint foarte trist

din 24 apr 2004 03:28 de DarkAngel

nu te gandi la asta in timp ce o faci...daca reusesti sa te concentrezi destul poti obtine performantze care te vor surprinde si pe tine totul e sa ai incredere in propriile tale fortze...:)

Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 24 apr 2004 01:30 de razielu

daca ejti aja de kinky, ce zici sa vii q mineh ji q colegii mei intr'o excursie, sa vedem k're e mai pervers... satisfactzie garantata... :)

Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 24 apr 2004 01:23 de razielu

nu cred k e nimic jenant in a fi virgin la 20 de ani... yo nu mai sunt de pa la 16 ani (aq'm am 17), da nu m'am simtzit jenat de chestia asta ji nici nu m'am chinuit sa grabesc cursul lucrurilor... totul va veni de la sine, iar prima oara este ...

Re: sint foarte trist

din 24 apr 2004 01:15 de razielu

pm... cat de mica poa s fie? am auzit pe unu k're cica a scrist la o revista ('BRAVO') plangandu'se k are numai 3cm... nu cred k ejti mai rau k ala...

din 23 apr 2004 23:45 de TheBeast

F bine Tatiana, simtica te atrag femeile perfect gaseste o lesbi si o sa fie super, sincer si eu daca eram femeie tot femeile mi-ar fi placut ca ar fi fost frumusete reciproca si era perfect. Nu trebuie sa te feresti nu este o rusine, asa simte ...

Re: o poveste

din 23 apr 2004 17:48 de Quankhi

in primul rand vreau sa te intrb ce te a facut sa ti expui povestea aici unde nu o sa gasesti decat raspunsuri grosolane si lipsite de inteles, care nici macar nu au legatura cu subiectul tau...sincer, te compatimesc si nu stiu daca mai exista ...

Re: prima oara cu o virgina

din 23 apr 2004 17:38 de Quankhi

Pai pot sa pun pariu ca daca nu ai experienta, nu o sa reusesti din prima...mi s a intamplat si mie sa astept si sa am multiple incercari dar odata si odata, o sa mearga...important e ca ea sa stie ca o iubesti, ca nu o vei parasi dupa aceea, sa ...

Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 23 apr 2004 17:34 de Quankhi

mai, dupa cate spui tu aici, se pare ca nu ai fii la prima tentativa de acest fel si se pare ca ai experienta...cel putin aparent...nu pot sa spun ca decat un fraier ar sta cu tine, si probabil ca daca ar stii ce vrei de fapt, te ar mai tine asa ...

Re: va rog ...ajuuutor

din 23 apr 2004 17:28 de Quankhi

mai suna un pic ciudat...ca baiat nu pot sa ti decat sa nu ti faci griji...nu o sa ramai gravida decat daca vreunul din spermatozoizii prietenului tau era viitorul Superman...doar asa ar putea urca si intra in uter de unul singur... :) nu ti fa ...

Re: Re: Re: extrem de dureros

din 23 apr 2004 17:14 de FireSoul

Bineinteles ca aici nu e vb e a cumpara sau nu cadoaie... Yo ma gandeam ca e posibil ca omu' sa fie intr-o pasa proasta shi de aia nu e atent cu ea...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3372 din 3731
«   1 ... 3369   3370   3371   3372   3373   3374   3375 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare