Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: extrem de dureros din 22 apr 2004 10:13 de campioana82
scuze
la multi ani!
si nu il lasa sa iti strice ziua
Re: extrem de dureros din 22 apr 2004 09:49 de Aluka
LA MULTI ANI!
Raspuns:as prefera sa imi cada toti dintii,pentru cadoul persoanei cu care am acceptat sa locuiesc de doi ani!
Pe urma as vedea ce as face cu dintii mei!
Cred ca ar fi cazul sa iti pui nishte intrebari vis-a-vis de ...
Re: extrem de dureros din 22 apr 2004 09:42 de campioana82
ce conteaza, doar sunteti impreuna de ceva timp,ce conteaza un cadou?
important este sa il ai aproape de tine in ziua cu pricina.
Re: extrem de dureros din 22 apr 2004 09:42 de Infector
Ce magar (sa nu spun dobitoc nesimtit si egoist!) , cati bani dai mai pe o floare sau ceva simbolic acolo...ce chitros!!E normal sa te deranjeze, nu pentru ca nu ai primit cadou pentru ca in fine gestul conteaza dar pentru ca a fost atat de ...
Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea! din 22 apr 2004 09:29 de necunoscuta
am nevoie disperata de ajutor.ce ati face daca ar fi azi ziua d.vs si prietenul cu care locuiti de 2 ani v-ar spune ca nu poate sa va cumpere cadou ca trebuie sa mearga la dentist ca i-a picat tratamentul si sa nu va suparati ca o sa va ia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz din 22 apr 2004 02:55 de cravataBlo
(!)"Intotdeauna EU mai inainte de toate"(!)
greseala cea mai mare pe care poti sa o faci e sa stai sa astepti ca dom'le o sa vina momentul shela favorabil cand o sa discutati despre asta. e foarte probabil sa fie doar o prostie si doar ...
Re: sint foarte trist din 22 apr 2004 02:39 de cravataBlo
eu tot nu am inteles ce reaq oi fi scris tu acolo !!:blink:
Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR din 22 apr 2004 02:35 de cravataBlo
bebe.. asta nu o fi prost el.. de.. poate se mai intampla s'o si nimereasca.. merita macar o tentativa !!
Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem? din 22 apr 2004 02:32 de cravataBlo
totul e prea clar; daca el e virgin e evident ca ii e teama sa nu o dea in bara cand totul ar merge atat de bine in preludiu. daca si tu esti virgina.. ghinionu' nostru :D.. daca nu, si el tot nu vrea ( nu pentru ca ii e frica ca doar te joci cu ...
Re: sint foarte trist din 21 apr 2004 23:35 de eldiablo4u
Daca o s-o faci mai des o sa inceapa sa tina mai mult.
Eu asa am facut si acum nu ma mai satur.
Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 21 apr 2004 23:17 de eldiablo4u
daca mai scapi cu viata!!
se schimba si decorul
se uda si fata
si daca iesiti sa vezi ce te f... ea pe tine.:D :D
Re: Just din 21 apr 2004 23:10 de levi82
Stiu asta, si acum sunt de parere ca acesta a fost motivul pentru care nu am reusit sa facem dragoste, pentru ca daca tinea si ea la mine ar fi facut si ea tot posibilul ca acest lucru sa se intample.
Aici nu am inteles ce vrei sa spui. Ce sa ...
Re: se poate dezvirginare cu degetul din 21 apr 2004 22:55 de eldiablo4u
si daca se poate ce????
de ce nu incerci cu ceea ce trebuie???????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Just belive din 21 apr 2004 22:39 de levi82
Ai dreptate in acest sens. Nici eu nu stiu cu adevarat ce vreau. Oricum nu doresc sa ajung in situatia in care sa o vad pe strada si sa trec pe partea cealalta, sa nu o salut. Dupa cum spuneam, inainte de a deveni iubiti am fost amici foarte ...
Re: Re: Re: O mica curiozitate ..... din 21 apr 2004 22:05 de Infector
Pai teoria mea este cam asa : Jucaria (cu tot cu pasta) este ca un plic de ceai ... cu cat o folosesti mai mult, cu atat scade si "concentratia" mai repede.
Exact precum ceaiul ... mesteci mesteci da pana la urma o dai in apa chioara ...
Re: Re: O mica curiozitate ..... din 21 apr 2004 21:39 de ursulake1
sunt destul de normal dupa parerea mea .....dar am observat ca daca o faci de mai multe ori intr-un timp mai scurt aceasta devine mai transparenta :ninja:
tocmai deaia am intrebat .....sa vad daca e ceva normal
ma skuzati ca am intrebat
si ...
Re: am probleme la intrare AJUTOR din 21 apr 2004 20:32 de Infector
Hai noroc!
Eu nu stiu daca te pot ajuta dar iti pot "reproduce" cam ce i-a spus Bebe M. (Bebe Sexologul) unui tip care avea aceiasi problema ca si tine in cadrul unei emisiuni "Sa vorbim despre sex" la radio PRO fm (102,8 ...
Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 21 apr 2004 20:12 de Aluka
Atunci sa vezi aventura si romantism..!:D:D:D
Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 21 apr 2004 19:53 de princess
Si daca barca se rastoarna...?:D:D
Re: Re: prima oara cu o virgina din 21 apr 2004 19:37 de Aluka
Ce poate fi mai romantic decat o barca plutind pe un lac noaptea...,salcii...,luna...,stelele...:D:D:D
Pagina 3375 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |