Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 19:30 de bebelusa

in primul rand "La multi ani"...sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii vezi tu dc langa El sau nu)....gestul lui mi se pare deosebit de urat,si nu neaparat faptul ca nu tzi-a luat cadou,ci pt ca tzi-a spus-o asa direct,ca si cum ...

Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 17:12 de Infector

Chiar ca ... maimutoi! Da-i papucii la loser, da-i boxu' la fraier, da-l afara pe usa !

Re: Re: Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 16:18 de tina

LA MULTI ANI ! foarte urat din partea lui. stiu ca poate e dureros pentru tine...dar cred ca nu te iubeste. poate are ALTELE):( pe cap. la urma urmei cadoul sa spunem ca nu e atat de important desi daca exista un precedent se mai poate intampla ...

Re: Re: Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 15:54 de ExoticDream

Din pacate,la prietenul tau povestea se repeta.Am fost tentata sa-i acord circumstante atenuante cand cu dantura, dar a devenit deja o obisnuinta pt Dl Iubitel sa treaca peste aniversari.Orice om gaseste de unde sa se imprumute cand e ziua celui ...

Re: Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 22 apr 2004 15:51 de kissie

imi cer scuze, cred ca am omis cateva detalii destul de importante, cum ar fi ca el este mare, ma rog, daca 20 de ani inseamna ceva, si nu e deloc nepriceput in arta amorului....nu de asta ma plang....de fapt...am ajuns la cz ca sa nu ne grabim ...

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 15:46 de ExoticDream

Bai,frate,sa mor daca inteleg graba asta nebuna de a face sex oricum si cu oricine!Am s-ascult emisiunea lu' Bebe M. sau poate-mi fac pomana si-i cumpar cartea,poate asa aflu de ce e musai sa devii barbat pana la o anumita varsta, eu stiam ca ...

din 22 apr 2004 15:35 de ExoticDream

:heart:Voi doi v-ati cupla(t)???????:heart:Nu de alta, dar va potriviti: tu dornic, fata dornica...noi va facem galerie!:love:

Re: Re: Re: O mica curiozitate .....

din 22 apr 2004 15:28 de ExoticDream

Mi-am cerut scuze si inca imi mai cer!Sigur ca oricine poate posta aici!Referitor la "problema" ta...ar mai fi o comparatie care-mi vine in minte acum...laptele de mama, stii, ala e alb-alb la inceput, dar pe masura ce copilul suge si ...

din 22 apr 2004 15:19 de campioana82

pai tu de ce nu vreai? nu inteleg

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 15:12 de campioana82

pai eu te-am intrebat daca merita? asta in cazul in care te simti atat de complexat pt. faptul ca esti virgin. parerea mea este ca nu merita sa te duci la o profesionista.(spus intr-o forma frumoasa)

din 22 apr 2004 14:14 de cravataBlo

intrebarea e .. cat de idiot sa fie omu' cela !?.. daca nu mai are de gand sa mai fiti impreuna ar fi dat el de inteles altfel.. asta e un pretext prea patetic ca sa nu fie adevarat.. daca nu ti-a facut vreo surpriza imediat dupa aceea.. e clar.. ...

Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 14:06 de cravataBlo

un tip zicea odata intr-un film "nu dau niciodata bani pe ceea ce pot avea pe gratis:apa, mancare si femei!".. nu cred ca sunt atat de disperat si ahtiat incat sa fiu nevoit sa dau 20$ ca sa ma rezolve o "profesionista".. o sa ...

Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 13:25 de campioana82

stiu pe cineva care are 28 ani si de abia sa-a imceput viata sexuala cu o tipa destul de bine cu care si are o relatie foarte stabile. concluzia: nu ai gasit persoana potrivita. iar daca o vei gasi nu va avea importanta acest lucru. stai calm ...

Re: va rog ...ajuuutor

din 22 apr 2004 12:54 de campioana82

daca as fi in locul tau mi-as cumpara un test. nu am idee daca e posibil, din lipsa de cunostinte, dar eu zic ca este o chestie destul de serioasa pentru tine

din 22 apr 2004 11:18 de banditu

salut ,uite eu cred ca mai important este dantura prietenului tau decat sa iti faca un cadou ,ma gandesc ca iti va cumpara si el macar o floare ,daca o mai avea bani :), dar cum au mai spus si ceilalti important este sa fiti voi sanatosi si sa va ...

Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 22 apr 2004 11:07 de banditu

Salut .. uite pot sa iti spun ca la fel am patit si eu ... ea vroia ,super mult si eu nu ... dar am dormit de mai multe ori impreuna si totul s-a cam rezolvat .. usor usor daca va iubiti se rezolva .. daca e vb doar despre sex .. nare rost sa ...

Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 22 apr 2004 10:57 de banditu

Mersi mult ... asa am spus si eu ca am .. adica ca imi aduc aminte de ceva din trecut si din acea cauza nu pot sa o fac ... dar problema s-a rezolvat si ma simt bine acuma .. MA bucur ca s-a gasit cineva sa imi raspunda si mie la ce probleme am ...

Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 10:53 de unu

Daca vrei neaparat sa faci sex, de ce nu te duci la o profesionista? Sunt destule tipe care ofera servicii bune si te costa de obicei doar 20-30$ pe ora.

din 22 apr 2004 10:49 de TendrePoison

mi se pare o problema stupida pt 2 oameni care zici ca - nu numai SUNT - dar si ca LOCUIESC deja de 2 ani impreuna :ninja:

Re: sint foarte trist

din 22 apr 2004 10:19 de campioana82

repetatul mama invataturii.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3374 din 3731
«   1 ... 3371   3372   3373   3374   3375   3376   3377 ... 3731   »

loading...