Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Senzatii necunoscute...

din 23 apr 2004 17:13 de ExoticDream

Ai 21 de ani...poti incerca sa vezi ce simti cand esti impreuna cu un barbat, dar de ce nu...poti incerca sa vezi ce se intampla cand esti impreuna cu o femeie!Daca ai dubii si nu exista o alta cale de a face lumina in problema asta, singura ...

Re: Re: Senzatii necunoscute...

din 23 apr 2004 17:12 de Quankhi

poate vrei sa te caute si pe tine...mi ca m as supara... :) nu am nimik impotriva celor care au alte preferinte sexuale, atata timp cat nu sunt predofili sau zoofili...ii urez bafta in cautari si sa nu si faca probleme...e ceva normal in ziua de ...

Re: Re: extrem de dureros

din 23 apr 2004 17:07 de Quankhi

Aici nu e vb doar de a lua sau nu un cadou...e vb de ceea ce simte fiecare in momentul cand cel de langa el trece printr un moment important...indiferenta totala si banalitatea cu care acest infam trateaza lururile nu pare doar o ...

din 23 apr 2004 17:03 de FireSoul

In primul rand, tre' sa te gandesti f bine daca tu chiar esti atrasa de femei(shi nu numai de femei); in al 2-lea rd, daca ai descoperit ceea ce te atrage, nu te lasa descurajata de nimeni shi nu-ti refula dorintele. Nimeni nu poate spune mai ...

Re: Re: extrem de dureros

din 23 apr 2004 16:55 de ExoticDream

Uneori oamenii gresesc ENORM cand iubesc, fac niste prostii care ii costa cateodata relatia insasi!Nu cred ca noi cei de aici suntem in masura sa judecam situatia voastra, nu stim decat ca nu ti-a facut cadouri cu 2 ocazii, iar astea sunt lucruri ...

Re: extrem de dureros

din 23 apr 2004 16:39 de FireSoul

Sunt oameni care se compota ciudat chiar shi atunci cand iubesc...Poate vrea sa-ti cumpere ceva special shi de aia nu a venit sa-ti daruisca o simpla floare sau ceva de genu' shi poate simtea ca e necesar sa-si faca respectivul tratament...Cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt

din 23 apr 2004 16:03 de ExoticDream

Nota 10 pt puterea ta de a rupe o relatie care ti-ar fi semanat numai indoieli in suflet!Un singur lucru mi-e putin neclar...ai spus ca ati fost impreuna doar 2 luni si o iubesti ff mult.Mie 2 luni mi se par un timp cam scurt pt a ajunge la ...

Re: va rog ...ajuuutor

din 23 apr 2004 15:51 de ExoticDream

Mai fata, ce joaca e aia in care el se excita ca fraierul si tu ramai de lemn? Fiecare juca altceva sau cum? Pai ce-ai facut, i-ai pus un "Playboy" in fata si tu crosetai chilotei din bumbac? Sau esti frigida? Suna un pic fals...Daca el ...

Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 23 apr 2004 15:03 de ExoticDream

Te contrazic, este totusi ceva mai mult decat a intra pt prima oara intr-un magazin, daca o consideri doar o simpla "acuplare" atunci chiar nu conteaza cu cine o faci.Mie si in general persoanelor care pun pret pe sentimente (fie ...

Re: Re: Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 23 apr 2004 09:45 de banditu

da este foarte bine ceea ce spui ... comunicarea este foarte importanta .. ma gandeam ca, comunicati ...,incearca sa comunici cu el si in timpul preludiului si sa ii spui vorbe dulci ,in fine iti dai tu seama ,si daca esti indrazneatza poti chiar ...

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 23 apr 2004 00:40 de cravataBlo

Eu nu vad chestia ca o experienta deosebita. prima oara e prima oara. la fel cum intri pentru prima ora intr-un magazin. nu mi se pare un moment atat de magic incat sa-l pretuiesti pana la adanci batranetzi. am ajuns sa intreb chestia asta si pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt

din 22 apr 2004 23:56 de bebelusa

sorry for you ...(breaking up)...:(:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt conf

din 22 apr 2004 23:34 de levi82

Discutia a avut loc, si am scris mai sus ce s-a intamplat. Am intrerupt relatia si acum ramane de vazut daca mai putem reveni la stadiul de amici, ceea ce mi se pare destul de imposibil, chiar daca as vrea asta. Tina are dreptate: evolutia are ...

Re: o poveste

din 22 apr 2004 23:31 de bebelusa

nu pot sa cred ca am citit asa ceva....;) ...oricum ,ce-a mai tare faza a fost aia cu "am avut hepatita si nu am spus la nimeni si mi-a trecut".pai mai fato,de la hepatita poti sa si mori daca nu te tratezi....:love:....asta pare o ...

Re: Re: Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 23:27 de levi82

Sunt de acord cu ce s-a mai scris, in sensul ca, la inceput m-am gandit ca poate depinde si de posibilitatile lui materiale, poate problema cu dantura era ceva urgent, dar vazand ca au mai fost antecedente mi-am schimbat mult parerea. Apoi se ...

Re: Re: va rog ...ajuuutor

din 22 apr 2004 23:08 de levi82

Si mie mi se pare cel putin nashpa faza. Prietenul tau stie ca nu esti excitata cand va jucati impreuna? Asta cred ca este o problema mai mare decat acel mic accident care mai mult ca sigur nu va avea nici o urmare

din 22 apr 2004 23:04 de bebelusa

ce sfaturi vrei de la noi tatiana?ai spus ca e o problema...poate nu ar trebui sa fie .....daca tu asa simtzi,si asa te simtzi bine,(adika cu o tipa nu cu un tip) ....e alegerea ta....

Re: Re: va rog ...ajuuutor

din 22 apr 2004 21:50 de Aluka

In final te-ai trezit la viata!;):D:love:

Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul

din 22 apr 2004 19:48 de bebelusa

e mult mai dureros pt o virgina direct cu "ceea ce trebuie " cum ai zis tu,nu stiai ???????:love:

Re: va rog ...ajuuutor

din 22 apr 2004 19:46 de bebelusa

pai ....aici ceva nu se potriveste...daca zici ca se juca langa tine pana a ejaculat iar tu erai in tanga....cum adika nu te-ai excitat...ce faceai acolo?erai numai de decor?oricum,mi se pare imposibil ....:love:,nu are rost sa te sstresezi cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3373 din 3731
«   1 ... 3370   3371   3372   3373   3374   3375   3376 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare