Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum decurge un avort?

din 27 apr 2004 11:29 de ELY

Daca faci anestezie generala nu simtzi aproape nimic dar daca faci fara anestezie este foarte dureros.....indiferent in ce luna eshti insarcinata(1;2 sau 3 luni)deja daca eshti in luna a patra nu se mai risca aproape nici un doctor sa te ...

Re: ejaculare prematura ?

din 27 apr 2004 11:19 de 3shpe

..cauzele sunt cauze..si pot fi multiple..cred ca mai interesante ar fi niste sfaturi pe care tu sa le folosesti in depasirea problemei tale..fii atent..in momentu' in care simti ca se apropie..o scoti..te faci ca ti s-a pus un carcel..sau ca te ...

Re: Re: o poveste

din 27 apr 2004 09:28 de Infector

Bai daca taceai filosof ramaneai..si nici ochii nu mi-i scoteai! (!) (Vezi si tu ce faci cu caps-lock ala sau cu shiftu ca s-a blocat cred si imi scoti ochii)

Re: o seara

din 27 apr 2004 09:20 de Infector

Mdeah... parca am citit o poveste din "BRAVO". Sa fiu sincer, nu prea te cred (probabil din cauza ca la mine-n cartier nu prea am vazut lume sa faca sex pe scari ci doar baieti cu seringi .. da asta e alta poveste) oricum ... ERAI cea mai ...

Cu vecinul, pe sub scara... ce-i spun prietenului?

din 27 apr 2004 03:59 de ioana

am cunoscut un baiat acum 6 luni de care mam indragostit nebuneste de el. E primul meu prieten si cu el am avut primul sarut. Totul a fost un vis. As fi facut orice pt el mias fi dat chiar si viata. Pana intro zi cand o prietena dea mea mia spus ca ...

Re: Re: urgent

din 26 apr 2004 23:53 de anonima

va rog sa raspundetzi cat mai repede..e o problema urgenta si daca se poate la toate celalte intrebari.. si ps : chiar nu exista nici o solutie intre pilula d a doua zi si avort? adica se trece dela una la alta direct daca prima esueaza... va rog ...

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 26 apr 2004 23:35 de anonima

mm interesant : parerea unei fete... toata chestia tzine in prmul rand de cat de mult vrei tu asta, fara ca sa fi obligata doar din cauza ca nu cumva sa se destrame relatie dupa aceea si etc. sa fi constienta de ce faci.sa nu te sperii de mituri de ...

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 26 apr 2004 23:33 de levi82

Interesant punct de vedere. Am trecut si eu printr-o situatie foarte similara, si sunt oarecum de acord. Cred ca aici este o problema de gasire a echilibrului. Trebuie gasita aceea cale de mijloc, in care insisti un pic, dar nu in masura in care ...

Re: Re: ????

din 26 apr 2004 23:32 de princess

Fiind o activitate placuta,nu atat de mult pe cat mi-as dori..:love:

Re: urgent

din 26 apr 2004 22:57 de princess

Faptul ca ai luat pastila imediat, dupa 1 ora,cred ca te-a ajutat foarte mult..iar intarzierea celei de-a doua pastile eu nu cred ca e o problema..iar testul de sarcina se face cel mai probabil dupa 2 saptamani.Bafta!

Re: Re: urgent

din 26 apr 2004 22:52 de anonima

si la celelate intrebari nu incerci sa-mi rasp. te rog..?:blink:

Re: urgent

din 26 apr 2004 22:51 de Ursulake1

daca nu vrei sa te pricopsesti cu un pui de indian de merge de-a buhilea prin casa n-ai alta varianta decat sa faci avortu ... bafta

Sex neprotejat, Postinor..... risc sarcina?

din 26 apr 2004 22:38 de anonima

problema sta asha : am facut sex neprotejat..si el sa terminat in mine.. am mers urgent la farmacie si am luat Postanol 2 chiar dupa o ora si dupa 12 ore trebuia sa iau din nou a doua pilula dar am luat-o doar dupa 13 ore sau chiar 14 . e vreo shansa ...

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 26 apr 2004 22:30 de jaden

1. lasa dracului cartea tampitului, mi se pare un......... ma rog, sa trecem peste partea asta, numindu-l frumos "tampit"... am rasfoit si eu putin cartea, insa nu am reushit sa parcurg nici macar trei-patru pagini(aleatoare), in care ...

Re: sint foarte trist

din 26 apr 2004 20:46 de ELY

DACA CREZI CA VEI FI RESPINS DE FETE DOAR PTR.CA AI CEVA MIC IN PANTALONI,EU ZIC SA STAI LINISHTIT CA NU TOATE FETELE SUNT INNEBUNITE DUPA......:wacko SI NU CRED CA ESHTI SINGURUL BAIAT CARE ARE ACEASTA PROBLEMA,ASHA CA NU MAI FI TRIST:)

Re: ce fac ca el nu vrea sa o facem?

din 26 apr 2004 20:39 de ELY

Sa intzeleg ca tipul este virgin pentru ca altfel nu-mi pot explica cum de nu vrea sa faca sex.Eu zic sa discutzi cu el sa-i explici ca exista shanse foarte mici sa ramai insarcinata daca va protejatzi......Ai spus ca ii este frica sa nu te joci cu ...

Re: AFRODIZIACE

din 26 apr 2004 13:07 de campioana82

si?

Re: Re: Re: Re: Blind Date

din 26 apr 2004 12:51 de campioana82

le-ai laudat. era ceva de masturbare, parca. din reviste esti tu pusa la curent.

Re: Re: prima oara cu o virgina

din 25 apr 2004 23:14 de daniel

La fel mi s-a intamplat si mie cu fosta prietena: Din cauza lipsei de experienta nu am reusit, a avut dureri foarte mari. Am incercat de 3 ori in zadar. Problema mea este urmatoarea: NU sunt de acord cu afrirmatia ca este nevoie de multa ...

Re: Blind Date

din 25 apr 2004 22:51 de qqq

da am participat dar din pacate nu am gasit persoana cu care sa fiu impreuna de doi ani si ceva cum a zis Bebelusa . am luat si teapa (tipul nu a fost punctual si a intarziat mai mult de 15 min) drept pt care am fost catalogata drept o persoana ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3370 din 3731
«   1 ... 3367   3368   3369   3370   3371   3372   3373 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare