Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Blind Date din 28 apr 2004 16:07 de ExoticDream
Nu am participat, dar cea mai buna amica a mea a facut o data asta din curiozitate. Cunostea persoana de 3-4 saptamani de pe Internet,discutasera cate in luna si in stele,isi vazusera si pozele si la un moment dat si-au dat intalnire, evident in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o sear din 28 apr 2004 13:40 de Aluka
O sa ai ocazia sa contracarezi,crede-ma..!):():():(
Daca nu stiai,iti spun eu:legislatia romana de profil pedepseste aspru "creearea de spatii virtuale de formare precum si folosirea de programe generatoare de IP-uri false"(citat ...
Re: o seara din 28 apr 2004 12:15 de kissie
draguta mea, chiar ca pare o chestie inventata ceea ce ai scris, dar te cred. nu pot sa cred totusi ca ai fost atat de naiva incat sa faci cu baiatu ala pe care nu prea-l stiai bine ceea ce nu ai facut in viata ta cu prietenul la care tii. poate pt ...
Re: Re: o seara din 28 apr 2004 11:14 de FireSoul
Ce a fost a fosr...oricum nu poti repara nik(totusi, nu e chiar asa grav precum crezi). Cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul shi sa-ti continui viata. Nu are sens sa te consumi pt niste prostii...sunt lucruri mult mai impotrante
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o seara din 28 apr 2004 10:34 de Infector
Eu am zis ca va ignor .. prin IGNORE se intelege ca nu imi bat capul cu virusache sau sa m-apuc sa fludez.Plus ca daca ma acuzi tre sa ai si un log care sa ateste primirea unui "anumit" pachet de date de la ip meu , ceea ce este ...
Re: atinconceptionale si efecte din 28 apr 2004 09:59 de Cynthia
intreaba farmacista,ca doar n-a facut o facultate degeaba.plus,fiecare fata reactioneaza altfel la anticonceptionale.Parca desorelle au un dozaj hormonal redus,insa ceea ce ti s-a intamplat poate fi o reactie de acomodare a corpului tau cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o seara din 28 apr 2004 09:48 de Aluka
Si daca vrei sa mai ai net de acum incolo,iti dau un sfat:NU MA MAI AGASA CU ATACURILE TALE DE HACKER RATAT SI TROIENII TAI DE TOT RAHATUL,CA S-AR PUTEA SA FAC O PLANGERE LA RDS SI PRIN ALTE PARTI..!;)):():():():():(
Am avut grija sa stochez ...
atinconceptionale si efecte din 28 apr 2004 09:35 de catrinel
salut! eu sunt noua atat pe forum cat si in tagma anticonceptionalistelor. cu greu m-am hotarat, atunci cand am vazut ca ciclul meu o lua din ce in ce mai des razna, sa cer medicului sa-mi prescrie a/c. si alesele au fost desorelle. problema e ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o seara din 28 apr 2004 09:16 de Aluka
Infector..,crede-ma ca pe langa princess tu esti un amarat de putzoi de cartier cu creierul muci,care se roaga in fiecare luna de taticu' sa ii plateasca netu' pe fibra optica,ca sa poata debita ineptii cu carul!
Vorbesti de ...
Re: o seara din 28 apr 2004 00:53 de anyahsa
Esti sigura ca iti iubesti prietenul? Te-ai lasat dusa de val cam mult... Daca te-ai fi oprit la un sarut ar fi fost altfel, dar nu te-ai oprit... s-a oprit el (tu l-ai fi oprit pana la urma? nu dai de inteles ca da).
Sa-i spui prietenului tau? Asta ...
Re: Re: Re: Re: tot o seara din 27 apr 2004 23:10 de princess
Dar cine a zis bai ca sunt amuzanta...:x:xSi ce conteaza de unde tastez..oricum nu imi bat capul cu putoi dastia de cartier ca tine care habar nu au pe ce lume traiesc si se dau mari smecheri..:x:x
Re: instinct sau prostie?? din 27 apr 2004 22:55 de Infector
1) Imbata-l bine si apoi intreaba-l pe fatza
2) Incearca sa-i pui o verigheta pe deget ... daca fuge sigur te-a pacalit :p
Re: Re: Re: tot o seara din 27 apr 2004 22:46 de Infector
Cuscra daca tastezi din Belgia sau din Bosnia de unde tastezi nu inseamna ca esti si amuzanta sau ca te tragi de sireturi cu mine!
Re: Re: tot o seara din 27 apr 2004 22:43 de princess
"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase."Recunosti infector..?:D:DDar oricum iti dau dreptate in ce ai scris mai sus..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de an din 27 apr 2004 22:34 de jaden
1. Tampitul ramane tot tampit... ca sa pot asimila ceva de la un om, trebuie sa imi placa omul respectiv... ajung sa asimilez inconshtient, cu un zambet linishtit shi aprobator... respectivul mi se pare un tampit...aleg sa asimilez de al ...
Re: o seara din 27 apr 2004 20:53 de Alinutzzza
te inteleg. gandesti asa fiindca el a fost primul tau prieten. Cred k sunt pers care te intelege cel mai bine dep forumul asta, caci am fost si eu in situatia ta cu primul meu prieten, il iubeam nebuneste, era viata mea, fara el nu puteam sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recunosc..este off top din 27 apr 2004 20:48 de cunoscatorul
Tu nu eshti,nemesis!):():():(
Deci inca unul care a parasit forumul!Pacat!:(:(
Re: Re: Re: Re: Pilule + Eritromicina din 27 apr 2004 19:26 de princess
Bai eu cel putin am putina minte..dupa cum zici tu:x..spre deosebire de altii..uite aici raspuns de un doctor la o problema asemanatoare:"La administrarea corecta a anticonceptionalelor orale probabilitatea instalarii sarcinii este foarte mica. ...
Re: urgent din 27 apr 2004 18:38 de nemesis
Sunt satul de toti TAMPITII care o fac fara sa stie ABSOLUT NIMIC despre viata sexuala !
Uneori cred ca in lumea asta sunt numai cretini !!!
):():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recunosc..este off topic ! din 27 apr 2004 18:33 de nemesis
Site nu prea dar iti recomand sa incepi cu: Stephen Hawking "Scurta istorie a timpului" tradusa in Ro la Humanitas... e o carte excelanta si fara ecuatii...
Mai departe site-uri... sunt o caruta de ele dar daca nu stii sa faci ...
Pagina 3368 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |