Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: mai mult decat dureros

din 29 apr 2004 20:33 de anyahsa

Eu sunt foarte geloasa din fire si mai mult ca sigur as face un scandal monstru.:wacko: Dar nu-ti sugerez sa faci asa ceva (chiar daca vei rezista cu greu acestui impuls). Gandeste-te putin. Ti-a dat de inteles pana acum ca ar avea pe altcineva? ...

Re: mai mult decat dureros

din 29 apr 2004 17:36 de LatinSexyGuy

Cel mai bun lucru intr-o relatie este comunicarea ... deci incearca sa vorbesti cu el ... daca zice ca e nefericit langa tine lasa-l sa plece ... nu il tine langa tine daca el nu te mai vrea doar ca sa nu fii singura!!!

Re: Re: ce sa fac?

din 29 apr 2004 15:31 de anotherme

esti sigura ca a fost numai one night stand?nu trebuie chiar de fiecare daca sa-i crezi pe baieti...intrebarea este..in cine ai mai multa incredere..in el sau in prietena ta(care ti-a spus ca i-a vazut)? spune-i prietenului tau ca vrei sa vb cu ...

dea...

din 29 apr 2004 15:09 de alina

da..de ce sa nu ma bag si yo in seama..doar e joi.. in primul rand de ce te temi sa-i spui "puiului" ceea ce s-a intamplat atata timp cat tu nu ai facut nimic(ma refer la faptul ca nu ai continuat)...daca nu-i spui tu oricum va afla(daca ...

Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 29 apr 2004 13:11 de necunoscuta

nu are nici o treaba cu internetul.asa ca nu are cum sa intre pe nini un site.dar daca primeste sms de la o fosta care ii spune cand ne vedem?asta ce este?ce sa cred? nu stiu ce sa cred.ma doare sufletul.

mai mult decat dureros

din 29 apr 2004 10:55 de necunoscuta

ce ati face daca ati avea o rel serioasa cu cineva,ati locui cu persoana respectiva deci relatia s-ar baza pe iubire din moment ce sunteti de atat timp impreuna si intr-o zi intamplator i-ati gasi un mesaj pe tel de la o fosta spunand:imi e dor de ...

Re: ce sa fac?

din 29 apr 2004 10:34 de frumushik

ce sa fac cand prietenul meu cu care sunt de 9 luni m-a inshelat cu o colega de a mea??nu sunt sigura de acest lucru si de aceia nici nu-i pot reprosa nimic .insa o prietena de a mea i-a vazut intr-un bar cum se sarutau. nu stiu ce sa fac ptr ca nu ...

Re: Re: o seara

din 29 apr 2004 09:31 de Alinutzzza

e o copila, mai, nu se poate controla 100% chiar si iubind nebuneste pe prieten. Si aici intervine si faptul ca prietenul p care il are(ma rog, am inteles k s-a desp. de el) a fost primul ei prieten, nu are deloc alta experienta.

Re:

din 29 apr 2004 03:10 de levi82

bainuiesc ca esti ceea cu problema de "o seara". Sa inteleg ca i-ai spus ce s-a intamplat. Dar nu inteleg. Tu ai plecat asa pur si simplu? L-ai lasat buimac? Care a fost reactia lui?!?! Sau daca nu i-ai spus, crezi ca el a inteles ...

din 29 apr 2004 01:49 de ioana

cred ca am facut cea mai mare prostie :( iam spus ca il iubesc lam sarutat si am plecat :(( si nul voi mai vedea . cred asa e mai bine :((( pt amundoi . SUFAR ASA DE MULT :(( nu stiu cum vor trece noptile de acum inainte! simt un gol in sufletul meu ...

Re: Recunosc..este off topic !

din 29 apr 2004 01:07 de Taqua

E adevarat ca sexul face lumea sa se invarta si mai stiu ca cele mai gustate discutii sunt cele despre sex (desi sunt de parere ca e mai bine sa il faci decat sa il discuti:love:),dar iata o tema care ma entuziasmeaza ceva mai mult decat ...

Re: Re: relatia la distanta!

din 29 apr 2004 00:59 de levi82

Eu nu inteleg de ce ti se pare acest lucru patetic? Acest lucru cred ca nu trebuie ascuns. Daca intradevar este asa extraordinar nu vad un motiv pentru care sa nu-i spui asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recunosc..este off

din 29 apr 2004 00:50 de Taqua

Daca intr-adevar te pasioneaza subiectul, poti incerca Carl Segan - "Cosmos"...iti explica acolo diversele teorii posibile. Bravo, Infector...noroc cu LaRousse-ul...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de

din 28 apr 2004 22:54 de jaden

Nu sunt 'neimplinit', sau frustrati, de ce zice lume,a crede-ma...:D sunt de acord cu ideea ca daca o faci la intamplare, cu cine se nimereshte, cand se nimereshte, e lipsa de respect pentru tine... insa eu ma gandeam al alta situatie: doi ...

Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 28 apr 2004 22:43 de jaden

...depinde de barbat, de relatie, de tipul formelor de comunicare, de modul in care cei doi pot substitui comunicarea fizica cu celelalte, depinde de timpul in care cominucarea fizica e imposibila... depinde, depinde, depinde... insa, in general, ...

Re: instinct sau prostie??

din 28 apr 2004 20:19 de ELY

Incearca sa afli daca este adevarat dar fara sa afle el....cat despre presimtzirile tale nu-tzi pot spune decat ca shi eu am astfel de presimtziri...m-am obishnuit cu ele shi nu le mai dau atentzie pentru ca unele nu s-au adeverit...

Re: o seara

din 28 apr 2004 20:06 de ELY

Minciuni...cum sa te dezbraci intr-o scara ziua in amiaza mare shi sa nu intre nimeni.....cum sa te lashi dusa de val,mai ales daca spui ca eshti shi virgina shi ai shi un prieten pe care presupui ca il iubeshti....):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot o

din 28 apr 2004 17:52 de ExoticDream

(!)Pretty please nu va mai certati! In numele forumului, in numele linistii noastre, in numele sfintei intelegeri, AMIN! (!) Mai dati-va unul celuilalt o sansa si hai sa nu ne risipim in altercatii absurde cand atata lume isi cauta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 d

din 28 apr 2004 17:21 de ExoticDream

2.Recunosc ca esti cu niste ani mai mare decat mine si in mod cert ai mai multa experienta. Totusi sa stii ca i-am intrebat si eu pe acei virgini mai "intarziati" si te asigur ca nu se jenau sa-mi spuna adevarul.Doar unul din 4 se ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 28 apr 2004 16:47 de ExoticDream

Nici eu nu as ceda.Si nu trebuie sa fii neaparat o persoana puternica pt asta, ci doar...sa iubesti cu adevarat. Cine oare nu-si doreste sa se bucure cat mai mult de prezenta persoanei iubite,de iubirea ei, de atingerea ei tandra? Dar daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3367 din 3731
«   1 ... 3364   3365   3366   3367   3368   3369   3370 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare