Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 11:49 de Alinutzzza
in primul rand vreau sa-ti spun ca ai o mentalitate de RAHAT. deja imi dau seama ca la cei 15 ani ai tai esti inca un tanc prost.fara suparare.
despre probl ta, inclin sa cred ca esti un baiat retras in legatura cu fetele, nu stii sa le ...
Re: Varsta primului sarut din 2 mai 2004 11:08 de Alinutzzza
15 ani.......:,
Re: Romania, fuck it din 2 mai 2004 10:52 de Alinutzzza
nu depinde detara daca esti fericit sau nu.......asta depinde de tine si numai de tine....unii pot sa simta fericirea in orice lucru banal de zi cu zi. fericirea consta in mare parte in cat de intens iti "traiesti" sentimentele.....eu ...
Re: virgine la 25 de ani din 2 mai 2004 10:45 de Florin27
Jos palaria in fata unei asemenea femei!!!La cata mizerie este in jur acum,rar mai gasesti o "oaza" in aceasta mlastina plina de mal si gunoaie la tot pasul...
Trebuie sa gasesti un barbat pe masura si sa nu-ti "vinzi" ...
Re: nelamurire din 2 mai 2004 04:32 de Teo
Se mentine. Sigur.
si eu din 2 mai 2004 04:30 de nomaniac
eo am tot in jur de 20 de succesiuni de 365 zile la activ.. adica 20 de ani.. sunt de prin bucuresti, sunt tot la o facultate de informatica, sunt tot computer-addict si tot virgin sunt.. si nu vad unde ar fi problema.. caut acel ceva special, care ...
Re: Re: Romania ... take it or leave it din 2 mai 2004 02:48 de coyoteugly
eu nu cred ca am fi fost mai fericiti...poate am fi fost putin mai imaturi..pt ca, daca am fi avut bani nu prea am fi avut probleme si nu prea am fi stiut cum e atunci cand te zbati sa faci rost de bani..nu ne-ar mai fi pasat de nimic...am fi ...
Re: Re: Interesant... din 2 mai 2004 00:56 de anyahsa
Nu e vorba de elefant, dar sunt de acord cu tine in privinta anticonceptionalelor. Consider ca sunt cea mai buna metoda impotriva sarcinii (nu si impotriva bolilor venerice, daca nu ai o relatie stabila, in care sa ai incredere in sanatatea ...
Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 00:37 de virginul
Am 15 ani si practic masturbarea de la 14 ani. Intr-o seara am vb cu un baiat si mi-a facut rost de o curva. Nu am avut unde, deci am facut-o pe scara unui bloc. Gagica era buna, sani mari. Dar am incearcat cat am putut si tot nu mi s-a sculat de ...
Re: Varsta primului sarut din 2 mai 2004 00:09 de Infector
Hhhhh ..cred ca prin generala pe la 13-14 ani asa intr-un parc cu o colega de clasa f buna (si la propriu si la figurat) dar totul in sensul de experietza, adica invatam amandoi ... o fo placut oricum, si apoi primul sarut in adevaratul sens ...
Re: Cat rezista un barbat la distanta? din 1 mai 2004 22:57 de anyahsa
De aflat se afla, dar am si eu o intrebare pentru tine din moment ce zici ca e doar sex si nu conteaza: daca ea face la fel? (doar e vorba numai de sex) Nu te afecteaza cu nimic?(?)
Re: Varsta primului sarut din 1 mai 2004 22:35 de anyahsa
Primul sarut a fost la 15 ani. Eram pritena cu tipul in cauza de foarte mult timp si stiam ca vrea sa ma sarute. S-a intamplat in curtea interioara de la blocul meu (locul nu a fost cine stie ce).:p
Dupa primul sarut eram toata numai un ...
o seara din 1 mai 2004 17:03 de inuendo
mda, povestea imi pare reala, nu stiu exact de ce, poate findca e prea incredibila.,,
deci , puile, sfatul meu, pana o sa iti dai seama de ce ai facut asta, sa nu spui nimic, nimeni nu itelege chestii de astea, nici fetele, cu atat mai putin baieti, ...
Re: ???? din 1 mai 2004 16:43 de Alinutzzza
daca stai si t gandesti, toata viata ti-o ocupa sexul....prin sex te-ai nascut, prin sex treci spre maturitate, prin sex aduci noi suflete pe lume....uneori cei bolnavi cu inima chiar mor prin sex:D.......
ce sa mai zici de prostituate, care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt u din 1 mai 2004 16:11 de Alinutzzza
iti dau foarte mare dreptate cu ce-ai scris mai sus, jaden. eu una, dupa un primul petting mai "inflacarat" nu ma mai simt psihic virgina, trebuie sa recunosc. asta e, n-am c face. ca penetrarea insemna mai mult decat un simplu ...
Re: sunt o virginica... din 1 mai 2004 14:16 de FireSoul
Cam asta mi se intampla shi mie...ma aprind greu...shi nu e chiar asa de grav pe act crezi. Mie shi prietenului meu nu ne-a iesit din prima pt ca ma durea(ma durea pt ca eram stresata shi imi era frica sa nu doara!), dar am incercat shi dupa ...
Re: mai mult decat dureros din 1 mai 2004 14:09 de Alinutzzza
bai, nu mai inteleg.....cum ce sa faci??? ce vrei sa faci? c poti sa faci? logic, VORBESTE CU EL! intreaba-l ce e cu mesajul ala! si uite-te in ochii lui cand vorbeste, k sa stii dak minte sau nu...
Re: Re: Prostie sau cum o numiti? din 1 mai 2004 13:57 de Alinutzzza
da, speranta nu moare
Re: Re: ce sa fac? din 1 mai 2004 13:44 de Alinutzzza
chiar daca este posibil sa fie neadevarat, cum sa nu-i spui?? vorbeste cu el , intreaba-l si clarifica situatia!daca zici ca-l iubesti, logic ar fi sa ai mai multa increde in el decat in prietena ta.....oricum, spune-i
Re: Re: ce sa fac? din 1 mai 2004 13:13 de danuta2409
nici vorba sa taci.. confrunta-l... si fa-o cu toate simturile ascutzitz la maxim... ca sa simti daca (eventual) te minte.. (poate ai citit pe-aici, barbatii mint ca sa ne protejeze, barbatii mint ca asa i-a lasat natura... :p..)..
dar nu te gandi ...
Pagina 3364 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
89 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |