Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ce sa fac? din 3 mai 2004 03:40 de inuendo
Daca o stii pe tipa cat de cat, sau nu, poti incerca sa ii spui direct ca stii de relatia lor, dar sa nu se insele, ca ea nu e mai mult decat un obiect, ca pe tine te iubeste, si ca ea e ceva trecator, si uita-te la fata ei, ce exprima, daca e ...
am si eu o intrebare din 3 mai 2004 03:34 de inuendo
Chiar nu am auzit de probleme de genul asta la fete, ca consecinta a masturbari...
Ok, daca o faci prea mult, cu un partener e aproape normal sa nu mai aiba aceiasi satisfactie, desi daca lucreaza sau vorbesc pe tema asta, se poate rezolva...dar ...
Re: am si eu o intrebare din 3 mai 2004 00:31 de Taqua
:lol: As putea sa dau lectii vizavi de problema prietenei tale, tinand cont de... experienta acumulata in domeniu. Poate sa stea linistita...nu exista vreo legatura intre inaltime si practica in sine, frecventa orgasmelor sau varsta ...
Re: Varsta primului sarut din 3 mai 2004 00:01 de Taqua
Cred sa fi avut vreo 6 ani iar individul in cauza, si anume var-miu, vreo 7.Se intampla intr-o seara de vara la tara, si nu mi-a placut deloc atunci, fiind rezultatul unui santaj malefic implicand naivitatea mea. Acum ma face sa zambesc...:p
am si eu o intrebare din 2 mai 2004 23:39 de luchian
este legat despre masturbarea la fete
o colega de a mea..
a inceput sa se masturbeze pe la 13-14 ani , cu jetul de la apa..
si in acelasi timp avea si orgasm..
se intampla la inceput la 2-3 zile..acum la 1 sapt..chear mai mult..
si problema ei ...
Re: Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 23:32 de Taqua
:blink::blink::blink:
Eu banuiesc, dar doar banuiesc, ca omul cerea o parere despre problema lui in sine, nu si ca isi dorea sa fie facut albie de porci pt ca...nici nu mi-am prea dat seama prea bine pt ce...
Iar concluziile tale ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 2 mai 2004 22:56 de anyahsa
S-ar putea sa ti se para insuportabila relatia asta la un moment dat. Neincrederea in partener (fondata, dupa cate se pare) o sa te faca sa regreti ca ai pierdut timpul cu el.
K! Ai vorbit cu el. Dar cu tipa care i-a vazut sarutandu-se ai mai ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 2 mai 2004 22:01 de frumushik
hmm...am vb cu el si mi-a zis ca nu e adevarat..eu nu i-am zis cine mi-a zis..i-am zis ca cineva i-a vazut intr-un bar sarutandu-se si mi-a negat total..nu stiu ce sa cred mai ales ca pe chipului lui am citit o oarecare agitatie..tind sa cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Interesant... din 2 mai 2004 21:00 de anyahsa
Depinde si de organismul fetei (zic eu). Daca te duci la un doctor competent si faci un control nu e musai sa ti se deregleze ciclul.
Iau pastile, dar nu am probleme cu stopul (recunosc ca am avut emotii prima data, dar acum totul e ok), nu m-am ...
Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 20:53 de anyahsa
Nu sunt baiat:p, dar as zice ca nu e grav. Mereu am vazut curvele (mai ales cele care sunt dispuse sa o faca si intr-o scara de bloc) ca pe niste toalete publice. Nu vad cum ar putea sa fie o toaleta publica excitanta... Dar asta e parerea mea de ...
Re: Re: Re: Cat rezista un barbat la distanta? din 2 mai 2004 20:38 de anyahsa
Si daca ea te inseala (numai pt sex) cat e departe de tine? Ce zici de asta?(?)
Re: Re: mai mult decat dureros din 2 mai 2004 18:47 de cip
Cum adica.. sa isi faca o rutina din a-mi inspecta telefonul?
Pe mine ma deranjeaza simplul fapt ca ma banuieste si ca nu are incredere in mine. Creca tre sa ii dau si parola de la email si sa o implor sa imi verifice mailul periodic ?
Sa se ...
Re: Cat rezista un barbat la distanta? din 2 mai 2004 18:15 de nemesis
Cata scarba imi provoaca... porcii ca tine... :x :x :x
Re: Varsta primului sarut din 2 mai 2004 17:58 de stieelcine
hehehe... imi place sb asta...!!!
si ma gandesc ca daca el ar citi acum ce scriu, sigur ar stii ca de... noi e vorba...
ne placeam de mult, de prin clasa treia... atunci m-am dat cu fundu' de pamant (la propriu) ca n-a vrut sa danseze cu mine ...
Re: Re: Re: Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 14:28 de Infector
Alinuzza nu e interzis draga dar nici abuzurile nu sunt bune :p
Re: Re: Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 14:16 de Alinutzzza
"funck you"???:lol: sorry, daca pe acest site ESTE INTERZIS SA-TI DAI CU PAREREA!!!):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acuratete...orgasm.. din 2 mai 2004 13:55 de rul3r
Nu iti mergea initial fiindca ai lasat spatiu intre "http:" si "//" si nu trebuie lasat spatiu...indravar fain situ' sper sa nu fie adevarat... :love:
Re: Nu mi s-a sculat!! din 2 mai 2004 12:48 de FireSoul
E normal sa nu ti se "scoale" in conditiile in care erai stresat, erai intr-un loc nasol shi cu o persoana..."dubioasa"(ca sa nu zic ca erai cu o curva pt ca suna urat!)
Probleme ar trebui sa-ti faci daca nu ti se scoala ...
Re: Re: Re: Interesant... din 2 mai 2004 12:00 de Alinutzzza
e adevarat, dar stii tu, nici anticonceptionalele nu sunt perfecte...iti deregleaza ciclul de tot uneori... eu una as alege prezervativul. nu as baga pastile in mine
Re: Re: virgine la 25 de ani din 2 mai 2004 11:55 de Alinutzzza
nu-mi vine sa cred! o fata de 25 de ani si un baiat DE 27 DE ANI!!! VIRGINI!!! WOOOOOW:ninja::D
......eu zic sa va intalniti macar la un suc. sincer! am cel mai mare respect pt voi. :heart:
Pagina 3363 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |