Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: va rog ...ajuuutor din 20 apr 2004 23:47 de Aluka
Daca te joci in "tanga" pe langa p---!
Pampers...,mama!Curat si perfect uscat..!:D:D:D
Re: Re: Re: o poveste din 20 apr 2004 22:18 de Dani
Sa fim seriosi fata... auzi la tine " l-am iubit " sa fim seriosi ...daca l-ai lasat doar asa..ca nu mai era pasiune ..sau ca te-ai saturat sa te dezbrace..ce drq e asta?? Te saturi sa te schimbi ?? Sa faci dushi nu te saturi ?? Sa tot te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acuratete...orgasm.. din 20 apr 2004 22:04 de ursulake1
am vazut si yo in cele din urma ..
e kiar marfa :D:D:D
Re: Re: Re: Re: O foarte mica curiozitate din 20 apr 2004 21:59 de Aluka
Hotaraste-te...!Ori f--i ori iei m--e?:D:D:D
Re: Re: Re: O foarte mica curiozitate din 20 apr 2004 21:56 de Infector
Daca Dumnezeu nu mi-a pus un ochi in varful limbii atunci de ce sa ma mai chinui degeaba :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete din 20 apr 2004 21:21 de Infector
Accidentele sunt niste coincidente draga ... persoana nepotrivita la locul nepotrivit ... daca raman paralizat asta e ... viata poate fi frumoasa si pe doua roti... depinde ce alegi ...sa iti plangi de mila ca esti handicapat sau sa vezi cam ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Acuratete...orgasm.. din 20 apr 2004 21:11 de Aluka
Mda...,am vazut si eu ca daca iei adresa pe care am scris-o cu copy si dai paste in IE si apoi ENTER...,nu functioneaza site-ul ,fiindca in momentul in care dai ENTER...,respectiva adresa se modifica la inceput cam asa: http: ///...
...
Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 20:48 de Infector
Hai salut!Tot ce vreau sa-ti spun e ca VIRGINITATEA NU E O PROBLEMA! In rest ... ce ti-a spus Cia iti spun si eu ... adica ce ti-a spus ExoticDream ...... Cia stie de ce :p:) .
Vad ca esti din Regie ... cred ca pe tine te influenteaza zona :p ...
Re: sint foarte trist din 20 apr 2004 19:41 de Alinutzzza
in timp ce fac sex gandeste-te la ceva deloc excitant....de ex. gogosarii bunicii:D:D:D poate o sa te "termini" mai greu
am probleme la intrare AJUTOR din 20 apr 2004 19:36 de banditu
Nu stiu ce naiba am dar patesc de cam multe ori cand trebuie sa o introduc ca nu mai are "chef" adica nu mai mai am erectie,si faza e ca inainte e super teava :lol: ,de ce oare?,Daca aveti idei va rog sa imi spuneti .. Hai pa pa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete&quo din 20 apr 2004 19:25 de Alinutzzza
c naiba tot o dai atata cu "viata e o insiruire de situatii si coincidente?" daca tot o iei asa, nu stiu daca vei gandi la fel daca intr-o zi (Doamne fereste) va da o masina peste tine, vei face un accident, si vei sta intr-un ...
Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 19:24 de brebenel
frumoasa povestea ta...trista in acelasi timp...nu stiu cate persoane se mai incadreaza in categoria ta...mai ales daca ceea ce spui este adevaratdestept, inteligent(politehnica), frumos, cu alura sportiva...ai cam tot ce se cere la un barbat! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?p din 20 apr 2004 19:00 de Alinutzzza
....da, chestia cu lumina conteaza si pt mine. nu cred ca as putea s-o fac prima data, cu becul in ochi. poate doar ceva infim de tot, de ex. o singura lumanare in coltul camerei, ca sa fiu sigura ca nu sarut perna:D. dar nu cred ca as putea cu ...
Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:56 de cravataBlo
poate ca ma gandesc prea mult la mine. nu vad neaparat o legatura intre mine si comportamentul prietenilor mei, dar asta e un lucru firesc si natural, placut si ma asteptam sa se fi consumat mult mai devreme. atat tot ! ceea ce am zis despre ...
Re: Re: Acuratete...orgasm.. din 20 apr 2004 18:55 de LatinSexyGuy
Sunt de aceasi parere :p
Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:53 de LatinSexyGuy
Mi se pare aiurea ca daca toti prietenii tai nu mai sunt vrigini trebuie sa nu mai fii nici tu ... daca toti si-ar pune cercel in nas , ti-ai pune si tu ... sau daca toti ar avea Ferrari ar trebui sa iti cumperi si tu?Cred ca te gandesti prea mult la ...
Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:53 de cravataBlo
nu ma jenez sa spun adevarul despre mine.. de aceea incerc sa vorbesc cat se poate de deschis si ma astept ca si ceilalti care ma inteleg sa raspunda la fel. si da, sunt la automatica. dar asta nu cred ca are vreo importanta. anturajul meu e foarte ...
Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:47 de ExoticDream
Eu sunt fata si am aproape 19 ani,nu ma deranjeaza sa recunosc ca mai sunt inca virgina,dar baietii (chiar si unii de aici) nu vor declara asta sus si tare,mai exista inca acea jena ancestrala a sexului tare! Nu avem reuniuni,dar ne mai intalnim ...
Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:40 de ExoticDream
De ce nu te inregistrezi pe forum?Am 3 prietene la 2 facultati 'destepte' din Poli,dintre care 2 cam de varsta ta si tot ca tine!Poate cine stie...Let me know!
Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:39 de Alinutzzza
poate ca ai ramas pana la varsta asta virgin pt ca nu prea ai tupeul necesar...ai incercat sa faci sex cu vreo fata si ea nu a vrut? sau ai avut numai relatii de scurta durata in caqre nu ai avut timp sa procedezi ca atare? Oricum, nu exaspera, ...
Pagina 3377 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |