Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:38 de cravata blo
inteleg ca nu sunt singurul, dar totusi imi e greu sa trec peste asta. sunt curios daca acest mic grup are si mici reuniuni. as fi interesat sa particip la asa ceva daca exista.
care crezi ca e facultatea !?
Re: What\'s wrong?! din 20 apr 2004 18:36 de LatinSexyGuy
O femeie cu experienta ar fi o solutie foarte buna ... nu sunt de acord cu prostituatele indiferent de categoria lor ... ele o fac doar pt bani si nu cred ca le prea intereseaza de tine plus ca - cel putin eu as cred - prima data ar putea fi ceva cu ...
Re: Re: o poveste din 20 apr 2004 18:34 de acim_aztup
imi pare rau daca te-am suparat, dar asa mi s-a parut ca am citit. sunt totusi curios daca astepti sa depasesti pragul de 11 luni si o sa se intample exactla fel !
Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:32 de ExoticDream
Bine ai venit in micutul dar selectul Club al virginilor de pe acest forum!(suntem cativa intre 16 si 21 de ani)Din descrierea ta rezulta ca esti un tip OK,inzestrat cu toate calitatile,ce nu inteleg eu este de ce iti pui problema sa scapi de ...
Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:31 de cravata blo
a inceput deja sa fie cam stresant. am o multime de prieteni care, daca as incerca sa fiu obiectiv, sunt mult mai putin interesanti decat mine din orice punct de vedere. insa ei nu mai sunt de mult timp virgini. eu totusi.. sunt, din pacate. de ...
Re: sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:27 de LatinSexyGuy
Ti-a propus cineva o "prima" , un premiu daca o sa scapi de virginitate anu` asta?Stai relaxat ca o sa vina si momentul tau si cred ca o sa fie ceva special!!!
sunt un virgin de 20 de ani din 20 apr 2004 18:20 de cravata blo
sunt un student la politehnica (nu vreau sa precizez la care facultate) care a ajuns la varsta de 20 de ani si ma indrept vertiginos catre inca un an de adaugat la etatea mea. singura mea mare problema e ca inca sunt virgin !!! nu stiu daca ...
Re: o poveste din 20 apr 2004 18:12 de acim_aztup
:heart: oare ce inseamna asta !?:/
.. multe seri am stat cu tzigara in mana si m-am uitat la stele ascultand rock si contempland la sentimentu' absolut...
:x.. mare pierdere de timp.. filosofia de viata tre sa fie.. "sa mergem, sa fecem, sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt " din 20 apr 2004 18:02 de ExoticDream
Daca tu crezi ca sexul,cluburile,berea si distractia sunt chestii care ma vor face sa-mi schimb optica de viata dupa ce intru la facultate,te inseli!Am prieteni seriosi care sunt la facultate,isi vad si de carte,se si distreaza in limite ...
Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt " din 20 apr 2004 17:54 de ExoticDream
:heart:Cunosc pe cineva care a patit exact asa...intai a crezut ca cineva nu-l mai iubeste,a fost oarecum OK pt ca exista tapul ispasitor in fata propriei constiinte, apoi a constatat ca nu era asa,persoana il iubea, doar ca...el incetase sa mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions? din 20 apr 2004 17:40 de ExoticDream
Pt noi astea mai fara experienta:dupa ce te urci pe cal,ce tehnici deosebite trebuie sa cunosti ca sa te simti bine?Sa te misti tu nu e o idee buna?(Ca de stat teapana poti sa stai oriunde!)Presupun ca propriul instinct si ce am mai vazut si noi ...
Re: Re: sint foarte trist din 20 apr 2004 17:33 de ExoticDream
Domnu' moderator, vezi ca la 2-3 mesaje mai la sud de postul tau se afla ceva care merita atentia butonului DELETE...doar daca nu incalca articolul ala din Constitutie privind libertatea de exprimare!
PS.Nu-ti dau hint mai precis ca poate imi ...
Re: Re: masturbarea la &^_^& din 20 apr 2004 17:10 de ExoticDream
Good point!Oamenii au inceput sa renunte la inhibitii(unii chiar prea mult!) si sa vorbeasca mai deschis despre sexualitatea lor."Joaca" asta cu propria persoana este la inceput o etapa in cunoasterea trupului tau,inveti senzatii ...
Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat din 20 apr 2004 16:07 de princess
Mai am luat odata pentru funn niste picaturi de la sex shop care cica se puneau in bautura(nu mai mult de 8 picaturi in 24 ore) si te innebuneau de placere..orgasm garantat cica:p..dar de unde,ca nu au avut nici un efect:D:D
Re: o poveste din 20 apr 2004 15:00 de FireSoul
Mey, inca mai poti repara ceva... Probabil ca ai crezut ca daca te dezgusta ideea de a face dragoste/sex atunci nu-l mai iubesti. Daca pasiunea scade, nu inseamna ca asta se intampla shi cu iubirea, caci dragostea nu incepe shi nici nu se ...
Re: masturbarea la &^_^& din 20 apr 2004 13:54 de TheBeast
Fratilor dar masturbarea nu este Danger sau Poison !!! Are dreptate cine a spus aici chestia ca atita timp cit ai si un partener real deci daca faci si normnal si te si mastrurbezi sa zicem in egala masura ce e rau ? Toti ziceti sa ca ce sa ...
Re: Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au ince din 20 apr 2004 12:46 de ursulake1
faza cu telina o stiu si am auzit si yo ca da roade .....da cea cu usturoiu nu. si vinul ajuta foarte mult .....
da yo intrebam daca afrodiziacele ajuta o femeie care ajunge mai greu la orgasm cu ceva ?(?)
asta as vrea sa stiu ...
P.S : as ...
Re: Acuratete...orgasm.. din 20 apr 2004 12:37 de ursulake1
daca mergea si siteu era perfect :(
Re: Postinor2 din 19 apr 2004 23:29 de Ioanaxxx
Din cate am citit eu nu e ciclu ce i s-a intamplat. E din cauza medicamentului.
Postinor2 din 19 apr 2004 23:20 de Cata
Salut.Prietena mea a luat Postinor2 dupa ce in timpul sexului s-a rupt prezervativul.Dupa 6 zile a avut sangerari mai multe zile.Teoretic trebuia sa mai treaca inca vreo 10 zile pana sa ii vina normal ciclul.Intrebarea mea e daca i-a venit ciclul mai ...
Pagina 3378 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
64 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |