Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
A avut orgasm ..va avea ?! din 16 apr 2004 22:53 de WhiteAnge
:lol: :D lol daca numa gatul e bine .... au am stat la pat doua zile..am crezut ca nu se mai termina odata si noaptea aia :D
Acu sa raspund la "A avut orgasm ..va avea ?!"
mai... de avut numa voi stiti ...dar daca va avea o poti ajuta ...
EXISTA... din 16 apr 2004 21:46 de ANIA
:heart:(>):heart:CAUTA NU ASTEPTA SA VINE SUFLETUL PERECHE LA T INE.IL VEI GASI SAU TE VA GASI.ITI PROMIT:heart:FII DESTEAPTA SI SIGURA IN CEEA CE FACI(!)NU SE POATE SA NU REUSESTI!FRUNTEA SUS.CAT DESPRE SEX PE PARCURSUL REL NU MAI CONTEAZA ATAT ...
Re: Re: A avut orgasm ..va avea ?! din 16 apr 2004 21:18 de inuendo
brrr daca ar fi avut ar fi stiut... mie era sa imi franga gatul odata...a fost cool...
cum sa o satisfac??? din 16 apr 2004 21:14 de inuendo
incearca asta...sarut-o pe tot corpul...usor...si mangait in acelasi timp...dar evita sani sau vaginul....exploreaza-i corpul...incearca ...deci poti sa te apropii de sani dupa 15-20 min...pe urma poti cobora mai jos...concentraza-te pe ce faci , nu ...
Re: placerea de a-ti vinde trupul din 16 apr 2004 20:02 de Alinutzzza
sa stii ca unele chiar o fac din placere...prostituatele lux..cunosc un caz care ar putea oricand sa se lase cu finantele pe care le are, dar nu vrea...de asta ce sa mai zic? in fond e alegerea fiecaruia ce face cu viata sa...oricum, naspa pt ...
Re: Re: Re: Penis curbat din 16 apr 2004 19:53 de Alinutzzza
de ce intrebi?vrei sa stii daca esti din acelasi sat cu mine?:huh::D
nu stiu de la ce te-ai luat, e treaba ta dar fii linistit,nu am copilarit in nici un sat
....a, si scuza-ma de intrebare, ai o problema cu oamenii veniti de la tara, esti un ...
Re: Re: Re: din 16 apr 2004 18:07 de sabba
Daca mai indrazneste cineva...?:blink:
Cred ca pe aici putem indrazni toti cam cat ne permite indrazneala!;)
Opiniile unora pot fi combatute prin argumente, iar o criza de nervi nu mi se pare a fi un argument!
Apropo', "cum faci, cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 16 apr 2004 17:26 de sabba
Draga un curs de disectie dureaza 2 ore, doua cursuri 4.......o caseta video dureaza cam 1.5h.........si nu stiu de ce te miri avand in vedere ca pana acum am trait aprox. 254.976h!;):D:D
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 16 apr 2004 17:14 de sabba
Si ce intelegi tu prin suflet pereche?
Re: Re: din 16 apr 2004 16:22 de Planorista
Daca mai indrazneste careva sa mentioneze Paolo Coehlo promit ca fac o criza de nervi. Doar pentru ca e la moda nu inseamna ca e si universal valabil. De ce nu Sandra Fucking Brown???
Re: Re: Re: Suflet pereche... din 16 apr 2004 15:43 de Karvi
Da, de cautat nu prea ai cum sa-l cauti... aceasta unire iti este daruita! Exista suflet pereche... chiar daca nu-l gasesti nu-ti pierde speranta...
Re: o poveste din 16 apr 2004 15:22 de Karvi
cind iubesti pentru prima data, chiar daca apare atractia fizica poate interveni ratiunea, (:) mai exista si asa ceva) in special datorita educatiei primite... sau poate interveni frica (la fete, sa nu ramina insarcinate)
Re: ?positions? din 16 apr 2004 14:28 de LatinSexyGuy
Dupa ce o sa o faci te rog sa vii sa ne zici in ce pozitie ai stat :/
Re: ?positions? din 16 apr 2004 14:26 de campioana82
din cate am inteles eu din subiectele tale esti destul de citita, deci probabil teorie stii, iti lipseste experienta.
eu am ales sa stau dedesubt pentru a prelua controlul cel care se afla deasupra mea, crezand ca va fi destul de greu, dar nu a ...
?positions? din 16 apr 2004 11:05 de Alinutzzza
Cate fete cand au facut sex pt I data, au stat deasupra?Sau in orice alta pozitie decat cea a "misionarului"? d c aproape toate cand fac I data (dupa cate am aflat eu de la fete) stau sub partener?Stiu ca asa durerea deflorarii este posubil ...
Re: Re: cum sa o satisfac??? din 16 apr 2004 10:57 de Alinutzzza
si asta e f posibil
Re: A avut orgasm ..va avea ?! din 16 apr 2004 10:53 de Alinutzzza
eu zic sa ii faci o cunilinctie...ai incercat pana acum sa-i faci?e mult mai sensibila si mai excitabila la clitoris si orgasmul, odata ce ai inceput (cred eu) nu va intarzia s apara. nu uita inainte de a incepe un act sexual preludiul ...
Re: Penis curbat din 16 apr 2004 10:45 de Alinutzzza
f multi baieti au penisul curbat, si este ceva absolut normal, chiar daca p multi ii enerveaza ca si p tine:lol:dar faza cu "partida nemaivazuta" unde ai citit-o, frate??;)in carnetelul de notite a lu bunicu??:D...nu cred ca oferi o ...
Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat din 16 apr 2004 10:38 de Alinutzzza
:lol:sau mai am o idee!cumparati tot supermarketul si incercati-le p toate pe rand!poate pana la 80 de ani ii creste si ei libidoul, mai stii???:D
no, acum p bune, chestiile astea numite afrozidiace sunt niste tampenii cu exceptia ...
Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat din 16 apr 2004 10:31 de Alinutzzza
Indoap-o p prietena ta cu capsuni si ciocolata!:p:p:p dar ai grija sa nu se pateze asternutul de altceva decat c trebuie:D:D:D
Pagina 3381 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |