Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

A avut orgasm ..va avea ?!

din 16 apr 2004 22:53 de WhiteAnge

:lol: :D lol daca numa gatul e bine .... au am stat la pat doua zile..am crezut ca nu se mai termina odata si noaptea aia :D Acu sa raspund la "A avut orgasm ..va avea ?!" mai... de avut numa voi stiti ...dar daca va avea o poti ajuta ...

EXISTA...

din 16 apr 2004 21:46 de ANIA

:heart:(>):heart:CAUTA NU ASTEPTA SA VINE SUFLETUL PERECHE LA T INE.IL VEI GASI SAU TE VA GASI.ITI PROMIT:heart:FII DESTEAPTA SI SIGURA IN CEEA CE FACI(!)NU SE POATE SA NU REUSESTI!FRUNTEA SUS.CAT DESPRE SEX PE PARCURSUL REL NU MAI CONTEAZA ATAT ...

Re: Re: A avut orgasm ..va avea ?!

din 16 apr 2004 21:18 de inuendo

brrr daca ar fi avut ar fi stiut... mie era sa imi franga gatul odata...a fost cool...

cum sa o satisfac???

din 16 apr 2004 21:14 de inuendo

incearca asta...sarut-o pe tot corpul...usor...si mangait in acelasi timp...dar evita sani sau vaginul....exploreaza-i corpul...incearca ...deci poti sa te apropii de sani dupa 15-20 min...pe urma poti cobora mai jos...concentraza-te pe ce faci , nu ...

Re: placerea de a-ti vinde trupul

din 16 apr 2004 20:02 de Alinutzzza

sa stii ca unele chiar o fac din placere...prostituatele lux..cunosc un caz care ar putea oricand sa se lase cu finantele pe care le are, dar nu vrea...de asta ce sa mai zic? in fond e alegerea fiecaruia ce face cu viata sa...oricum, naspa pt ...

Re: Re: Re: Penis curbat

din 16 apr 2004 19:53 de Alinutzzza

de ce intrebi?vrei sa stii daca esti din acelasi sat cu mine?:huh::D nu stiu de la ce te-ai luat, e treaba ta dar fii linistit,nu am copilarit in nici un sat ....a, si scuza-ma de intrebare, ai o problema cu oamenii veniti de la tara, esti un ...

Re: Re: Re:

din 16 apr 2004 18:07 de sabba

Daca mai indrazneste cineva...?:blink: Cred ca pe aici putem indrazni toti cam cat ne permite indrazneala!;) Opiniile unora pot fi combatute prin argumente, iar o criza de nervi nu mi se pare a fi un argument! Apropo', "cum faci, cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 16 apr 2004 17:26 de sabba

Draga un curs de disectie dureaza 2 ore, doua cursuri 4.......o caseta video dureaza cam 1.5h.........si nu stiu de ce te miri avand in vedere ca pana acum am trait aprox. 254.976h!;):D:D

Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 16 apr 2004 17:14 de sabba

Si ce intelegi tu prin suflet pereche?

Re: Re:

din 16 apr 2004 16:22 de Planorista

Daca mai indrazneste careva sa mentioneze Paolo Coehlo promit ca fac o criza de nervi. Doar pentru ca e la moda nu inseamna ca e si universal valabil. De ce nu Sandra Fucking Brown???

Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 16 apr 2004 15:43 de Karvi

Da, de cautat nu prea ai cum sa-l cauti... aceasta unire iti este daruita! Exista suflet pereche... chiar daca nu-l gasesti nu-ti pierde speranta...

Re: o poveste

din 16 apr 2004 15:22 de Karvi

cind iubesti pentru prima data, chiar daca apare atractia fizica poate interveni ratiunea, (:) mai exista si asa ceva) in special datorita educatiei primite... sau poate interveni frica (la fete, sa nu ramina insarcinate)

Re: ?positions?

din 16 apr 2004 14:28 de LatinSexyGuy

Dupa ce o sa o faci te rog sa vii sa ne zici in ce pozitie ai stat :/

Re: ?positions?

din 16 apr 2004 14:26 de campioana82

din cate am inteles eu din subiectele tale esti destul de citita, deci probabil teorie stii, iti lipseste experienta. eu am ales sa stau dedesubt pentru a prelua controlul cel care se afla deasupra mea, crezand ca va fi destul de greu, dar nu a ...

?positions?

din 16 apr 2004 11:05 de Alinutzzza

Cate fete cand au facut sex pt I data, au stat deasupra?Sau in orice alta pozitie decat cea a "misionarului"? d c aproape toate cand fac I data (dupa cate am aflat eu de la fete) stau sub partener?Stiu ca asa durerea deflorarii este posubil ...

Re: Re: cum sa o satisfac???

din 16 apr 2004 10:57 de Alinutzzza

si asta e f posibil

Re: A avut orgasm ..va avea ?!

din 16 apr 2004 10:53 de Alinutzzza

eu zic sa ii faci o cunilinctie...ai incercat pana acum sa-i faci?e mult mai sensibila si mai excitabila la clitoris si orgasmul, odata ce ai inceput (cred eu) nu va intarzia s apara. nu uita inainte de a incepe un act sexual preludiul ...

Re: Penis curbat

din 16 apr 2004 10:45 de Alinutzzza

f multi baieti au penisul curbat, si este ceva absolut normal, chiar daca p multi ii enerveaza ca si p tine:lol:dar faza cu "partida nemaivazuta" unde ai citit-o, frate??;)in carnetelul de notite a lu bunicu??:D...nu cred ca oferi o ...

Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat

din 16 apr 2004 10:38 de Alinutzzza

:lol:sau mai am o idee!cumparati tot supermarketul si incercati-le p toate pe rand!poate pana la 80 de ani ii creste si ei libidoul, mai stii???:D no, acum p bune, chestiile astea numite afrozidiace sunt niste tampenii cu exceptia ...

Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat

din 16 apr 2004 10:31 de Alinutzzza

Indoap-o p prietena ta cu capsuni si ciocolata!:p:p:p dar ai grija sa nu se pateze asternutul de altceva decat c trebuie:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3381 din 3731
«   1 ... 3378   3379   3380   3381   3382   3383   3384 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare