Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

A avut orgasm ..va avea ?!

din 16 apr 2004 05:03 de aditza8

Vreau sa aflu mai multe despre acest subiect ! daca se poate :unsure: Prietena mea nu stie daca a avut orgasm vreodata (si`a inceput acum un an viata sexuala). Cum isi va da seama cand va avea (sau poate a avut ) :( . Poate fi una din acele ...

Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat !

din 16 apr 2004 01:42 de ursulake1

Am citit ca afrodiziacele ajuta femeile sa ajunga la oragasm. Voi ati incercat vreunul ? Daca da as vrea sa stiu si yo care este bun .....si daca intradevar ajuta cu ceva. Multumesc anticipat.

Re: Re: o problema

din 15 apr 2004 22:35 de xulescui

mdah ... pai m-am dus la un doctor si a zis ca e ceva normal :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 15 apr 2004 21:50 de Aluka

Da' cand ai avut mama draga timp de toate astea?;):D:D Ca si daca le visai nu aveai timp sa visezi tot ce ne-ai povestit pana acum!:D:D:D

Re: Cadou de Iepuras!

din 15 apr 2004 21:27 de Alinutzzza

chiar daca PASTELE a cam trecut,..... 1.sa fiu langa el ca-n toate zilele de cand suntem impreuna, dupa mine e cel mai valoros cadou pt el(mai ales c ziua lui a fost in noaptea invierii) 2. SA SCAP DE BOALE!!! :(

Re: o problema

din 15 apr 2004 19:17 de Raspunsul

E ceva normal daca sunt ceea ce cred eu. In plin debut de pubertate, incepe sa apara si parul in zonele intime. Asa ca, ceea ce nu e vizibil pe piele de pe cap de exemplu, este vizibil aici sau pe sfarcuri. Sunt niste foliculi, inerenti fiecarui ...

Re: ORGASM

din 15 apr 2004 18:40 de Cynthia

eu stiam ca se numeste petting si nu stiu daca poate fi bagat in categoria "sex".in fine e o modalitate de a te cunoaste mai bine atat pe tine cat si pe partener,e o chestie pregatitoare pt actul sexual de mai tarziu

Re: cum sa o satisfac???

din 15 apr 2004 18:35 de Cynthia

cred ca nu o exciti indeajuns.trebuie sa ai rabdare fetele intra mai greu in atmosfera sa zic asa.plus ca daca ii pui mana direc pe clitoris fara nimic pregatitor,in loc de ceva placut va avea o senzatie de durere .cam asa se explica.asa ca ...

Re: Re:

din 15 apr 2004 17:08 de Alinutzzza

eu i-am zis la o prietena sa-mi dea in carti si s-a dus la o femeie care cica e f buna si mi-a spus azi ca aia a spus ca a picat carter sigura ca o sa ma culc cu prietenul meu neprotejat si ca voi ramane insarcinata si ca ma va duce el la un ...

Re:

din 15 apr 2004 16:59 de princess

Da mi s-a ghicit in carti...si am ramas surprinasa,totul s-a intamplat exact cum mi s-a spus si vorbesc foarte serios..plus ca am aflat niste lucruri de familie pe care eu nu le stiam...iar cand le-am spus alor mei au ramas surprinsi ca de unde ...

din 15 apr 2004 16:37 de Alinutzzza

dimpotriva, cred ca fetele care se masturbeaza au o mult mai mare sensibilitate "acolo jos" pt ca clitorisul este mult mai sensibil atunci cand este atins. nu stiu d c zice ca nu-i place,poate o sperie senzatia, dar esti sigur ca nu ...

Re: Re: Re: Diferenta de maturizare fete-baieti

din 15 apr 2004 13:40 de campioana82

Cred ca daca e vorba de dragoste nu conteaza nimic. totul este cum iti doresti.

din 15 apr 2004 13:02 de campioana82

POATE NU O ATRAGI,POATE NU STII CUM SA O IEI, ASTA IN CAZUL IN CARE E LIPSITA DE EXPERIENTA. MERGI CU EA LA UN CABINET SPECIALIZAT, POATE E O PROBLEMA MEDICALA. SINCER EU CRED CA ESTE FRIGIDA DAR SI ASTA SE POATE TRATA, CU MULTA RABDARE. DAR MAI ...

cum sa o satisfac???

din 15 apr 2004 10:26 de NimeniAltu

am si eu o problema.de fapt ea are. :)totimpu cand o ating jos,nu suporta.zice ca e f sensibila jos, si vreau sa-mi ziceti care e treaba,daca stiti pe cineva care a mai fost in situatia ei,din ce cauza ??.si ce sa fac ca sa o satisfac?p.s. nu am ...

Re: pozitii

din 15 apr 2004 09:13 de Alinutzzza

o pozitie perfecta nu exista.pt. ca gandeste-te, daca gasesti u si cu prietena o "pozitie perfecta", si o repetati dati in sir, va veti satura de ea si veti trece la altceva.fiind si o pozitie in care amandoi au parte de excitatie ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 apr 2004 22:29 de jaden

aici nu era vorba de citi carti, de cultura mea in raport cu a ta, si asta mai departe...era vorba de citit reviste...'de fete', cum ziceai tu. Vorbesc in cunostinta de cauza, pe la 14-15 ani, citeam 'reviste de fete', si tocmai de accea pot ...

Re: Re: Re: Cadou de Iepuras!

din 14 apr 2004 16:07 de Quankhi

Frumnos mesaj...dar te intrev eu pe tine...cate din persoanele pe care le cunosti sau care traiesc in jurul tau cred cu adevarat in chestia asta, sau macar inteleg o parte din ea? In scurta si inexorabila mea viata am invatat ca nu are rost sa ma ...

Re: o problema

din 14 apr 2004 11:43 de Alinutzzza

sigur ai vreo boala care se poate transmite, chiR DACA N-AI LUAT-O PRIN CONTACT SEXUAL...DACA AI DOAR 14 ANISORI...:pACUMA PE BUNE, CEEA CE AI TU S-AR PUTEASA SE CHEME HERPES GENITAL, O BOALA F PACATOASA CARE DISPARE GREU. NU VREAU S TE SPARII, ...

Re: Re: Re: Re:

din 14 apr 2004 11:33 de Alinutzzza

daca ai fi citit tu toate cartile care le-am citit eu.....si nu-mi cumpar reviste de fete, ci doar le citesc cand imi pica in mana:.

Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 14 apr 2004 01:38 de princess

Pai daca baiatul nu stii cum sa mearga fara taticu..??:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3382 din 3731
«   1 ... 3379   3380   3381   3382   3383   3384   3385 ... 3731   »

loading...