Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: e grav?

din 10 apr 2004 12:03 de ExoticDream

Eu tare as vrea sa stiu daca exista BAIETI virgini la varsta de 19 ani! Pe cuvantul meu de onoare ca pe aceia i-as stima imens! Un baiat care nu s-ar lasa manat de hormoni si ar astepta ca clipa "aceea" sa se produca cu cineva special e ...

Re: Re: Re: Cadou de Iepuras!

din 10 apr 2004 11:56 de ExoticDream

Este cel mai frumos lucru pe care l-am citit vreodata! ALEX, incearca sa intelegi fiecare cuvant de aici, incearca sa te detasezi de ceea ce gandesti si simti in clipa asta si sa te lasi patruns de miile de adevaruri cuprinse in textul asta. ...

Re: placerea de a-ti vinde trupul

din 10 apr 2004 11:41 de ExoticDream

Mie astfel de lucruri imi provoaca o greatza organica!Poti vinde absolut orice,dar nu si pe tine insuti!Sunt total impotriva comertului de trup, ca si de suflet. Din pacate...exista printre noi multi care isi "vand" trupul pt o noapte ...

Re: placerea de a-ti vinde trupul

din 10 apr 2004 11:13 de adrian

tot eu sant.as mai dorii sa stiu si cum se simte o aseamenea fata ce este in sufletul ei,pentru ca nu imi vine sa cred ca ar putea sa fie chiar indiferenta

Placerea de a-ti vinde trupul

din 10 apr 2004 11:09 de adrian

as vrea sa stiu ce parere aveti despre placerea de a-ti vinde trupul?daca santeti de acord cu asta?acum o sa va povestesc ce am vazut eu cand am fost plecat in spania.mergand cu autocarul intr-o excursie la intrare in barcelona era o strada in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Recunosc..este off topic !

din 10 apr 2004 10:25 de Aluka

Nemesis,stii un site deosebit unde sa pot citi despre toate astea?

Re: Re: sex oral

din 10 apr 2004 07:08 de WooDoo

nu o chinui delok`, nici nu-i cer sa-mi faca oral..o face ea din placere:D nu e vorba numai de ea..si cu alte fete am patit..iar unele au fost chiar dezamagite..incat a trebuit sa mimez placerea:.

Re: Cadou de Iepuras!

din 9 apr 2004 23:51 de levi82

Intradevar, a sosit pastele, si cu ocazia asta le urez tuturor Sarbatori fericite! si sa va aduca iepurasul ceea ce doriti!:D Raspunsurile mele la cele 2 intrebari sunt: 1)I-as oferi o seara de neuitat intr-o atmosfera romantica, intr-un ...

Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras!

din 9 apr 2004 23:28 de princess

Mai sper ca tu nu faci misto acum..:(Eu am vorbit foarte serios..a fost o persoana la care am tinut foarte mult..:(

Re: Re: Cadou de Iepuras!

din 9 apr 2004 23:25 de Aluka

SPECIAL PENTRU TINE ALEX ! Dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet, si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu ...

Re: Re: Re: Cadou de Iepuras!

din 9 apr 2004 23:21 de Aluka

PENTRU ALEX SI PRINCESS Sper ca in aceasta noapte,Dumnezeu sa va ofere un mic memento cu acele persoane de care va este atat de dor! Sper sa le puteti atinge,saruta ,vorbi,chiar daca asta se va intampla doar intr-un vis!Credeti si se va ...

Re: sex oral

din 9 apr 2004 22:19 de princess

Dar ei ii place cand iti face tie oral..(?)Daca o face doar pentru placerea ta,atunci nu mai chinui fata degeaba..:pTi s-a mai intamplat si cu alte tipe lucrul asta sau numai cu ea(?)

Re: sex oral

din 9 apr 2004 21:27 de Infector

Ei i-ai spus chestia asta sau mimezi ca iti place?

Re: Cadou de Iepuras!

din 9 apr 2004 21:16 de Infector

La cei ce au plecat spre un loc mai bun acolo Sus, sa-i mai vad macar o clipa, sa le spun tot ce nu am apucat sa le spun.

Re: Re: Re: Re: e grav?

din 9 apr 2004 21:02 de copilita

Imi permit sa-ti amintesc ca tu nu eshti moderator ca sa 'veghezi', ci sa 'moderezi'... ceea ce presupune macar raspunsul la nishte intrebari care ti se pun...(repet:raspuns, nu eschiva...); shi totushi, incepe sa ma chinuie tot mai tare ...

Re: Re: Re: pozitii

din 9 apr 2004 19:10 de Aluka

Unii suntem chiar doctori!Doctor Aluka ,sexolog amator,prescrie sfaturi si tratamente vesele!:D:D:D

Re: Re: pozitii

din 9 apr 2004 19:04 de WooDoo

da, foarte spiritual ca intotdeauna:D:D daca troneaza sau domneste o parere unanima, nu-s curios:D:D eu am intrebat doar care e parerea voastra, daca tot sunteti asa mari experti:D:D

Re: Re: pozitii

din 9 apr 2004 18:52 de WooDoo

pai comunicam tot timpul si vorbim foarte deschis.era doar o intrebare, o curiozitate si am vrut sa aflu pareri. oricum multumesc pt sfat..o sa tin cont de ceea ce ai zis tu:D:D

Re: Re: Re: Re: e grav?

din 9 apr 2004 17:49 de Aluka

Domnule Infector..,s-ar putea ca numarul cu pricina sa iti poarte ghinion!Vezi deci..,posteaza daca ai ce si lasa oamenii in pace si nu le mai edita mesajele aiurea!Ca s-ar putea ca maine,sa nu mai gasesti butoanele alea doua,pe care te bizui ...

Re: Re: Re: vibrator?

din 9 apr 2004 17:08 de princess

Off mai dar ce dreptate ai..;):D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3385 din 3731
«   1 ... 3382   3383   3384   3385   3386   3387   3388 ... 3731   »

loading...