Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: din 13 apr 2004 22:27 de jaden
:lol::lol::lol::lol:
reviste de fete, cica... :lol::lol::lol:
ce ma 'omoara' pe mine adolescentele alea informate dintr-o revista de doi lei, care le construieste o imagine deformata despre viata, lumea, relatie de cuplu, care le ...
Re: Love on the internet din 13 apr 2004 19:36 de Alinutzzza
Un lucru care pe zi ce trece devine o moda ... multa lume intra pe internet interesata de a gasi pe cineva portivit ... poate chiar dragostea vietii ... ar trebui sa apara o ingrijorare ... tinerii nu mai merg la discoteci prin baruri ... prefera sa ...
Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe din 13 apr 2004 19:24 de Planorista
Eu am priceput asa: ca nu conteaza culoarea ochilor sau dimensiunea nasului sau proportia dintre lobul urechii drepte si barbie DAR conteaza cit se ingrijeste. Si e si normal sa fie asa. Pe mine, personal nu ma deranjeaza daca partenerul de ...
Re: sex oral din 13 apr 2004 19:23 de Alinutzzza
auzi.....da spune-mi si mie de ce-l mai practicati daca nu iese nici o placere din asta(?)(?)sexul e facut pentru placere,nu(?)(?)(?)
n-are nici o logica...daca nu simti nimic,atunci fa-o simplu,renunta la sexul oral, ca pt. tine etimp pierdut ...
Re: Re: Re: din 13 apr 2004 19:10 de LatinSexyGuy
Mda intradevar in Prosport si in Gazeta Sporturilor nu puteam sa citesc asa ceva ... dar totusi ai incredere in ce scriu aia ca sa isi vanda revistele?:love:
Re: Re: din 13 apr 2004 19:07 de Alinutzzza
daca vrei sa afli de unde stiu,citeste reviste de fete........daca te intereseaza;)
Re: Re: Re: Re: e grav? din 13 apr 2004 18:11 de LatinSexyGuy
Daca vrei amanunte cauta-ma pe privata ;)
Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe planeta? din 13 apr 2004 15:54 de Alinutzzza
Adevarul e ca romanii sunt urati pt. ca pe barbatii din Romania ii intereseaza EXTREM de putin infatisarea, si mai ales,inainte de asta,IGIENA!!!Ex:Adica, bai omule, sa te duci sa joci baschet o ora in sir si apoi sa vii a doua zi cu acelasi ...
Re: Re: Love on the internet din 13 apr 2004 15:12 de LatinSexyGuy
Daca ai avea si tu un user inregistrat poate as putea cere detalii de la tine ... dar asa nu prea sunt sanse :p:wacko::(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2004 13:49 de sabba
Brrrrrr!
Si eu am cam multe mesaje off topic!
Oare o sa ne taie Infector?:huh::huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2004 13:27 de Infector
Mai "smechere" , politistul sub acoperire al forumului, RoboCop virtual, cel ce veghezi asupra noastra a celor mici si neinsemnati in fata ta ... va treb sa te atentionez ca incepi sa ai cam multe posturi ce deviaza de la subiect si ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericit din 13 apr 2004 13:15 de ExoticDream
Adica nu ma crezi?:unsure: Uite, daca as avea de ales intre un baiat frumos tare si unul dragutzel, sa stii ca l-as prefera pe cel dragutzel pt ca la noi baietii frumosi stiu ca sunt rara avis si sunt extrem de infumurati,schimba partenerele ca ...
Re: Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericiti de din 13 apr 2004 13:09 de Infector
Daaaa, mie-mi spui ...
Re: Re: Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe din 13 apr 2004 13:07 de ExoticDream
N-am spus ca EU vreau baietzei frumusei,pur si simplu constatam ca modelul asta cam lipseste pe la noi!E adevarat,aspectul fizic nu PREA conteaza pt mine,apreciez in primul rand inteligenta si caracterul persoanei si abia apoi ma uit cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 12 apr 2004 23:15 de sabba
Auzi bei!
Afla de la mine ca mie nu-mi plac astia cu mercedesuri, x5-uri.....si alte maghernite din astea!
Si daca vrei sa nu se prinda Infector ca te dai la mine......lasa ca ma dau eu la tine!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 12 apr 2004 23:12 de Aluka
Bei...,gasesc si eu o aluzie subtila sa nu se prinda infector din nou,ca ma dau la tine si totodata sa te cointeresez in problema asta...,si tu....!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 12 apr 2004 23:08 de sabba
Pai eu te intrebam pe tine unde scrie....:wacko::wacko:
Eu n-am o regula, n-am mercedesuri........si de unde ar trebui sa stiu ce calibru ai tu, ca sa stiu daca esti sau nu compatibil cu un mercedes?????:wacko::wacko::wacko::wacko:
Offffff, ...
Re: Re: Re: caz feicit din 12 apr 2004 22:13 de qqq
bine ai zis-o!
Re: Re: Re: la cati dintre voi s-a rupt atza din 12 apr 2004 20:20 de Infector
Aluka ne spune noua ce facea el :D
PS:Am sa iti ignor rautatile..daca atata poti tu...ce sa-i facem.
Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe planeta? din 12 apr 2004 20:16 de Infector
Mie mi-o placut o vorba a lui Aurel Tamas : "Romancele sunt cele mai frumoase (bune) femei dar si romanii sunt barbati adevarati ... pentru ca stau romancele cu ei"
Daca eram asa haladiti nu stateau asa femei frumoase cu noi ...
Pagina 3383 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |