Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: la cati dintre voi s-a rupt atza din 12 apr 2004 20:20 de Infector
Aluka ne spune noua ce facea el :D
PS:Am sa iti ignor rautatile..daca atata poti tu...ce sa-i facem.
Re: Sint romanii cei mai nefericiti de pe planeta? din 12 apr 2004 20:16 de Infector
Mie mi-o placut o vorba a lui Aurel Tamas : "Romancele sunt cele mai frumoase (bune) femei dar si romanii sunt barbati adevarati ... pentru ca stau romancele cu ei"
Daca eram asa haladiti nu stateau asa femei frumoase cu noi ...
Re: Re: Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu dege din 12 apr 2004 19:45 de princess
Offf mai..s-o putea si asta..daca o trage de fiare cu limba:D:D:DOricum la mine nu a mers...:D:D
Re: PLS HELP din 12 apr 2004 17:08 de Planorista
Fiind virgina nu ai cum sa-ti dai cu parerea despre ce este normal si ce nu. Candidoza nu este o tragedie iar lidiboul crescut este normal... daca mai tin eu bine minte de pe vremea cind eram fata mare. Cauta sa te adresezi oricarui ginecolog, ...
Re: Cadou de Iepuras! din 12 apr 2004 15:09 de sabba
Cadou......nu i-am luat nimic......pentru ca au fost magazinele inchise!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 14:46 de sabba
Lasa naibii prospectu' ala!:D:D:D
Dupa mine trebuia sa te iei draga, nu dupa unu' si dupa altu'!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 12 apr 2004 13:14 de ExoticDream
Mult si fara folos? Ai avut rabdare sa citesti macar? Daca da, da-mi un singur exemplu in care ce scrie acolo e fals dupa parerea ta!
In privinta gandului catre cei care au murit inainte de timpul lor, subscriu 101%.M-a miscat si pe mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 11:23 de Aluka
Asa imi trebuie....,daca ma iau dupa unul si dupa altul..!
Trebuia sa citesc prospectu'..!;):D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 10:24 de sabba
Fuck!
Iar ai incurcat! Si daca nu ti-am spus de o suta de ori!
Postinorul se ia dupa ce-ti f--- unul ......, nu inainte, preventiv!:D:D:D:D
Bai, ce ti-e si cu copiii astia! Daca tin ei minte ceva......!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi din 12 apr 2004 09:50 de Aluka
Nici acum n-ar fi prea tarziu...!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrat din 12 apr 2004 09:31 de sabba
Aluka, cred ca daca te intepam la ora aia tasnea din tine bere, nu sange!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: sex oral din 12 apr 2004 01:17 de Aluka
Auzi...bai Infector...?
Tu ai texte..?:D:D:D
P.S. Sabba shtie..!Raspunde-i tu Sabba..!:D:D:D:D:D:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 12 apr 2004 01:10 de Aluka
Pai...,hai inapoi in RO si te fac miliardara!:D:D:D:D:D
Re: Re: placerea de a-ti vinde trupul din 10 apr 2004 19:54 de Aluka
Wrong!Vopseaua se va matui,tapiteria se va sfasia sau pata ,dintr-n ghinion stupid!
Tot dintr-un ghinion stupid unui betiv ii se va parea vesel sa desenez porcarii cu cheia pe caroserie!
Si la urmatoarea serie nou aparuta,iti vei dori o ...
Re: Love on the internet din 10 apr 2004 19:20 de sapho
da,uite ca cineva care a avut spirit de observatie...nu ca tine:)si totusi,daca vrei sa stii mai multe despre noi fetele:P cauta-ma in privat.pa pa
Re: placerea de a-ti vinde trupul din 10 apr 2004 19:16 de Planorista
In primul rind hai sa facem diferenta intre "placerea" de ati vinde trupul si "nevoia" de ati vinde trupul. Pentru ca, daca a face trotuarul este intr-adevar o placere, ar insemna sa le vedem pe fetitele de la colt sau de pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 10 apr 2004 14:55 de sabba
Macar in zilele astea ar fi frumos sa nu ne mai haraim!:)
Nu de alta , dar dupa cateva zile de pace si liniste.......chiar vom simti nevoia sa o luam de la capat!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: e grav? din 10 apr 2004 14:47 de sabba
Au existat!
Dar au depasit varsta de 19 ani, acum!
Mare pacat!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 10 apr 2004 13:55 de princess
Mai viata mea sexuala nu e saraca deloc..dar daca o pot imbogati cu ceva..de ce nu(?):D:D
Re: Re: Re: sex oral din 10 apr 2004 13:26 de Infector
Uite am gasit o chestie ce v-ar putea ajuta.E pentru ea ... de citit si retinut.
PERFECT BLOW-JOB
Cum se face un blow job perfect? Raspunsul la aceasta intrebare variaza de la un barbat la altul, dar au fost cativa care au scris adevarul ...
Pagina 3384 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||