Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu dege din 12 apr 2004 19:45 de princess
Offf mai..s-o putea si asta..daca o trage de fiare cu limba:D:D:DOricum la mine nu a mers...:D:D
Re: PLS HELP din 12 apr 2004 17:08 de Planorista
Fiind virgina nu ai cum sa-ti dai cu parerea despre ce este normal si ce nu. Candidoza nu este o tragedie iar lidiboul crescut este normal... daca mai tin eu bine minte de pe vremea cind eram fata mare. Cauta sa te adresezi oricarui ginecolog, ...
Re: Cadou de Iepuras! din 12 apr 2004 15:09 de sabba
Cadou......nu i-am luat nimic......pentru ca au fost magazinele inchise!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 14:46 de sabba
Lasa naibii prospectu' ala!:D:D:D
Dupa mine trebuia sa te iei draga, nu dupa unu' si dupa altu'!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 12 apr 2004 13:14 de ExoticDream
Mult si fara folos? Ai avut rabdare sa citesti macar? Daca da, da-mi un singur exemplu in care ce scrie acolo e fals dupa parerea ta!
In privinta gandului catre cei care au murit inainte de timpul lor, subscriu 101%.M-a miscat si pe mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 11:23 de Aluka
Asa imi trebuie....,daca ma iau dupa unul si dupa altul..!
Trebuia sa citesc prospectu'..!;):D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 12 apr 2004 10:24 de sabba
Fuck!
Iar ai incurcat! Si daca nu ti-am spus de o suta de ori!
Postinorul se ia dupa ce-ti f--- unul ......, nu inainte, preventiv!:D:D:D:D
Bai, ce ti-e si cu copiii astia! Daca tin ei minte ceva......!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi din 12 apr 2004 09:50 de Aluka
Nici acum n-ar fi prea tarziu...!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrat din 12 apr 2004 09:31 de sabba
Aluka, cred ca daca te intepam la ora aia tasnea din tine bere, nu sange!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: sex oral din 12 apr 2004 01:17 de Aluka
Auzi...bai Infector...?
Tu ai texte..?:D:D:D
P.S. Sabba shtie..!Raspunde-i tu Sabba..!:D:D:D:D:D:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 12 apr 2004 01:10 de Aluka
Pai...,hai inapoi in RO si te fac miliardara!:D:D:D:D:D
Re: Re: placerea de a-ti vinde trupul din 10 apr 2004 19:54 de Aluka
Wrong!Vopseaua se va matui,tapiteria se va sfasia sau pata ,dintr-n ghinion stupid!
Tot dintr-un ghinion stupid unui betiv ii se va parea vesel sa desenez porcarii cu cheia pe caroserie!
Si la urmatoarea serie nou aparuta,iti vei dori o ...
Re: Love on the internet din 10 apr 2004 19:20 de sapho
da,uite ca cineva care a avut spirit de observatie...nu ca tine:)si totusi,daca vrei sa stii mai multe despre noi fetele:P cauta-ma in privat.pa pa
Re: placerea de a-ti vinde trupul din 10 apr 2004 19:16 de Planorista
In primul rind hai sa facem diferenta intre "placerea" de ati vinde trupul si "nevoia" de ati vinde trupul. Pentru ca, daca a face trotuarul este intr-adevar o placere, ar insemna sa le vedem pe fetitele de la colt sau de pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 10 apr 2004 14:55 de sabba
Macar in zilele astea ar fi frumos sa nu ne mai haraim!:)
Nu de alta , dar dupa cateva zile de pace si liniste.......chiar vom simti nevoia sa o luam de la capat!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: e grav? din 10 apr 2004 14:47 de sabba
Au existat!
Dar au depasit varsta de 19 ani, acum!
Mare pacat!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrator? din 10 apr 2004 13:55 de princess
Mai viata mea sexuala nu e saraca deloc..dar daca o pot imbogati cu ceva..de ce nu(?):D:D
Re: Re: Re: sex oral din 10 apr 2004 13:26 de Infector
Uite am gasit o chestie ce v-ar putea ajuta.E pentru ea ... de citit si retinut.
PERFECT BLOW-JOB
Cum se face un blow job perfect? Raspunsul la aceasta intrebare variaza de la un barbat la altul, dar au fost cativa care au scris adevarul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 10 apr 2004 13:18 de Infector
Era YLoveCamelia cel ce spunea "nu cred ca intelegi".
E o tara democratica, am dreptul la pareri.
Bine ca iti pare rau, asta e ce sa-i facem.In viata mai apar si dazamagiri.
Daca "Sincer...imi pare rau!" e din nou o ...
Re: Re: Re: Cadou de Iepuras! din 10 apr 2004 12:48 de Infector
Eu ma gandeam la cei ce au murit atunci cand nu era timpul lor (ex: accident) ... ce mi-ai scris tu ... mult si fara folos pentru mine
Pagina 3384 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |