Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: iubire din 7 apr 2004 20:42 de Aluka
Doar ..semnul focului!;)
Re: Re: iubire din 7 apr 2004 20:20 de sabba
Mda! Unde a fost foc, ramane cenusa! Dar daca suflii in cenusa nu mai ramane nimic!:x
Re: prietena mea... din 7 apr 2004 19:10 de ExoticDream
Eu zic sa nu. Depinde cat de mult tii la relatia voastra. Stiu cupluri care au facut asta dupa ani buni de casnicie reusita si pe urma s-au despartit (ea s-a dus aiurea dupa femei,el a ramas singur intrebandu-se daca a meritat).
Inca un ...
Re: Re: o poveste din 7 apr 2004 18:56 de ExoticDream
De obicei se intampla invers...adica animalele de "ei" ne transforma in stane de piatra, imune la orice sentiment posibil, ne marcheaza viata cu neseriozitatea, lipsa de maturitate si dorinta lor nebuna de a face sex.
Totusi...n-am ...
Re: o poveste din 7 apr 2004 17:40 de Labush
io il urasc pe andrei gheorghe ,dar are dreptate maharajahul : care e problema? tu ce vrei de fapt? ceea ce ai facut e e simplu: ai facut cum ai simtit si bravo plus ai mai adus pe lume inca un barbat,adica dintr-un pusti ai facut un ins ...
Candidoza persistenta! din 7 apr 2004 14:36 de ScufitaRosie
Am si eu nevoie de un sfat cat de cat.Am o scurgere vaginala abundenta si albicioasa de cand ma stiu. Pana acum catva timp am crezut ca era normal, din cate am citit, daca nu avea vreun miros neplacut,sau aveam vreo senzatie de mancarime sau arsura, ...
Re: Recunosc..este off topic ! din 7 apr 2004 13:09 de tataYa
nu cred ca exista un subiect mai generos in ati da cu parerea ca nasterea Universului.Este preocuparea aproape obsesiva a omenirii inca de la inceputurile ei.
Putem sa aberam pe tema asta si sa parem mai destepti decat altii pentru ca am citit ...
Re: prietena mea... din 7 apr 2004 01:29 de Aluka
Pe prietena ta o cheama Vasile?:D:D:D
Re: iubire din 7 apr 2004 00:41 de anyahsa
Probabil nu mai ai multe sanse cu cel din Spania (nu ai spus daca se mai intoarce sau nu), dar nici cu actualul nu cred ca ai sanse prea mari din moment ce nu simti nimic pt el. E posibil sa ajungi sa-l iubesti in timp, dar e la fel de posibil sa ...
Re: prietena mea... din 7 apr 2004 00:35 de anyahsa
Esti sigur ca ai putea face sex cu prietena ta si cu inca un tip? S-ar putea sa va afecteze relatia in viitor... in rau...:unsure:
Re: Re: Re: Anticonceptionale din 7 apr 2004 00:30 de marius0406
draga prietene,cred ca esti cam necajit; te simti singur?te refuza chiar... toate?as putea sa fac ceva pt tine: spune-mi daca esti interesat;am niste tinere dispuse;
cauta-ma;astept;
prietena mea... din 7 apr 2004 00:24 de marius0406
prietena mea ma roaga de ceva timp sa-i ofer o partida de sex in grup; eu as dori sa-i indeplinesc aceasta dorinta, insa nu cred ca as gasi vreun baiat dispus sa accepte acest gen de... aventura; daca suntetzi din bucuresti, dragutzi, discreti, ...
Re: la cati dintre voi s-a rupt atza din 7 apr 2004 00:21 de marius0406
vorbesti de prima laba, sau...?
daca o faceai cu prezervativ, poate nu se rupea;condoleantze...
Re: o poveste din 6 apr 2004 23:26 de princess
Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti faci un jurnal pentru copilariile astea?:p
Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt " din 6 apr 2004 23:22 de copilita
in decizia ta finala, varianta ta conteaza 99%, si a noastra, a celorlati, 1%... shi uite asha, ti-ai facut cei 100% de care aveai nevoie, ia-i, linshteshte-te, incepe, renunta, shi toti traim fericiti in continuare...
(nu vreau sa par ...
Re: Intrebare de baraj !! va rog fara rautati din 6 apr 2004 23:15 de copilita
sunt doua boli diferite, nu este aceeasi boala, care apare la diferite parti ale corpului... implicit, herpesul genital nu are nici o legatura cu cel aparut la nivel bucal;
Re: Re: cine castiga: masina sau femeia? din 6 apr 2004 22:54 de copilita
sa fim serioshi!! snobii shi oamenii fara valoare acizitioneaza, afisheaza, shi folosesc in scopul de a se face respectati, admirati, 'iubiti', etc, astfel de obiecte ca mashini, bijuterii, haine opulente, iar snoabele shi femeile fara valoare ...
Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!? din 6 apr 2004 22:41 de copilita
neghiobi, inensibili, proshti, deshtepti, profitori, exista tot ce vrei... orice om vrei, exista...trebuie doar sa shtii ce vrei, sa shtii sa obtii ce vrei, shi sa te fereshti de ce-ti repugna prin definitie... nu tre' s afacem nici ...
O poveste de dragoste.... din 6 apr 2004 21:55 de INOkE
Am si eu o poveste de dragoste. Am iubit odata un baiat...L-am cunoscut in scoala. de aceeasi varsta cu mine. a fost un flirt copilaresc.apoi din greseala..ne-am combinat...primul meu sarut.A fost primul meu prieten.Cand ma intalneam cu el, nu mai ...
Re: Love on the internet din 6 apr 2004 20:41 de sapho
eu am o relatie cu cineva pe care am intalnit pe internet.chiar astazi aniversam un an de cand suntem impreuna.sunt fericita cu ea ,cu toate ca ne despart cativa kilometri buni si ne vedem nu f des...mai multe dezvaluiri nu va fac:)
Pagina 3387 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
74 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |