Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cititi si intelegeti dupa propiile puteri

din 5 apr 2004 21:04 de ExoticDream

Doamne....iar ai dat CTRL-C si CTRL-V! Tii cartile cu citate pe masa sau le cauti pe Internet? Ce vorbe de duh....aproape sa cad de pe scaun! Daca tu crezi ca noi suntem schimbatori, te inseli amarnic, tocmai ca noi avem principii beton, nu ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2004 20:56 de Aluka

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ci

din 5 apr 2004 20:51 de ExoticDream

Am incercat si eu....,dar no chance! Nu de alta, dar nu ma simt deloc ratata, poate altii sufera de asa ceva, eu ma simt OK chiar daca un neavenit s-a intersectat in mod aleator si nefericit cu traiectoria vietii mele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti...

din 5 apr 2004 20:37 de ExoticDream

Daca stai in banca ta si nu mai sari la gatul meu, sunt de acord.Fiecare e liber sa vb aici,deal?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina s

din 5 apr 2004 20:28 de Aluka

Infectorashule..,ai podul plin!:D:D:D Good point,dream!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina s

din 5 apr 2004 20:25 de Infector

De aceea tu te numesti ExoticDream iar eu ma numesc Infector. Cum sunt aici sunt si in realitate, pentru ca si asta este realitate...chiar nu intelegeti? Cand eram mic imi placeau cuvintele astea: Eu sunt mic, Tu fa-ma mare Eu sunt slab, Tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau f

din 5 apr 2004 20:20 de ExoticDream

Nu cred ca inseala prea mult.Uneori inveti mai multe despre cineva atunci cand il vezi din exterior, adica obiectiv,decat din apropiere.Noi suntem aici niste ousideri in viata ta si fata de noi te porti poate mai natural decat fata de alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt "

din 5 apr 2004 20:19 de Aluka

Special pentru tine,dream: -Valoarea unui om rezida in ceea ce da el si nu in ceea ce este el capabil sa primeasca.(Albert Einstein) P.S. Sa tii seama si de asta!;)

din 5 apr 2004 20:14 de Infector

Polii opusi se atrag ... ce zici? :p

din 5 apr 2004 20:13 de Aluka

Nu dispera..!Cei care iti vor place de acum incolo cu adevarat, vor fi cu totul si cu totul speciali! De ce?Pentru ca fac parte din cei 1%!Si chiar merita sa astepti.!;)

Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femei

din 5 apr 2004 20:12 de Infector

Aparentele inseala.Nu ma poti judeca daca nu ai fost in pielea iubitei mele, sa vezi cate iti pot oferi (din toate punctele de vedere) Nu ma deranjeaza caracterizarea ta, daca asta e parerea ta foarte bine, ti-o respect.O parere sincera, o ...

Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt "vind

din 5 apr 2004 20:09 de ExoticDream

E adevarat,simt deja asta,dar ce ma fac daca sunt in inferioritate?Inseamna ca am sanse extrem de mici sa gasesc persoane din categoria 1% cu care sa ma inteleg?!?

Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 20:05 de Infector

Pune-ti mana de la mana sa faceti mai multe maini. Si nu stiu la tine cum e dar mie viata sentimentala nu imi face nervi.Sunt foarte happy, n-am capsa pusa.ti se pare doar ... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femei

din 5 apr 2004 20:05 de ExoticDream

Cred ca acum o sa vad cum imi dispare postul precedent,am I right?:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete&quo

din 5 apr 2004 20:02 de ExoticDream

Fara vise si sentimente viata e un mare chix!Daca tu poti trai fara sa iubesti, fara emotii, fara sperante, inseamna ca esti altfel croit decat unii dintre cei de pe aici sau poate ai avut o rafuiala cu Dzeu si acum esti suparat pe toti si tot.Nu ...

Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 5 apr 2004 19:50 de ExoticDream

Cu tine nu as vrea sa fiu pt ca nu-mi place cum gandesti in unele chestii de baza, sa nu te superi ca ti-o spun direct, dar esti un pic cam superficial.Ai incheiat o relatie la modul dur(esti putin superficial),pe "fosta" o vb de rau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" p

din 5 apr 2004 19:42 de Infector

Viata e ceva super simplu ... o insiruire de situatii si de coincidente.Noi ne complicam povestea.Prea multe sentimente, prea multe vise ... toate astea duc la neimpliniri si nefericire.Accepta realitatea cu solutiile sale si ai sa fii fericit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt &q

din 5 apr 2004 19:38 de ExoticDream

Halal raspuns, imi place si te admir pt maturitatea de care dai dovada la cei 20-21 de ani ai tai! Oamenii sunt aici pt sfaturi,nu decizi tu daca e mai important sa iti ghideze cineva limba neastamparata sau sa te ajute sa te descurci intr-un ...

Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 5 apr 2004 19:37 de Infector

Ia spune-mi scumpa mea : ai prefera sa fii cu mine cu casa si masina asigurata (muncite sau primite) sau sa muncesti 8 ore/zi doar pentru a iti plati chiria si sa-ti permiti sa-i cumperi un Kuku-Ruku la copil ... sau sa o arzi cu socrii cativa ...

din 5 apr 2004 19:31 de Infector

Draga mea dar eu nu mi-am batut joc.Decat ti-am spus ca m-ai intoxicat.Atata tot.Ai doar 18 ani, nu stiu ce faci atata caz din chestia asta, parca ti-au intrat zilele in sac si nu mai sunt baieti pe Pamant. Voi va complicati singuri vietile, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3389 din 3731
«   1 ... 3386   3387   3388   3389   3390   3391   3392 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare