Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultati din 5 apr 2004 00:08 de Aluka
Problema ta este ca nu trebuie sa intelegi...,o sa vezi!;)
Te poti convinge eventual de prostia mea!Dar pe propria-ti piele!;););)
Deci,daca vrei sa incerci...,fa-o!:D
Am gasit eu pe altii mult mai "smecheri" ca tine!:D
...
Re: Re: cine castiga: masina sau femeia? din 4 apr 2004 23:41 de zoOm
Ai dreptate, dar mai sunt si unii care au super masini ptr. a compensa alte lipsuri(bineinteles sunt si altii care isi permit si nu au lipsuri, cazul ideal).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premarital din 4 apr 2004 23:26 de zoOm
Intuiesti prost. Pe mine chiar m-a emotionat ceea ce a scris.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cE DRACU E CU NINS din 4 apr 2004 22:47 de Aluka
Pofta buna..!Si Saru'mana pentru masa..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cE DRACU E CU NINSOARE din 4 apr 2004 22:37 de sabba
Care afectiune?
Ai senzatia ca daca mananc un pui, e vorba de afectiune?:D:D:D:D:D
Nuuuuu, e placerea.....gustului!:D:D:D:D
Re: cine castiga: masina sau femeia? din 4 apr 2004 22:24 de Infector
Daca eu am o situatie materiala bunicica si imi imi doresc sa am o masina deosebita nu vad care-i problema.Ce lagatura are scula cu sculamentul :blink:
Re: Re: Help!!! din 4 apr 2004 22:21 de Cynthia
nu neaparat TREBUIA sa aiba o sangerare si eu am luat pastila dupa o metoda de contraceptie esuata si nu am avut nici un fel de efect secundar si si eram chiar in perioada cea mai fertila sa ii zic asa .si mie mi-a intarziat vreo cateva zile si ...
Re: cine castiga: masina sau femeia? din 4 apr 2004 22:15 de sabba
Deci!
Barbatii din Romania au o manie pentru masinile extraordinar de luxoase in primul rand pentru ca prin asta dovedesc un anumit nivel de trai!
Suntem o natie de snobi si punem mare pret si apreciem un om dupa ce masina are, dupa hainele de pe ...
Re: Re: Mi-e dor de Infector! din 4 apr 2004 21:34 de Aluka
Aaaa....!Buna dimineata!Ca io acum m-am trezit..!:)
Iar ai copiat..!O sa ramai corigent,o sa vezi tu..:D:D
Re: Mi-e dor de Infector! din 4 apr 2004 19:18 de Infector
Aluka (gandindu-se la mine) :
Te caut prin vise dar nu esti tu
E doar un strain sau poate nu
El nu ma iubeste si nu ma gaseste
Intr-o alta poveste cum faci tu
Sau poate ca si eu m-am schimbat
Tot timpul ce ai fost plecat
Ca zilele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele i din 4 apr 2004 17:19 de Aluka
De-asta gandesc fetele inapoiat..!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapo din 4 apr 2004 17:04 de sabba
Sau poezie de genul ala:
"Si daca ramuri bat in geam......
De ce nu tai copacul?"
:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti, jucati un din 4 apr 2004 13:40 de sabba
Pfuuuu, iar trebuie sa-ti desenez!
Nu ma mai stresez daca-mi da cu rest, cu perioada......inainte imi bateam capul......sa scot radical din numar prim si sa-mi dea si intreg!:D:D:D:D
Acum e perfect si daca-mi da cu tgX!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premarital din 4 apr 2004 13:14 de sabba
Multumesc ca mi-ai atras atentia!
Intr-adevar nu stiu posturile, dar voi descoperi cine este si atunci furia deslantuita a naturii se va dezlantui asupra lui!):():():(
:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala din 4 apr 2004 11:57 de Aluka
La prima vedere, intuiesc in tine un vechi colaborator al forumului!
Ma voi convinge daca este asa sau nu..!;)
P.S.Prost obicei ti-ai luat..!):():(
Ti-am mai editat nishte posturi in care o faceai pe lavinia albie de porci(nu cred ...
Re: Re: Re: laba chinezeasca din 4 apr 2004 11:10 de Aluka
Poate ca face parte din "ritual"...!Ca ceara scursa din lumanari....,stii tu..!:D:D
Nici aia nu este tocmai o placere...,dar cica ajuta mult...!Oare la ce?:D:D:D
Re: Re: Re: laba chinezeasca din 4 apr 2004 11:08 de Aluka
Danuta...,ai niste ore de postat de-mi vine sa ma impusc!;):D:D
Esti imposibila...!:D:D:D
Re: Re: Re: Just belive din 4 apr 2004 06:39 de danuta2409
ok... hai sa spun altfel atunci... nu iese fum fara foc.. adica, mort de beat sa fi fost, daca ceva din subconstient nu l-ar fi impins sa faca ce-a facut, n-o facea... nu ma incapatanez... asta-i parerea mea... data viitoare cand va fi beat si tu ...
Re: Re: Just belive din 4 apr 2004 04:45 de levi82
Nu pot sa cred ca am pirdut acest prieten. Daca mi-am pierdut prietena, macar prietenul as vrea sa mi-l pastrez. In caz de betie poate as fi facut si eu la fel. Daca as fi fost treaz nu m-as fi lasat sarutat de ea. S-ar mai putea spune mai ...
Re: Just belive din 4 apr 2004 03:17 de danuta2409
... exact... ti-am spus si eu, levi, ca ai pierdut un prieten... nu te amagi... nu exista scuza pt asa ceva... si, vorba aia care spune ca omu' beat spune adevarul, e adevarata, sa stii... la betie, omul spune/face ce gandeste/simte... asa ca... ...
Pagina 3391 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |