Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultati

din 5 apr 2004 00:08 de Aluka

Problema ta este ca nu trebuie sa intelegi...,o sa vezi!;) Te poti convinge eventual de prostia mea!Dar pe propria-ti piele!;););) Deci,daca vrei sa incerci...,fa-o!:D Am gasit eu pe altii mult mai "smecheri" ca tine!:D ...

Re: Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 4 apr 2004 23:41 de zoOm

Ai dreptate, dar mai sunt si unii care au super masini ptr. a compensa alte lipsuri(bineinteles sunt si altii care isi permit si nu au lipsuri, cazul ideal).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premarital

din 4 apr 2004 23:26 de zoOm

Intuiesti prost. Pe mine chiar m-a emotionat ceea ce a scris.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cE DRACU E CU NINS

din 4 apr 2004 22:47 de Aluka

Pofta buna..!Si Saru'mana pentru masa..!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cE DRACU E CU NINSOARE

din 4 apr 2004 22:37 de sabba

Care afectiune? Ai senzatia ca daca mananc un pui, e vorba de afectiune?:D:D:D:D:D Nuuuuu, e placerea.....gustului!:D:D:D:D

Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 4 apr 2004 22:24 de Infector

Daca eu am o situatie materiala bunicica si imi imi doresc sa am o masina deosebita nu vad care-i problema.Ce lagatura are scula cu sculamentul :blink:

Re: Re: Help!!!

din 4 apr 2004 22:21 de Cynthia

nu neaparat TREBUIA sa aiba o sangerare si eu am luat pastila dupa o metoda de contraceptie esuata si nu am avut nici un fel de efect secundar si si eram chiar in perioada cea mai fertila sa ii zic asa .si mie mi-a intarziat vreo cateva zile si ...

Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 4 apr 2004 22:15 de sabba

Deci! Barbatii din Romania au o manie pentru masinile extraordinar de luxoase in primul rand pentru ca prin asta dovedesc un anumit nivel de trai! Suntem o natie de snobi si punem mare pret si apreciem un om dupa ce masina are, dupa hainele de pe ...

Re: Re: Mi-e dor de Infector!

din 4 apr 2004 21:34 de Aluka

Aaaa....!Buna dimineata!Ca io acum m-am trezit..!:) Iar ai copiat..!O sa ramai corigent,o sa vezi tu..:D:D

Re: Mi-e dor de Infector!

din 4 apr 2004 19:18 de Infector

Aluka (gandindu-se la mine) : Te caut prin vise dar nu esti tu E doar un strain sau poate nu El nu ma iubeste si nu ma gaseste Intr-o alta poveste cum faci tu Sau poate ca si eu m-am schimbat Tot timpul ce ai fost plecat Ca zilele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele i

din 4 apr 2004 17:19 de Aluka

De-asta gandesc fetele inapoiat..! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapo

din 4 apr 2004 17:04 de sabba

Sau poezie de genul ala: "Si daca ramuri bat in geam...... De ce nu tai copacul?" :D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti, jucati un

din 4 apr 2004 13:40 de sabba

Pfuuuu, iar trebuie sa-ti desenez! Nu ma mai stresez daca-mi da cu rest, cu perioada......inainte imi bateam capul......sa scot radical din numar prim si sa-mi dea si intreg!:D:D:D:D Acum e perfect si daca-mi da cu tgX!:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premarital

din 4 apr 2004 13:14 de sabba

Multumesc ca mi-ai atras atentia! Intr-adevar nu stiu posturile, dar voi descoperi cine este si atunci furia deslantuita a naturii se va dezlantui asupra lui!):():():( :D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consultatia premaritala

din 4 apr 2004 11:57 de Aluka

La prima vedere, intuiesc in tine un vechi colaborator al forumului! Ma voi convinge daca este asa sau nu..!;) P.S.Prost obicei ti-ai luat..!):():( Ti-am mai editat nishte posturi in care o faceai pe lavinia albie de porci(nu cred ...

Re: Re: Re: laba chinezeasca

din 4 apr 2004 11:10 de Aluka

Poate ca face parte din "ritual"...!Ca ceara scursa din lumanari....,stii tu..!:D:D Nici aia nu este tocmai o placere...,dar cica ajuta mult...!Oare la ce?:D:D:D

Re: Re: Re: laba chinezeasca

din 4 apr 2004 11:08 de Aluka

Danuta...,ai niste ore de postat de-mi vine sa ma impusc!;):D:D Esti imposibila...!:D:D:D

Re: Re: Re: Just belive

din 4 apr 2004 06:39 de danuta2409

ok... hai sa spun altfel atunci... nu iese fum fara foc.. adica, mort de beat sa fi fost, daca ceva din subconstient nu l-ar fi impins sa faca ce-a facut, n-o facea... nu ma incapatanez... asta-i parerea mea... data viitoare cand va fi beat si tu ...

Re: Re: Just belive

din 4 apr 2004 04:45 de levi82

Nu pot sa cred ca am pirdut acest prieten. Daca mi-am pierdut prietena, macar prietenul as vrea sa mi-l pastrez. In caz de betie poate as fi facut si eu la fel. Daca as fi fost treaz nu m-as fi lasat sarutat de ea. S-ar mai putea spune mai ...

Re: Just belive

din 4 apr 2004 03:17 de danuta2409

... exact... ti-am spus si eu, levi, ca ai pierdut un prieten... nu te amagi... nu exista scuza pt asa ceva... si, vorba aia care spune ca omu' beat spune adevarul, e adevarata, sa stii... la betie, omul spune/face ce gandeste/simte... asa ca... ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3391 din 3731
«   1 ... 3388   3389   3390   3391   3392   3393   3394 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare