Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania, fuck it

din 2 apr 2004 13:18 de ExoticDream

Hai, lauda-te, vrem sa stim in special faptele bune!Nu cred ca sunt de genul "Am dat locul in tramvai unei septuagenare"! Cat despre bilet....noi cu totii "gresim" asa...daca e scump si n-avem bani? Nu cumva ti-ai terminat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romania, fuck it

din 2 apr 2004 12:34 de Infector

..si aici pe ce muncesti?...pe seminte? Fiecare cum isi asterne asa doarme, toti plecam de la aceiasi linie de start, depinde de fiecare cat de mult vrea sa dea din el.Si pentru un trai mai bun nu avem nevoie numai de salarii, ca astea nu pica ...

Re: Re: Just belive

din 2 apr 2004 12:31 de ExoticDream

Din acelasi motiv sunt si eu aici:nu mai am incredere in partener,in prieteni si nici in mine,de aceea,desi nu sunt adepta expunerii vietii personale in public(infector e smecher,el nu ne spune niciodata mai nimic despre el,ne lasa doar pe noi sa ...

Re: Re: Re: Re: Romania, fuck it

din 2 apr 2004 12:26 de necunoscuta

si vrei sa spui ca daca ai castiga 6 sa 7 mil ti-ar ajunge?nu te cred.oricat ai munci tot nu te platesc astia.hai las-o balta.cand vreodata o sa castigi tu in romania 800euro pe luna avand un servici mediu (ex. sa lucrezi intr-un restaurant in ...

Re: Re: "Prima data": ce varianta prefer

din 2 apr 2004 12:09 de ExoticDream

Ce mare lucru? Iti spun eu! Gaina batrana face zeama buna,nu? Baietilor le place sa ne tachineze pe noi,fetele mai neexperimentate,cu imaginea asta a lor intrati pe mana unei femei traznet la pat,care sa nu fie chiar de la beculetzul rosu,dar sa ...

Re: Re: Re: Romania, fuck it

din 2 apr 2004 11:25 de Infector

Cu asa gandire ... nu ma mira ca ne ducem la garla.Tocmai ce vorbeam de aceasta boala nationala si anume "VAICAREALA". Bai nene, voi vreti cand va angajati sa va puna direct directori fara experienta, fara studii fara nimik.Munciti ...

Re: Re: Re: Inca o intrebare

din 2 apr 2004 11:21 de ExoticDream

Intr-adevar,sentimentele sunt poate singurul lucru cu adevarat frumos care ne este dat sa-l traim,toate celelalte(cele "lumesti" gen cariera,bani,case,relatii etc)pot fi suficiente multora in zilele naostre,dar nu si celor care mai au ...

Re: Re: Romania, fuck it

din 2 apr 2004 10:55 de necunoscuta

hai nu ma inebuni.si ce sanse ti se ofera in tara asta de rahat in care nu gasesti decat saracie grup,prostie cat cuprinde,tigani si someri?hai sa fim seriosi si sa vedem realitatea asa cum este.nicaieri nu este mai rau decat aici.aici cu banii ...

Re: Re: chiar nu mai cred

din 2 apr 2004 10:41 de Aluka

Mai vorbim peste 10 ani,daca o sa mai existe forumul!;) Fiindca eu inca ma gandesc la 4 aprilie 2004 si la bebe,cu planurile lui diabolice..! P.S. Sa fie bebe,un Ben Laden al forumului sexpert?:D:D:D:D:D

Re: orgasm

din 2 apr 2004 09:44 de Aluka

Eu ma intreb cum o fi sa ai asa ceva...!:huh: Ca la noi barbatii...,nu prea se innoada asa repede...,cap la cap,orgasmele astea! Nu m-as intreba in locul tau daca este rau ci cum as putea sa le inmultesc si mai tare numarul!;):D

Re: Re: Just belive

din 2 apr 2004 09:31 de Infector

Fratele meu, eu ti-am mai spus asta candva : "cel mai bine e sa lucrezi singur". Intotdeauna cei de langa tine vor cautat sa te sape , din 100 de prieteni numai unu iti e poate ca un frate in rest nu trebuie sa ai incredere in nimeni, ...

Romania ... take it or leave it

din 2 apr 2004 09:22 de Infector

Romania chiar daca are ceva mai multe probleme dcat alte state nu este chiar Iadul pe Pamant.Toate tarile se confrunta cu diferite necazuri, au si ei gropi, boschetari, drogati ... diferenta e ca le ascund prea bine.Cheia aici este "vanzarea ...

Re: orgasm

din 2 apr 2004 09:05 de Infector

Multe femei nu au nici macar unul , sau pur si simplu nu stiu sa recunoasta acea multitudine de senzatii asa ca bucura-te si pentru acel 1 ...si cu siguranta difera de la o persoana la alta toata nebunia asta :)

Re: "Prima data": ce varianta preferati?

din 2 apr 2004 09:02 de Infector

Eu am un fix, sa ma bag in seama candva cu o femeie mai "batraioara" ca mine cu 8-9 ani.Sa vedem ce ne putem oferi unul celuilalt

Forum de la ei :)

din 2 apr 2004 05:41 de Babybel

Sincer m-am uitat dupa optiunea Cauta dar n-am gasit-o. Probabil apare numai cand esti utilizator cu acte in regula. Cum sarcasmul si ironiile abunda pe forumul asta sper ca nu va suparati daca va recomand un alt forum unde atmosfera este cu totul ...

orgasm

din 2 apr 2004 05:19 de relushor

este ceva worng daca nu ai multiple orgasms ?..sau difera de la persoana la persoana:love: ?

Re: Re: Inca o intrebare

din 2 apr 2004 01:55 de levi82

Cam asa gandesc si eu: Poate situatia nu este chiar asa groaznica si totul s-a intamplat din cauza alcoolului. Dar pentru ca sa puteti analiza problema corect ar trebui sa va dau inca o gramada de detalii, dar si asa ma gandesc ca posturile ...

Re: "Prima data": ce varianta preferati?

din 2 apr 2004 01:55 de princess

Eu sincer as prefera un tip cu ceva experienata...dar daca sunt indragostita de un tip care nu are experienta atunci nu e nici o problema..totul vine de la sine:)

Re: Just belive

din 2 apr 2004 01:36 de levi82

Infector, te rog foarte mult sa dai dovada de inteligenta si intelegerea de care ai dat dovada pana acum. Pana acum te-am simpatizat foarte mult, pentru ca te si implicai serios in rezolvarea problemelor celor de pe forum. Nu inteleg eu exact ...

Re: Re: Inca o intrebare

din 2 apr 2004 01:28 de levi82

Asa este, sentimentele sunt cele mai puternice lucruri pe care le poate avea un om, dar ceea ce spuneam eu este ca ele pot fi o slabiciune, in sensul ca iubind persoana respectiva am ignorat semnele care ma puteau preveni, gandindu-ma ca sunt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3394 din 3732
«   1 ... 3391   3392   3393   3394   3395   3396   3397 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare