Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: laba chinezeasca

din 4 apr 2004 03:05 de danuta2409

:lol::lol::lol: da vezi sa nu te-ntzepi daca incerci... pay atention, darling... :lol::lol::lol:

Re: Help!!!

din 4 apr 2004 03:02 de danuta2409

nu-i imposibil, stii ca metodele de contraceptie nu sunt 100% sigure... la fel cum este posibil si sa te fi dereglat un pic hormonal datorita pilulei... inclin spre aceasta din urma varianta, pt ca, normal, daca ar fi fost fecundare, dupa ...

Re: laba chinezeasca

din 3 apr 2004 23:56 de Aluka

Cred ca se face cu betele alea de mancat orez,in loc de degete...!Te chinui..,te chinuii...,dar si cand iti vineee...!:D:D:D

Re: Erectie normala sau nu?

din 3 apr 2004 23:12 de Aluka

Da un search cu Google,ca o sa vezi si poze..!;):D:D

din 3 apr 2004 22:43 de zoOm

E normala ma, stai linistit.

Re: Help me

din 3 apr 2004 22:14 de Madalina

nu e obligatorie dar e normala...:)

Re: "Prima data": ce varianta preferati?

din 3 apr 2004 22:12 de copilita

ash prefera varinta in care il iubesc, shi ma iubeshte, indiferent de varsta, experienta, palmares...

Re: baita buclucasa

din 3 apr 2004 18:07 de INOkE

INOkE Eh,tampenii.Nu te mai hazarda atate de niste chestii atat de putin posibile!Gandeste-te ca daca ar fi cu siguranta posibilitatea sa ramai insarcinata , prietenul tau ar trebui sa inceapa sa-si faca laba in fata ta, la doar catia cm. de ...

din 3 apr 2004 16:34 de Ingo

Te masturbezi prea mult. Cind o sa-ti gasesti o femeie o sa-i trebuiasca enorma rabdare pina vei ajunge sa ai erectii normale. Dar, la urma urmei, ce este normal???

Re: sfat

din 3 apr 2004 15:50 de INOkE

INOkE(girl) Asaza-te in fata oglinzii si intreaba-te..OARE CHIAR O IUBESC? io zic sa te ma gandesti oleaca; de multe ori ni s pare tuturor.....mai ales in cazul meu,care eram s-o fac ... daca o iubesti timpul nu mai conteaza

Re: probleme mari

din 3 apr 2004 15:32 de INOkE

INOkE In primul rand greseala a fost a ta pt.ca stiind ca este virgina, macar asta trebuia sa te faca sa fii mai bland, si in al doilea rand, chiar daca pana la urma va ceda si o veti face din nou, ea va ramane cu rana psihologica de acum ...

din 3 apr 2004 15:11 de INOkE

Am 17 ani, sunt virgina si chiar daca pt aproape toti suna tampit de tot, pt mine e face dragoste pt I data e prea sacru ca sa ti-o tragi cu primul venit.Si dintotdeauna am avut ideea ca cel cu care o voi face I data mi-ar placea enorm sa fie ...

Sunt virgin, erectia matinala este obligatorie?

din 3 apr 2004 13:38 de Dante

Este obligatorie erectia matinala, chiar daca sunt virgin

Erectie normala sau nu?

din 3 apr 2004 12:48 de newton2004

:(Va rog sa nu nu radeti de mine avand in vedere ce o sa va intreb. Am 20 ani, sunt virgin si am urmatoarea dilema: Este obligatoriu ca in timpul unei erectii, sa zicem stimulata nu de o femeie, sa se decaloteze complet glandul. La mine nu se ...

Re: un sfat bun, va rog

din 3 apr 2004 05:42 de inuendo

Poate sa fie stresul sau efect secundar al pastilelor, ia un test de sarcina si stii clar cum stai, cat despre avort daca e cazul dar nu cred...iti recomand o clinica particulara...nu e eftin da e safe.,...fa rost de bani si se rezolva usor

Just belive

din 3 apr 2004 05:37 de inuendo

Mai prieteni sunt importanti dar trebuie sa ii alegi cu grija. Eu nu am multi prieteni dar cei care ii am pot conta pe ei, oricand cu orice, si ei la fel, e ceva reciproc, daca pot, si cateodata si daca nu pot ii ajut... Iar in nici un caz ala de ...

Re: E greu sa ramai insarcinata?

din 3 apr 2004 02:18 de Caty

Da, daca vreunul din voi e steril. Cu atat mai greu daca sunteti amandoi. Exista si asa situatii.

din 3 apr 2004 02:06 de levi82

Daca este vorba de "a face dragoste" chiar nu conteaza varsta, conteaza doar primirea si mai ales daruirea palcerii. Intradevar, fetele mai experimentate m-ar putea intimida deoarece as fi frustrat de faptul ca trebuie sa-i ofer ceva ...

Re: Re: Re: Baieti, jucati un joc cu mine?:))))

din 3 apr 2004 00:42 de Aluka

Probabil esti prea obosita!:D

Re: Re: Baieti, jucati un joc cu mine?:))))

din 2 apr 2004 23:44 de sabba

Ai citit bine intrebarea? Eu pricep asa: La putine ai vrut sa le-o pui si tot atat de putine te-au refuzat! :blink::blink: Daca e asa, mi-ai dat grila peste cap!:D:D:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3392 din 3731
«   1 ... 3389   3390   3391   3392   3393   3394   3395 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare