Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femeia? din 5 apr 2004 19:37 de Infector
Ia spune-mi scumpa mea : ai prefera sa fii cu mine cu casa si masina asigurata (muncite sau primite) sau sa muncesti 8 ore/zi doar pentru a iti plati chiria si sa-ti permiti sa-i cumperi un Kuku-Ruku la copil ... sau sa o arzi cu socrii cativa ...
Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt " din 5 apr 2004 19:31 de Infector
Draga mea dar eu nu mi-am batut joc.Decat ti-am spus ca m-ai intoxicat.Atata tot.Ai doar 18 ani, nu stiu ce faci atata caz din chestia asta, parca ti-au intrat zilele in sac si nu mai sunt baieti pe Pamant.
Voi va complicati singuri vietile, ...
Re: Re: Unii baieti......animale?!? din 5 apr 2004 19:19 de ExoticDream
Te doare capul, scumpule? Te-a solicitat scoala...vietii prea mult? Sau e doar astenia de primavara? Azi esti cu capsa pusa..pazea!
Rezumat:
ea-o dulce
el-un animal cu fata umana (dobitoc)
ei-love story
el-minciuna
el-inselatorie
ea-prins ...
Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt "vind din 5 apr 2004 19:14 de ExoticDream
Iar esti intr-o pasa proasta,dragule? Te-a suparat iubitzica?:love:De ce te amesteci daca nu-ti pasa? Ti-am mai spus, nu toti gandim ca tine, unii dintre noi chiar sunt preocupati si de cei din jur, daca eu as fi super fericita si cineva de aici ...
Re: Intrebare de baraj !! va rog fara rautati din 5 apr 2004 19:13 de Infector
Spune-i sa se angajeze la "Casuta povestilor"!Are sanse ...
Re: 2 "retete" pt "vindecare"! din 5 apr 2004 18:54 de Aluka
Varianta 2!;)
Re: Sex in 3 din 5 apr 2004 18:27 de blondyUS
de ce? tu ai facut-o?
povesteste-ne atunci!
nu stiu de ce acest 3 some a devenit obsesia barbatiilor in general ?!
nu ca suna CHIAR asa de rea ideea dar totusi ....
gindindu-te mai bine ce va fii DUPA... cu perechea respectiva daca a fost un ...
Re: Re: cine castiga: masina sau femeia? din 5 apr 2004 17:27 de ExoticDream
Cata dreptate ai!Am cunoscut baieti care nu fac decat sa viseze in ce masini supergrozave,cu mii de cai putere,se vor da ei mari maine,cum se vor plimba pe marile bulevarde cu muzica data la maximum si o tona de paparude pe toate ...
2 "retete" pt "vindecare"! din 5 apr 2004 17:14 de ExoticDream
Iubesc mult pe cineva, dar am suferit o deceptie urata si nu cred ca o meritam.Pana acum am primit un milion de sfaturi de la prieteni si de la voi,ele contureaza practic 2 "retete" prin care pot sa incerc sa-mi salvez sufletul(incercarea ...
Re: Intrebare de baraj !! va rog fara rautati din 5 apr 2004 14:58 de nemesis
Eu am auzit ca daca o fata este racita si se masturbeaza... raceste la ovare!
:D:lol::D
Hai sa fim seriosi totusi! :.
Intrebare de baraj !! va rog fara rautati din 5 apr 2004 14:10 de ursulake1
aseara am avut discutie cu unu mai mare ca mine si se pare ca nu prea luminat. omu zicea ca daca ai herpes la gura si daca pui mana pe el si pe urma pui pe p*** faci herpes genital:blink::blink:
voi ce parere avetzi ?
si va rog vreau raspunsuri ...
Re: Recunosc..este off topic ! din 5 apr 2004 13:22 de nemesis
Eu sunt fizician teoretician, si ar trebui sa stiu ceva despre asta. Problema este ca intrebarile tale nu au prea mult sens! Nimeni nu stie "unde" se expandeaza universul sau "de ce?"
Problema este un pic mai complicata! Nu ...
Re: Re: rupere de atza din 5 apr 2004 11:09 de krapa
poate provoca o sangerare mare? aceasta rupere fratilor ?
;)
Re: Recunosc..este off topic ! din 5 apr 2004 08:58 de Infector
Se pare ca totul a inceput acum aproape 15 miliarde de ani.Universul era atunci nespus de cald si dens si nu continea decat energie.BIG BANG a fost o explozie devastatoare ce a declansat miscarea de expansiune.De atunci Unuversul nu inceteaza sa ...
Re: rupere de atza din 5 apr 2004 08:58 de Sexomatic
:p
rar , o fasie de piele ce seamana cu "o ata" , greu daca insisti cu incapatanare...
:p
sper ca ti-am raspuns la intrebare
B)
Re: Re: un sfat bun, va rog din 5 apr 2004 03:35 de anyahsa
tks. dar spre marea mea bucurie nu sunt insarcinata. doar a intarziat putin... :,
Re: Sex in 3 din 5 apr 2004 02:51 de Aluka
Mei ,suna interesant postul tau..!Nu l-am vazut decat acum..!
Dar nu inteleg ce vrei sa intrebi..!
Daca am facut-o in 3 barbati cu doua tipe sau un barbat cu 2 tipe?:blink:
De.., eu is mai perversionist din fire si de-asta imi pun ...
Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:)) din 5 apr 2004 01:37 de Aluka
Good point!:D:D
Poti sa detaliezi ,daca te rog frumos?:p
Re: Re: Re: Re: Just belive din 5 apr 2004 01:05 de levi82
In acest sens ai si tu dreptate. Intotdeauna voi trai cu frica ca daca s-a intamplat o data o va mai face si a 2-a oara. Daca acest lucru se va intampla, atunci voi sti sigur cu cine am de aface. Eu sunt dispus sa-mi asum acest risc, pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Help!!! din 5 apr 2004 00:48 de Aluka
:D:D:D
Sabba ti-am spus eu ca facem cariera pe aici?Uite ce ne apreciaza lumea..!:D:D:D
Scuza-ma o clipa domnule NEINREGISTRAT :Mamaaaa....,mai am voie pe forumul asta de sex,ca e un nene care ma ia la p---!Ce spui..?Vineee si ...
Pagina 3390 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||