Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femei

din 6 apr 2004 19:36 de ExoticDream

Nu incerca sa-l convingi pe cel care o viata intreaga a avut dimineata tot ce a visat noaptea ca averea nu valoreaza nimic fara iubire,va rade.Singura sansa este sa se convinga singur,candva,in viata reala,desi...nu i-o doresc.In unele tari arabe ...

Re: Recunosc..este off topic !

din 6 apr 2004 16:31 de luc

Eu cred ca teoria Big Bang este nefondata.......ea spune ca la inceput universul era nu stiu cum iar apoi s-a produs o explozie...Ma intreb chiar ce fel de teorie mai e si asta daca tot nu explica cum a aparut universul spunanad clar ca inainte de ...

Ajutor!!! Fimus-circumcizie?

din 6 apr 2004 13:38 de betonel

Am si eu o problema...daca inlatur pielita de pe capul penisului si il ating ma doare foarte tare...de ce?e normal sa fie asa?si pielita pot sa o inlatur doar cand penisul nu se afla in erectie la dimensiuni mici...si daca fac dragoste si mi se ...

Re: Intrebare de baraj !! va rog fara rautati

din 6 apr 2004 10:43 de INOkE

INOkE BUnica asa spune....io no stiu:,

Re: rupere de atza

din 6 apr 2004 10:39 de INOkE

e o pielita la preput, am impresia, care se poate rupe la decalotare,atunci cand penisul intra in erectie si penetreaza vaginul...exista numai la baieti virgini.CONGRATULATIONS (nu stiu daca e chiar adev. ce am spus, dar mai bine cauti ca s fii ...

Re: Re: Suflet pereche...

din 6 apr 2004 10:31 de INOkE

INOkE Adev. e ca n-am de gand sa-l caut(si nici nu se cauta, pur si simplu il int.) pt. ca am ajuns la concluzia ca sufletul pereche ori nu exista, ori cel pe care il numesti asa, TU INSATI "faci" sa fie suflet pereche. Cred ca ...

Re: Suflet pereche...

din 6 apr 2004 00:50 de Quankhi

Raspunsul la o astfel de intrebare n ai sa l gasesti aici...nici unul dintre noi nu stie cu adevarat daca exista sau nu suflete pereche...poate unii l am gasit, poate unii il cauta inca...iti recomand sa cauti ceva documentatie despre legile ...

Re: Re: Anticonceptionale

din 6 apr 2004 00:18 de Aluka

Poate daca ai noroc sa bea o bere in seara asta,maine iti spune..!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 23:58 de YLoveCamelia

o dai in desene animate de alea cu dragoni.. legat de neuroni. linisteste te

Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femei

din 5 apr 2004 23:52 de shikin

Sau : Livingul, masina, banii, toate le vei putea obtine langa omul pe care-l iubesti. Chiar daca nu vei putea obtine tot ce vrei, aceste lucruri palesc in fata iubirii care este un sentiment unic.

Re: Anticonceptionale

din 5 apr 2004 23:50 de Infector

Nu stiu, am sa ma interesez.Mai intra pe forum ... poate poate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!

din 5 apr 2004 23:46 de Swann

Infector, incepi sa imi devii simpatic. ExoticDream, tu ai avut o experienta nefericita si esti tentata sa arunci vina asupra tuturor baietilor. Chiar daca vei fi inselata inca de vreo 100 de ori si tot nu trebuie sa faci lucrul acesta. As putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 23:30 de Infector

Intai mai invata politica si apoi mai vorbeste cu mine. 1% din populatia romaniei inseamna circa 230.000 de oameni , dintre care nu toti cu drept de vot, sa zicem prin absurd ca ar ramane 150.000 peste 18 ani (si cu drept de semnatura) ... pai ...

Anticonceptionale

din 5 apr 2004 22:47 de Madalina

As vrea sa stiu daca alcoolul are vreun efect negativ atunci cand iei anticonceptionale.Mai exact daca le anuleaza efectul...

Re: 2 "retete" pt "vindecare"!

din 5 apr 2004 21:53 de sabba

Nu cred ca exista o reteta! Insa stii vorba aia: timpul le rezolva pe toate! Ei bine, indiferent cat de tare ar durea cu timpul trece sau pur si simplu te obisnuiesti cu durerea, incepe sa faca parte din tine! Cred ca cel mai rau lucru este sa ...

Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina sau femeia?

din 5 apr 2004 21:42 de sabba

Infector gresesti foarte tare! Sau prisma prin care privesti lumea este cam opaca! Faptul ca un barbat iti ofera nu stiu cati mp de living, o masina nu stiu de care nu-ti aduce odata cu ele si fericirea daca nu ai nimic pentru omul ...

Re: Re: Re: Re: Unii baieti......animale?!?

din 5 apr 2004 21:40 de ExoticDream

Mai, dar daca sunteti multi nu inseamna ca nu va facem fatza! Noi suntem 1%, dar avem dotare maxima la capitolul ala cu neuronii de care se vorbea mai devreme. Nu te iluziona ca este o fantezie, am depasit varsta cavalerilor romantici care erau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine castiga: masina s

din 5 apr 2004 21:36 de sabba

Punct ochit-punct lovit! :D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2

din 5 apr 2004 21:17 de ExoticDream

Si ce daca? Noi suntem de treaba si nu ne suparam din atata lucru!

Re: Re: Cititi si intelegeti dupa propiile puteri

din 5 apr 2004 21:11 de Aluka

Dream,te irosesti zadarnic..!Nu merita,crede-ma!Asta-i baiat de baiat ,de cartier..!:D:D Lasa-l te rog in pace pe marele jurnalist!:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3388 din 3731
«   1 ... 3385   3386   3387   3388   3389   3390   3391 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare