Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum gasesc clitorisul? din 2 apr 2004 01:12 de Aluka
Clitorisul ca clitorisul...!Sa vezi pana dai de punctul G...,daca nu chemi si pompierii si jandarmeria....,vezi tu pe dracu...!:D:D:D
Re: Love on the internet din 2 apr 2004 00:59 de Aluka
Io sincer,nu pot sa fac asta!Nu pot si pace!Nu pooottttttt!De ceeeee?
FIINDCA AM UN NENOROCIT DE CALCULA CU PLACA VIDEO NASHPA SI MODEM LA 9600 BPS SI PANA MA CACAI SA TRIMIT UN EMAIL(ca abia vad din cauza rezolutiei monitorului) SAU UN ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag? din 2 apr 2004 00:24 de Aluka
Acela nu se numeste un barbat puternic,tare...daca vrei!Nu cunosti notiunea de barbat puternic...,iti spun eu!;)
Re: Re: caz feicit din 1 apr 2004 23:43 de io
Culmea e ca e in acelasi oras cu mine si stiu ca si el simte acelasi lucru ca si mine. Singurul impediment e incapatanarea mea si frica. Daca fara sa-l cunosc il simt asa de aproape de mine..nici nu-mi inchipui cum ar fi sa-l cunosc.Si sunt sigura ca ...
Re: Re: Romania, fuck it din 1 apr 2004 22:33 de danuta2409
:o:o:o
dadada... esti adevarata!!! eu n-am vrut sa ma iau asa tare de el... da'... bine i-ai zis!!!
lasa-l sa vina si sa vada cum e... sa vezi ce repede da fugutza inapoi...
habar n-are el ce inseamna sa tremuri dupa orice iz de... ceva ...
Re: Re: Re: Re: "Prima data": ce variant din 1 apr 2004 19:55 de ExoticDream
M-am gandit si eu la asta,desi nu e normala discriminarea asta...de ce ei au voie sa aiba astfel de curiozitati si noi nu? Oricum, temerea ta e valabila doar in cazul in care plecam de la premisa ca iubirea va dura o viata intreaga, ceea ce pt ...
Re: Re: Re: "Prima data": ce varianta pr din 1 apr 2004 19:50 de FireSoul
Mey, intr-un fel ai dreptate, dar poate intr-o zi el va vrea sa avda shi altceva, ca asa sunt unii-curiosi;) shi nu mi-ar placea sa-l vad stresat din punctu; asta de vedere...da' oricum, daca ne iubim, nu conteaza cat de experimentat e
:)
Re: Re: "Prima data": ce varianta prefer din 1 apr 2004 19:30 de ExoticDream
E adevarat,daca as iubi un tip mai mare decat mine si mai experimentat,nu ar conta decat ca ne iubim,dar daca ar fi posibil sa fie dupa dorinta mea atunci as vrea sa o fac cu un baiat pe care sa-l iubesc si care sa ma iubeasca si impreuna sa ...
Re: "Prima data": ce varianta preferati? din 1 apr 2004 19:09 de FireSoul
Nu cred ca conteaza, mai ales ca e vorba de dragoste. mie imi e indiferent
Re: "Prima data": ce varianta preferati? din 1 apr 2004 19:07 de LatinSexyGuy
Eu am o nedumerire ... ce inseamna pana la urma a face dragoste? ;)
Re: "Prima data": ce varianta preferati? din 1 apr 2004 17:51 de rul3r
Varianta 1. De fapt asta mi sa si intamplat mai oleaca demult...
Re: Re: Re: Just belive din 1 apr 2004 16:48 de ExoticDream
Unde au disparut moderatorii, chiar nimeni nu observa ca unele posturi n-au legatura cu subiectul?Daca citesti cu atentie,ai sa vezi ca bascalia gen Andreea Marin nu-si are rostul acolo unde cineva are o problema si asteapta un sfat de la cei ...
"Prima data": ce varianta preferati? din 1 apr 2004 16:39 de ExoticDream
Daca ai avea 18-19 ani, ai fi virgin/a si ai fi indragostit/a de partenera/partenerul tau si daca ai putea alege ca ea/el sa fie una din variantele:
1)de varsta ta si tot virgin/a
2)mai mare si cu ceva experienta
pe care ai ...
Re: caz feicit din 1 apr 2004 16:27 de ExoticDream
De un nick nu,dar de imaginea pe care te-a lasat sa o vezi persoana respectiva da.Daca nu sta la capatul pamantului,incearca sa te intalnesti cu el,vezi in ce masura ceea ce gandesti tu despre el se potriveste cu realitatea,altfel risti sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno din 1 apr 2004 16:19 de ExoticDream
Nu rade....nu se stie....amandoi patiti cu parteneri mincinosi, amandoi cu idealuri de iubire romantica, amandoi suparati pe viata....unde mai pui ca va oferim si voua subiect de discutie aici?:rolleyes: Dar stai olecuta sa ne treaca oful de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno din 1 apr 2004 16:05 de ExoticDream
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno din 1 apr 2004 16:02 de ExoticDream
Desi ma repet si poate ma bate lumea pe aici, trebuie sa-ti spun din nou ca ai mare dreptate.Legea evolutiei functioneaza,dar e si ajutata de numerosi reprezentanti ai speciei care,spre a nu-si complica existenta inutil,prefera sa calce pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovele din 1 apr 2004 11:56 de tina
Poate soarta ar trebui sa indrume pasii celor ca tine spre cei ca mine,noi inca mai credem in partea pura a existentei,in dragoste si sinceritate.Te inteleg perfect,sa stii!Traim aceeasi drama!
eu spun...poate gresesc..dar daca tot va potriviti atat ...
Re: Romania, fuck it din 1 apr 2004 11:43 de georgiana
ce cred eu? este ca esti tampit daca spui asta despre propria ta tara!daca tu ca roman spui asta pai restul europei ce o sa mai spuna?
probabil esti un mic putoi care a dat cu botul de ceva tare si care speriat si mai ales revoltat da vina ...
Re: Re: Consultatia premaritala din 1 apr 2004 08:13 de Teo
As face analizele in mod sigur. E foarte important pentru mine sa stiu daca putem sa facem copii - nu l-as parasi daca nu se poate, dar am avea posibilitatea sa analizam din timp alte optiuni - eu nu-mi imaginez viata fara copii. Oricum, genul ...
Pagina 3395 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||