Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Pe la spateee, pe la spateee

din 8 mai 2004 16:02 de danuta2409

... din nou?... :D

Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 8 mai 2004 15:47 de LatinSexyGuy

Du-te cu ea in padure , zii ca mergi sa cauti ceva si laso acolo!!!Si uite asa ai scapat definitiv de ea ... asta daca nu e desteapta si stie drumu` inapoi :p:p:p

Re: ce parere aveti

din 8 mai 2004 12:39 de Teo

Depinde de gusturi... pe mine nu ma atrage deloc ideea, de oricare parte a "lingus"-ului as fi... Dar, daca iti place, de ce nu?

Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 8 mai 2004 12:36 de Teo

Pe bune!? Iti vine o data pe luna!? :blink: Ce kestie neobisnuita :D Anyway, 3-4 zile e chiar ok, la mine tine 5 zile, desi iau anticonceptionale, si durerile sunt groaznice in primele 2 zile. Cel mai bine nu incerci sa-ti opresti ciclul sau sa-l ...

Re: Va ramane gravida ???

din 8 mai 2004 12:03 de bebelusa

in primul rand ,nu tu trebuia sa "ii dai fetei anticonceptionale"....trebuia sa mergeti la un cabinet de planing,la doctor..depinde si ce varsta are (tie nu iti dau mai mult de 15 ani dupa tot ce ai scris)....nu e bine sa bea de acuma ...

Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei?

din 8 mai 2004 11:06 de banditu

salut .. eu zic ca cel mai bine este sa nu mai stai cu o asemenea persoana .. deoarece degeaba spune ca nu va mai da in tine si isi cere scuze .. peste 2 saptamani daca se ivese ceva ce nu ii convine va incepe iar .. si nu cred ca este bine .. ...

Cum e cu anticonceptionalele?

din 8 mai 2004 10:20 de banditu

Salut .. uite as vrea sa imi spuneti si mie ceva ,sunt o persoana care nu suporta prezervativu si m-am gandit sa ii dau fetei niste pastile din alea "anticonceptionale" si nu stiu cat de bune sunt ... in fine sper sa fie ... Dar beleaua e ca le-a ...

metode de a rezista

din 8 mai 2004 10:16 de banditu

Salutare ... as vrea sa stiu si eu cum pot sa rezist mai mult ...asta ar insemna cam 15 min ,20 .. se poate? aveti idee ... Daca da .. v-as ruga sa imi spuneti .. Pa pa si ce metode sa aplic .. :PP

Re: Re: Re: Re: Pe la spateee, pe la spateee

din 8 mai 2004 09:25 de Infector

EVA e lasata sa creada ca a castigat sau ca va castiga ... adevarul insa e altul :p Ispito!Daca ma pacalesti si pacatuiesc?

Re: este adevarat?

din 8 mai 2004 08:39 de Infector

Daca fata era pe STOP, si baiatul i-a dat PLAY ... inseamna ca se excita indeajuns de mult cat sa vrea sa o faca.

Re: Re: Re: Re: -

din 8 mai 2004 04:25 de MissSixty

Nu!Normal k nu imi este scarba fetitzo

Re: -

din 8 mai 2004 02:29 de anyahsa

Trebuie sa faci ce vrei. S-ar putea ca el sa-ti faca sex oral in speranta ca si tu ii vei face intr-o zi. Oricum, nu prea inteleg care e problema... mai ales daca face (sau facetiB)) un dus inainte...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea

din 8 mai 2004 01:38 de Taqua

Nu e nimic rau sa iti placa lucrurile si sentimentele frumoase, ar trebui sa fiu prea cinica nu fiu de acord cu asta. Problema mea in ceea ce te priveste e ca imi pari in sfere mult prea inalte cand vine vorba de sex, iubire si mai ales ...

din 8 mai 2004 01:34 de MissSixty

Pai sigur k ma sarut cu el...shi eu tot ce fac pt el e pt k il iubesc!Shi sunt dispusa sa merg pana in capatul luimii pt el dak e necesar!Il ador!!!

din 8 mai 2004 01:16 de Alex69

....bravo,bine zis Infectore;)

Re: Re: Re: -

din 8 mai 2004 00:37 de Infector

Pai daca el te linge pe tine de ce nu ai face si tu asta ... oricum intr-o relatie nu mai poate fi vb de jena sau de scarba.. doar il iubesti pentru tot ceea ce inseamna el , cu toata fiinta sa. Da sa te saruti cu el dupa ce te linge nu iti mai e ...

Re: logest!

din 7 mai 2004 21:39 de Cynthia

Depinde foarte mult de persoana,mie mi l-a recomandat fara prea multe intrebari adresate.Are o concentratie de hormoni mica si la mine singurele efecte secundare au fost o usoara marire a sanilor si o mica intarziere a ciclului(deci nu te speria ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un barbat la d

din 7 mai 2004 21:35 de anyahsa

Tks! Chiar daca ii vara sper ca "ispitele" sa nu aiba efect asupra lui. Dar... voi trai si voi vedea...:,

Re: Ma masturbez excesiv?

din 7 mai 2004 18:39 de danuta2409

heeeei!!! vezi ca a aparut "Finding Nemo" pe dvd... ... oare a disparut conceptul de ... copilarie?! :o?!!

Re: Ma masturbez excesiv?

din 7 mai 2004 18:03 de Alinutzzza

n-ai ce sa ai, doar ca daca mai continui aa, s-ar putea ca pe viitor sa iti placa doar "compania" manutei tale, si sa cam te departezi de fete.....asa k ai grija si las-o mai moale cu l**a

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3357 din 3731
«   1 ... 3354   3355   3356   3357   3358   3359   3360 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare