Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 23:11 de levi82
Cred ca totul depinde de punctul de vedere al fiecaruia. Este o situatie paradoxala . Eu, si unii prieteni ai mei asemanatori mie, nu am intalnit inca fata care sa ma convinga ca materialistele nu sunt in numar asa mare. In schimb alti prieteni, ...
Re: Minciuna/sunt confuz din 11 mai 2004 22:50 de levi82
Corect. Chiar daca nu sunt de acord cu schimbarile radicale, consider ca pentru bunastarea unei relatii este nevoie de mici schimbari de ideologie si comportament.
Re: Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri! din 11 mai 2004 22:39 de levi82
Intradevar, fete ca tine sunt foarte greu de gasit, acum sunt convins de asta.
Am spus de multe ori si ma repet din nou: nu cred ca toate fetele sunt materialiste, cred ca doar numarul lor este mai mare decat al fetelor de treaba. Admir foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 22:39 de levi82
.
Sigur ca ne uitam dupa mertzane si bmw-uri pentru ca ne-ar place sa avem. Dar vb lui Infector "pe banii nostri". recunosc ca mi-ar place sa am un astfel de bolid, dar asta doar din placerea de a-l conduce. Nu pentru ca ma gandesc ca ...
Re: Re: Re: Help!!! din 11 mai 2004 22:18 de anyahsa
Nu a spus cat i-a intarziat...:rolleyes:
Re: intrebare din 11 mai 2004 22:07 de anyahsa
Eu as fii atenta la folosirea toaletei...:wacko: Cred ca asa ai putea lua si tu boala.
Re: din nou? din 11 mai 2004 22:03 de anyahsa
Daca vrei un sfat, ar trebui sa dai mai multe detalii...:huh:
Nu se intelege mare lucru din ce spui tu (poate doar faptul ca el nu cauta o relatie serioasa)... so... care to say more?(?)
Re: din nou? din 11 mai 2004 21:54 de inuendo
Mai are probleme serioase? ca daca tot asa e....
Daca nu ai depus efort atunci de ce crezi ca merita acum?
A cui a fost "greseala" de v-ati intalnit?
Sunt curios ce scuza a avut pentru faptul ca raspundeau amici lui la telefon...mie ...
din nou? din 11 mai 2004 21:41 de ce conteaza!
m-am despartit de pr meu cam acum 2 luni...relatia era la inceput si cred ca de asta nu a rezistat..mai ales ca au intervenit problemele lui(destul de serioase)...nici unul nu a depus efortul de a o mentine pt ca nu avea rost..
acum 2 zile m-am int ...
Cat rezista un bar din 11 mai 2004 21:13 de inuendo
cunosc multe fete cu relatii duble, una cel putin, umbla cu 2, si se gandea unde il baga pe al 3-lea, si am intrebat-o, da de scoala cum ai timp? si ea zice : se face timp...deci tin sa subliniez ca e vorba atat de fete cat si de baieti... si ...
Re: cum o fi cu doua ... din 11 mai 2004 20:50 de ?
Daca ai bani, mergi cu doua prostituate, dar nu cu prietena. Daca n-ai bani foloseste-ti cele doua mainu (labe)
Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata din 11 mai 2004 20:42 de ?
De ce majoritatea femeilor (virginele pe primul loc) prefera barbatii cu experienta? (din statistica)
Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata din 11 mai 2004 16:22 de ExoticDream
100% de acord!!!
Pacat ca foarte putini barbati sunt in stare sa aprecieze acest lucru....
Si inca ceva: e valabila si reciproca! Suna poate mai ciudat, dar eu cred ca si un baiat care a stiut "sa se pastreze" pt acea EA speciala ...
Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri! din 11 mai 2004 16:15 de ExoticDream
Intr-o constelatie pe cale de disparitie probabil...si asta numai din cauza ca cei ca tine militeaza puternic pt triumful materialismului asupra idealismului. Nu-i nimic, voi aveti poate suportul material, banii, cu care va imaginati ca se ...
Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 16:05 de ExoticDream
Nu cred ca majoritatea fetelor-molii (din gama 16-20 de ani) sunt interesate de partea financiara a unei relatii, asta se potriveste mult mai bine segmentului de varsta de la 23-24 de ani in sus cand multe femei (dar nu toate) se gandesc sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un bar din 11 mai 2004 15:43 de ExoticDream
Tine fff mult in primul rand de caracterele celor 2. Pe mine nu ma sperie ideea de a insela pt ca pur si simplu nu mi-ar trece prin cap sa fac asta, m-as simti un om marunt si fara suflet in primul rand in fata mea daca m-as gandi la altcineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah? din 11 mai 2004 15:37 de Infector
Pai tu-mi spui mie ce faci tu? :lol:
Si ce-i cu limbajul asta, ai uitat ca esti mare cucoana in Italy sau asa se spune acum la Ferentari ... Italia :lol:
Eu zic sa-i dai drumu d'aici ca deja puti!
Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 11 mai 2004 15:25 de ExoticDream
Pe mine ma critici aici sau pe fata care a deschis subiectul? In caz ca te referi la mine, merci pt sugestia cu psihologul, dar nu cred ca e cazul. De acord ca fiecare are dreptul la spatiul lui vital, dar exista o limita in toate: daca spatiul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah? din 11 mai 2004 15:23 de infector
Bai fraiere!Ce tot vrei?Gàsca draqului..k daca te vad in realitate fac infarct!Ce pizda la mata tot vrei de te bagi tu?Muistule!Sugi pula!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2004 15:12 de ExoticDream
Va las....ca oricum daca as fi interesata de subiectul din topic nu as gasi aici nici o informatie utila, ci doar un joc de-a soarecele si pisica (sau mai exact de-a mama si de-a tata) intre 2 persoane. Oare pe ceilalti ce i-ar atrage mai mult: ...
Pagina 3352 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |