Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 23:11 de levi82

Cred ca totul depinde de punctul de vedere al fiecaruia. Este o situatie paradoxala . Eu, si unii prieteni ai mei asemanatori mie, nu am intalnit inca fata care sa ma convinga ca materialistele nu sunt in numar asa mare. In schimb alti prieteni, ...

Re: Minciuna/sunt confuz

din 11 mai 2004 22:50 de levi82

Corect. Chiar daca nu sunt de acord cu schimbarile radicale, consider ca pentru bunastarea unei relatii este nevoie de mici schimbari de ideologie si comportament.

Re: Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri!

din 11 mai 2004 22:39 de levi82

Intradevar, fete ca tine sunt foarte greu de gasit, acum sunt convins de asta. Am spus de multe ori si ma repet din nou: nu cred ca toate fetele sunt materialiste, cred ca doar numarul lor este mai mare decat al fetelor de treaba. Admir foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 22:39 de levi82

. Sigur ca ne uitam dupa mertzane si bmw-uri pentru ca ne-ar place sa avem. Dar vb lui Infector "pe banii nostri". recunosc ca mi-ar place sa am un astfel de bolid, dar asta doar din placerea de a-l conduce. Nu pentru ca ma gandesc ca ...

Re: Re: Re: Help!!!

din 11 mai 2004 22:18 de anyahsa

Nu a spus cat i-a intarziat...:rolleyes:

Re: intrebare

din 11 mai 2004 22:07 de anyahsa

Eu as fii atenta la folosirea toaletei...:wacko: Cred ca asa ai putea lua si tu boala.

Re: din nou?

din 11 mai 2004 22:03 de anyahsa

Daca vrei un sfat, ar trebui sa dai mai multe detalii...:huh: Nu se intelege mare lucru din ce spui tu (poate doar faptul ca el nu cauta o relatie serioasa)... so... care to say more?(?)

Re: din nou?

din 11 mai 2004 21:54 de inuendo

Mai are probleme serioase? ca daca tot asa e.... Daca nu ai depus efort atunci de ce crezi ca merita acum? A cui a fost "greseala" de v-ati intalnit? Sunt curios ce scuza a avut pentru faptul ca raspundeau amici lui la telefon...mie ...

din nou?

din 11 mai 2004 21:41 de ce conteaza!

m-am despartit de pr meu cam acum 2 luni...relatia era la inceput si cred ca de asta nu a rezistat..mai ales ca au intervenit problemele lui(destul de serioase)...nici unul nu a depus efortul de a o mentine pt ca nu avea rost.. acum 2 zile m-am int ...

Cat rezista un bar

din 11 mai 2004 21:13 de inuendo

cunosc multe fete cu relatii duble, una cel putin, umbla cu 2, si se gandea unde il baga pe al 3-lea, si am intrebat-o, da de scoala cum ai timp? si ea zice : se face timp...deci tin sa subliniez ca e vorba atat de fete cat si de baieti... si ...

Re: cum o fi cu doua ...

din 11 mai 2004 20:50 de ?

Daca ai bani, mergi cu doua prostituate, dar nu cu prietena. Daca n-ai bani foloseste-ti cele doua mainu (labe)

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 11 mai 2004 20:42 de ?

De ce majoritatea femeilor (virginele pe primul loc) prefera barbatii cu experienta? (din statistica)

Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 11 mai 2004 16:22 de ExoticDream

100% de acord!!! Pacat ca foarte putini barbati sunt in stare sa aprecieze acest lucru.... Si inca ceva: e valabila si reciproca! Suna poate mai ciudat, dar eu cred ca si un baiat care a stiut "sa se pastreze" pt acea EA speciala ...

Re: Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri!

din 11 mai 2004 16:15 de ExoticDream

Intr-o constelatie pe cale de disparitie probabil...si asta numai din cauza ca cei ca tine militeaza puternic pt triumful materialismului asupra idealismului. Nu-i nimic, voi aveti poate suportul material, banii, cu care va imaginati ca se ...

Re: materialism vs. sentimentalism

din 11 mai 2004 16:05 de ExoticDream

Nu cred ca majoritatea fetelor-molii (din gama 16-20 de ani) sunt interesate de partea financiara a unei relatii, asta se potriveste mult mai bine segmentului de varsta de la 23-24 de ani in sus cand multe femei (dar nu toate) se gandesc sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat rezista un bar

din 11 mai 2004 15:43 de ExoticDream

Tine fff mult in primul rand de caracterele celor 2. Pe mine nu ma sperie ideea de a insela pt ca pur si simplu nu mi-ar trece prin cap sa fac asta, m-as simti un om marunt si fara suflet in primul rand in fata mea daca m-as gandi la altcineva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

din 11 mai 2004 15:37 de Infector

Pai tu-mi spui mie ce faci tu? :lol: Si ce-i cu limbajul asta, ai uitat ca esti mare cucoana in Italy sau asa se spune acum la Ferentari ... Italia :lol: Eu zic sa-i dai drumu d'aici ca deja puti!

Re: Re: Re: mai mult decat dureros

din 11 mai 2004 15:25 de ExoticDream

Pe mine ma critici aici sau pe fata care a deschis subiectul? In caz ca te referi la mine, merci pt sugestia cu psihologul, dar nu cred ca e cazul. De acord ca fiecare are dreptul la spatiul lui vital, dar exista o limita in toate: daca spatiul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah?

din 11 mai 2004 15:23 de infector

Bai fraiere!Ce tot vrei?Gàsca draqului..k daca te vad in realitate fac infarct!Ce pizda la mata tot vrei de te bagi tu?Muistule!Sugi pula!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mai 2004 15:12 de ExoticDream

Va las....ca oricum daca as fi interesata de subiectul din topic nu as gasi aici nici o informatie utila, ci doar un joc de-a soarecele si pisica (sau mai exact de-a mama si de-a tata) intre 2 persoane. Oare pe ceilalti ce i-ar atrage mai mult: ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3352 din 3731
«   1 ... 3349   3350   3351   3352   3353   3354   3355 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare